Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea1401
    27. Lipanj 2020. 22:22

Pozdrav curkee.
    Anavo cestitke na curki❤❤
    Vrapcic, drago mi je da stw dosli kuci, stres i nespavanje utjecu puno na psihu ali lroci ce i taj period,drzitee se🥰🥰
    Kod mene nema nikakvih novosti,osim brutalno natecenih zglobova i prstiju pa drzim na povisenom i stavljam obloge, i cekam iducu kontrolu dan poslije termina🤦🏻‍♀️ako ne krene nes prije al uopce nemam osjecaj da bi moglo🙈

Anja🌸🌸

Fluffy
    27. Lipanj 2020. 22:38

Anavo, cestitke na bebici 🥰🥰 
    Drage moje cure, ja sam se pocela kupati u moru i bas mi je odlicno. Zato ni ne stignem se bas javljati. Vodim poprilicno aktivan zivot za jednu trudnicu u 9.mj😂. Uz sve to, pripremam sve doma i za bebicu..dobila sam vec dosta robice i posteljine, pa to perem peglam slazem i ormar. 
    Moram vam se pozaliti da sam danas primjetila da sam ipak dobila dosta strija u podrucju pupka. Zadnja 2 dana me jako zatezalo i peckalo to podrucje, i eto..sve poljubicastilo 😒. Inace mi je taj pupak toliko vani, da imam osjecaj da ce eksplodirati...i sve oko njega mi je tako zategnuto i bolno 😅
    Oticanje- pocelo je stvarno s ovom vrucinama sve gore i gore. Stopala i sake su mi koma. More malo spasi stvar. 
    Apetit- pojacao se...evo gladna sam ovih dana nenormalno. Nadam se da ovaj zadnji mj necu natuci kilograma 😂😂 
    Pusa svima i idem sad na zaostatke 😘

27. Lipanj 2020. 22:42

Anavo cestitke na bebici Dorici, nek bude ziva, zdrava, sretna i vesela kroz zivot 🥰 
    Babysedmica.hr netko narucivao s te stranice? Pojavila mi se na fejsu, imaju jaaako jeftine tetre. 

Bezzo1991
    27. Lipanj 2020. 23:10

Anavo, čestitam na Dorici i na tako lijepom iskustvu poroda. ♥️I mene frka poprilično lovi oko poroda, a isto kao i Tea imam osjećaj da neću nikad i ništa se ne pomiče. Samo sam prst otvorena, danas sam prešetala po brdu 5 km skoro, ne znam evo, manje se sad osjećam trudno nego prije koji mjesec. 
    Fluffy i meni su strije zadnjih par dana baaš oko pupka došle i to baš duge i duboke, ljubičaste skroz. Kad malo pritisnem kožu rukama kao da idem vidit kako će bit kad se stisne trbuh nazad to su brazde ajme meni duboke...nije da sam prije bila manekenka, al izgledat će prilično gadno 😂 Vrijeme je za jednodijelne kostime ljeti, jbg. 

Dora4
    27. Lipanj 2020. 23:16

Anav draga cestitam tebi i tateku, a maloj Dorici zelim sretan zivot 😘😘💕💖💐🥂🥳🍾🥰 

tea1401
    27. Lipanj 2020. 23:27

Bezzo1991

Anavo, čestitam na Dorici i na tako lijepom iskustvu poroda. ♥️I mene frka poprilično lovi oko poroda, a isto kao i Tea imam osjećaj da neću nikad i ništa se ne pomiče. Samo sam prst otvorena, danas sam prešetala po brdu 5 km skoro, ne znam evo, manje se sad osjećam trudno nego prije koji mjesec.
    Fluffy i meni su strije zadnjih par dana baaš oko pupka došle i to baš duge i duboke, ljubičaste skroz. Kad malo pritisnem kožu rukama kao da idem vidit kako će bit kad se stisne trbuh nazad to su brazde ajme meni duboke…nije da sam prije bila manekenka, al izgledat će prilično gadno 😂 Vrijeme je za jednodijelne kostime ljeti, jbg.

Bezzo, tako i ja prst otvorena, a imam osjecaj da ne bude tako skoro..hehe al mozda nas iznenadi🙈,ako ne budemo jos malo pricekale😂😂

Anja🌸🌸

Kolacic
    27. Lipanj 2020. 23:59

anav05

Cure moje, evo me.
    I moje Dore.
    3560 g, 52 cm.
    Štruca čiste sreće❤❤❤
    Na kraju je od noćas di je sve uslo pomalo tako prema kraju islo sve brzo da sam bez epi rodila, nisu me rezali, ali sam pukla 3 šava. Ništa strašno.
    Ljubim vas sve😊😊
    ___
    0😁😁

Anavo cestitam!!! Dobro nam dosla Dorica 🥳🍀💗. Ziva i zdrava 100 godina bila 🎉🎈🥰

Trudy
    28. Lipanj 2020. 00:51

Ahh.. dobro da mi se sve izbrisalo 🙄
    Anavo  cestitam na Dorici! Dobrodosla! A mami sto skoriji oporavak 🥳
    .
    Vidim da se trudnice i dalje muce na ovim temperaturama, a mamice? Ja sam pod tusom valjda 5x dnevno 🙄 jucer u 8 ujutro smo malo izasli prosetat, mokra sam se vratila.. izludit cu od tog tusiranja 😕
    .
    Muke po mlijeku za sad nemam, nadam se da ce ostat tako.. zao mi je sto se neke od vas muce, ali valjda ce se i vama produkcija s vremenom povecat. Nastojte se sto manje zivcirat i opterecivat s tim. Ja ne znam da li da Eugena budim ili ne. Imala sam taj problem i s prvim. Zna mi odvalit i po 3 sata spavanja u komadu 🤔 

Ely
    28. Lipanj 2020. 00:57

Anavo čestitam na Dorici i lijepom porodu! 🥰
    Cure koje pisete kako nemate osjećaj da ćete brzo roditi skroz se suosjećam s vama. Ja sam tako uvjerena da ću barem tjedan dana prenijeti termin da me to toliko deprimira, to nije normalno. Jednostavno nemam osjećaj da se ista pokreće i nemam osjećaj da će se ubrzo pokrenuti. Noge kao balvani, bolne i otečene, sake bole, teško mi je odjednom sve postalo. A ljudi Non stop šalju por kad će taj mali vani. Najradije bih bacila mobitel kroz prozor 😂

Žuža
    28. Lipanj 2020. 02:29

Anavo cestitam od srca 🎊🎊
    Vrapcic naravno da nemas mlijeka. Ne brini! Rekla si i sama da mala ne vuce. Nema se odakle stvarati mlijeko. Sad kad vi uhvatite ritam naici ce to. Moj savjet je da se izdajas i na prazno i da njoj das da duda pa i na prazno isto. Mozak ce dobiti signal da je potrebno vise mlijeka i proizvodit ce se vise. Ali cak i da ne uspijete tako, nemoj zaboraviti sretna mama=sretna beba! Bitno je da ste zadovoljne i da je ona jela. Jel jela tvoje mlijeko ili ad nije bitno. Samo se pokusaj mrvicu opustiti. I popodne kada Greta spava, neka muz bude s njom a ti idi u drugu prostoriju spavat. Neces mu ostaviti malu dok je budna pa ce ti biti lakse, a ti ako odspavas sat vremena vec ces se preporoditi. Isto tako neka i on ode leci. Moras skupit snage za dalje.
    Ja isto nisam imala osjecaj da cu roditi. I samo sam navecer dok sam gledala Supertalent osjetila da se nesto pocinje dogadjati. Mozda da gledate Supertalent 🤔😂😂
    Puse iz trece smjene 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.