Anavo, sretnooo!
.
Mimoza, presladak je, obožavam te traper tutice na bebama, baš mi je to simpa 😊
.
Meni stigao nalaz od brisa, nema streptokoka, woohoo!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Voda - najčešće čujem da nema potrebe, pogotovo ako je dojena beba, ali uvijek se sjetim svoje sestrične kad joj je mala imala samo 2 mjeseca završili su na hitnoj, nisu znali šta joj je, pa su je na hitnoj DOBRO oprali kako joj je beba dehidrirala, da su došli u zadnji tren i kako joj je trebala davati vode na žličicu. Njoj naravno to nitko nikad nije rekao. Bila je zima, znači nije bilo ni vruće i bila je dojena beba.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ciao cure!
Sve napreskok citam pa se vracam a pamcenje ko u zlatne ribice 🐠
Vrapcic tako mi je drago da ste doma i da jw Greyica dobro 💞 pita muz kolika joj je vrijednost bilirubina bila?
Dana zaboravih tu reci da su ti predivni pramenovi, blago ti se, bas su krasni 🥰
Rio i tebi zavidim na sisanju, ja sam se bas zapustila. Imam pramenove od 9.mj. prosle godine pa sad izrast popituram s onim sprejem pa izgleda kolko tolko ok.
Zmya kazu Rode ne ali ja sam isto davala par zlicica dnevno iako sam iskljucivo dojila a poslije davala adaptirano.
Rose kako si danas? Zao mi je da te toliko muci rana 😔
.
Mi smo jos uvijek u nekakvom stresnom razdoblju, malo bude pomak pa dva nazad i tako guramo...
Meni je trbuh ogroman ali pocela sam.normalnije spavati, malo se spustio pa nemam tolike zgaravice ali nemirne noge i trnci u rukama izludjuju.
Krafnice 🥰
Evo nas s kontrole, situacija nepromjenjena..dva truda na 100 a meni to koda se beba samo pomaknula, jao meni kak cu ja to prepoznat..kaze dok bolje i ovako da sam doma u miru i da kad krene bit ce brzo..al treba krenut 😅 max do 41+2 pustaju na Merkuru do onda kontrola svaka 2 dana
.
Anovo sretno još jednom i da brzo imate bebacicu u rukama! 😍
Robica mislim da cu morat prilagodit outfit za ljetno vrijeme 😅
Pratnja u Merkuru nije dozvoljena vec tjedan dana, moj dragi je jako tuzan 🙁 mala nas je zeznula s terminom 😁🙈
Zelim svima divan vikend i da ste mi dobro 🥰
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Cure, ima li potrebe dodavati bebama sada zliciu dvije vode na ove vrucine? Rode kazu ne, mama kaze zlicicu dvi dnevno ako je vruce, meni pak ima smisla mozda malo mu dat, evo ne znam. Kako vi?
Meni rekla patronazna između podoja se moze dati bebi 10-15 ml vode ili caja od koromaca.
Cure, ima li potrebe dodavati bebama sada zliciu dvije vode na ove vrucine? Rode kazu ne, mama kaze zlicicu dvi dnevno ako je vruce, meni pak ima smisla mozda malo mu dat, evo ne znam. Kako vi?
Ne treba. Ako dojiš, početno mlijeko je nadomjestak za vodu. Onda ide masno koje je zapravo hrana. Zato je bitno da se pojede cijela jedna sisa, tek se onda daje druga
Joj mene to s koronom sad brine vise nego prije par mjeseci 😣. Uzas! A to sto su zabranili pratnju, nije mi svejedno, ali trudim se ne opterecivati time.
Znam da je bilo govora, probiotici u trudnoci. Netko je pisao da imaju prednosti za dijete, u vidu alergija. Zna li netko o tome? I na koje se probiotike to odnosi? Ka imam neke Bulardi, jesu ti ok za trudnice?
Meno rekla dr da sam uloziva za vrh prsta i da nastavim jos kojo tjedam sa strozim mirovanjem…
E to i mene zanima.
Jeste to pile cure??
I sta je s masiranjem medice, jel koja to radila da joj je pomoglo i da nije popucala? Nisam bas stekla dojam da je ijedna citava izasla iz radaone 🙄
S cajem od maline i datuljama cu probati, ali me zanima i to masiranje medice pa ako tko ima iskustva- pozitivnog/negativnog, neka natipka 🙂
Ja nisam masirala međicu ali mi je to odradila babica u rađaoni. Mene je to strašno boljelo. Nije mi bilo ugodno nimalo, ali nisam popucala.
Ja prvom nisam dodavala vode, niti planiram sad. Mislim da ako dijete dovoljno doji (8-12 podoja dnevno) da mu ne treba dodavat nista- mrvicak je napisala objasnjenje ☺️
Ana, sretno! 💝Rose, dobro smo. Brojimo dane do izlaska van i cijepljenja. Fali nam svjezeg zraka 😕 Kako ste nam vi? 😁
Cituckam povremeno, sad vec velika vecina vas isto ima borbu s grcicima pa se razumijemo 🙈
Bebac, jel ti to G ide u Novi s gimkom? 🙈
Pusa svima
Ne kuzim pitanje u vezi G? 🤔🤦♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji