Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Lipanj 2020. 11:05

Pčelica06

BlackLioness mi imamo ajmo reći sličnu situaciju u kojoj jedna strana pretjeruje i previše ispituje, sve bi htjeli znati, odmah ga vidjeti, čuvati i sl, a druga strana bi se mogla malo više iskazati jer ni ne pitaju kako je… Ja se uopće ne brinem jer uvijek govorim i stojim iza toga da odgovaram za svoje ponašanje i postupke, a ono što drugi (ne) rade govori o njima… Najbitnije mi je da smo nas troje sretni, a o ostalima zbilja ne brinem, jedino me neke stvari uvijek fasciniraju pa ne mogu ne razmišljati o njima, al da me nešto strašno pogađaju to ne. Stava sam da bi ljudi u ozbiljnim godinama već mogli imati neku pamet i određene obrasce ponašanja, al očito ne polazi svima za rukom.

Slažem se, pokušavaš balansirati, na kraju skužiš da ugađaš krivima i još pokakaš sam sebe svaki put. Sve ćemo si mi lijepo posložiti, baš kako kažeš nas troje smo najbitniji

Nikita206
    30. Lipanj 2020. 11:08

BlackLioness

Pozdrav svima, cestitke utorkasicama…
    Malo o obiteljskoj idili Mi malo opet razocarani sa svekrom, etoga jedva da se vidimo i onda svaki puta nesto novo blene blesavog…Sada kaze da je njemu svejedno da li ce mu moj muz javiti da se beba rodila, ono nasa prva beba, cak ga vise toliko ne dira da li ce biti nasljednik ili ne…Znaci moj muz mu je jedini sin, pa kako sada svejedno, a jos je na sva zvona govorio da bi slavio…Ocito sam bila u pravu kada sam izjavila da bude njemu dovoljno dvoje unucadi od sogorice, naravno jos nas i nagovara da nek nosimo kuvertu s novcem i igracke tamo jer i ona je rodila svoje drugo dijete, naravno javila nista se nije (mi smo ocito budale, bankomati po potrebi)…Odnosi su nam za drek, ali uvijek si mislis bar za nekakve prigode ili nesto da bi netko bar malo razmaknuo slamu iz glave pa bio pristojan i dobar bar za stolom (popit cu normabele kada cemo dogurati do planiranja malih krstitki). I tako, sve dalje ko da bude moja obitelj "posvojila" mog muza za sve, cak ga i brane na veliko ko da je njihov Kazem ja muzu: I? Sta cemo, kako ce tvoj otac saznati za dijete hahahahaha, kaze je*e mi se, ti i beba ste mi najbitniji. Naravno mojima odmah treba javiti jer bude moja mama na zivcima od straha (kao i svaka mama haha)
    Grcevi vidim da ste na toj temi dosta, mi smo po preporuci kupili u Mulleru onaj jastucic mali u koji ide vrecica sa kosticama, to se zagrije u mikrovalnoj i masira trbuscic da se bebici olaksa. Jel' koja od vas to mozda isprobala?

Black, totalno te razumijem, i mi u zadnje vrijeme imamo toliko stresa i nerviranja zbog dečkove mame, ko da nam nije dovoljan stres iščekivanja djeteta i njenog PRVOG unučeta, al očito ju boli ona stvar za to, samo nam probleme radi... Jutros mi je od buđenja tlak na 500 zbog nje i njenih gluposti. Dok tata njegov je dobar ko kruh (rastavljeni su), a moja mama nam pomaže maksimalno i onda ne mogu vjerovati kakvi neki roditelji mogu biti, više odmaže nego pomaže. Rekla sam dečku drugi put kad se nešto ponudi da joj kaže hvala, ali ne hvala. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

marmar
    30. Lipanj 2020. 11:14

Drage moje utorkašice, čestitke na punim tjednima! 😀🥳
    Dana, već si u terminu 👏, i super za super pregled danas!
    Kolacic, znam za te brige oko poroda u wc školjki. Nekad sam nekud pročitala takvu neku priču i sad se uhvatim kako često razmišljam o tome da što ako budem smotana za odlazak u bolnicu pa tako i ja završim 😅🙈.
    Black, žao mi je zbog te situacije, al takve osobe zaista ne zaslužuju ništa, niti poštovanja niti pažnje. I tako dugo dok im se popušta - ne uviđaju svoje postupke...
    .
    Ne znam tko je spominjao kupanje al evo ja sam se naveliko kupala zadnja 4 dana, more je čak bilo pomalo hladnjikavo i sve je prošlo ok. Samo sam presvlačila donji dio kupaćega i pokrivala trbuščić jer mi se jako vrtio, kao da mu je smetalo sunce 😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Vucica
    30. Lipanj 2020. 11:55

Ovajjj kakva je situacija s cevapima nakon poroda? 🙊 Koliko ste cekale/cekate? I jel se treba suzdrzavati od orgazama opcenito ili je to ok? Eto pitam za prijateljicu 😂😂

mimoza
    30. Lipanj 2020. 12:03

Haha vucice ja sam ta prijateljica 😂

kaktusica
    30. Lipanj 2020. 12:03

Vucica

Ovajjj kakva je situacija s cevapima nakon poroda? 🙊 Koliko ste cekale/cekate? I jel se treba suzdrzavati od orgazama opcenito ili je to ok? Eto pitam za prijateljicu 😂😂

Mi smo nakon 45 dana jer sam dugo krvarils. Bio je bolan samo pocetak a poslije sve super. I nema suzdrzavanja od orgazma, samo naprijed! Zna strcati mlijeko ali njima je to napaljujuce 😁

Vucica
    30. Lipanj 2020. 12:16

Mimoza 😂😂😂 I tu se pratimo
    .
    Kaktusica hvaaaala 😘 jos bi malo pricekala the real thing zbog unutarnjih savova, ali znaci sve drugo ima zeleno svjetlo 🎉🎉

Amneris
    30. Lipanj 2020. 12:28

Vucica hvala što si pitala🤣i Kaktusica na odgovoru. 
    Meni su vanjski šavovi otpali, ali dosta me još boli rez i ne mogu još sjediti kako treba pa mi to sad sve zvuči dosta bolno. Ali jedva čekam!!
    Rose eto ga na. Meni je danas patronažna rekla da dajem vodu. Tko će ga znati više..

kaktusica
    30. Lipanj 2020. 12:28

Dana super pregled, bravo 🥳💞 I cestitke ns punih 37! Tako je i moja dolje, ledja lijevo, zna mi se izobliciti trbuh, bas se i ginekolog iznenadio obzirom da je posteljica sprijeda. Uzivaj i kupaj se, ja bi isto trebala imati pregled 7.7. Ili 9.7.
    Rose mome su poceli grcevi negdje s mjesec.

Vucica
    30. Lipanj 2020. 12:32

Amneris

Vucica hvala što si pitala🤣i Kaktusica na odgovoru.
    Meni su vanjski šavovi otpali, ali dosta me još boli rez i ne mogu još sjediti kako treba pa mi to sad sve zvuči dosta bolno. Ali jedva čekam!!
    Rose eto ga na. Meni je danas patronažna rekla da dajem vodu. Tko će ga znati više..

😂😂😂 Nema problema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.