Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    22. Lipanj 2020. 10:39

Hvala curke! 
    Javim se veceras. U 17h moram biti tamo.. 
    Danas mi je najgori dan valjda, jos mali kao da nesto zna i osjeti. Jutros neda muzu da mu dorucak da nego vice mama ce, mama ce ovo mama ce ono, onda me zagrlio, poljubio i ja sam spremna za ludnicu.
    ..
    Eovyn, suosjecam..niti ja nisam spavala od treme od bolnice, od toga kako ce on sad bez mene do petka minimalno, ne osjecam se nikako dobro iskreno.. 
    Kad sam njega isla radjati bilo mi svejedno, ono kao znam po sto idem i nije mi bio problem bolnica a sad ajme boze, uzas jedan eto. 
    Nisam znala da ce tako tesko biti, nadala se ipak da ce krenut prirodno jer kakave su prognoze davali vec sam mogla 100 puta rodit i na kraju evo sipak. 
    ..
    Eovyn kad ti moras se javit u bolnicu? 

Mocho
    22. Lipanj 2020. 10:57

Bebac - mali seceri ❤❤❤
    Ivcy - drzi se draga, brzo ces ti doma na duplo mazenje 🥰
    Trudy - jesi i visnjevac popila kod svekrve 😉 svaka cast, takav lezerni izlazak! 
    Vrapcic - uzivajte doma! 
    Rio - uzivajte i vi doma sami dok mozete :D 
    .
    Tko nam sad na listi? Anavo, Eovny, Ivcy su iducw... jesam nekog preskocila? 
    .
    Meni malo sluznog smeckaatog otpalo u tri navrata, ali trudova pa cak ni laznih nema 😃 Otkako sam se prestala maziti po trbuhu kontrakcije nestale
    .
    Nadam se da nam uskoro stize i ljetna prognoza jer ja od kve kise, oblaka i vjetra spavam ko pubertetlija .. po 10 i vise sati

Polly
    22. Lipanj 2020. 10:58

Ivcy sretno!! 🤞🏼🤞🏼
    Ma meni je ovo iscjedak ja mislim ali baš vodenast, prepadne me kad ne znam ni kako plodna voda izgleda, iscjedak mi drugačiji nego inače... Nije se nastavilo tako da je sve okej za sad 😄

Mocho
    22. Lipanj 2020. 11:14

Polly kaze prijateljica koja ne rodila prije koji dan da ne isto tako imala vodenasti iscjedak, a na kraju nije bila plodna voda. 
    To ti je poklon za ulazak u termin 🎊🎊 ;)

Rose1
    22. Lipanj 2020. 11:36

mrvičak

Rose1

Jutro curke!!!Vrapcic drago mi je da ste doma🥳💗
    Mrvicakkako ste nam vi?💗
    Ivcy, Elysretno na pregledu🍀
    Polly sve su cure rekle, probaj se nakasljati i ako te nesto muci, nisi sigurna, u bolnicu. Ja nisam znala da su to trudovi, bas nisam to tako zamisljala, ali sam posumnjala da nesto je kad su kontrakcije postale bolne(ali ne previse)

Mi smo super. Idemo kući danas. Izgubila je curka 80 g samo. I evo da potvrdim svoju ginekologicu, Dorici je stvarno manja glavica ali sve je ok. 🙏
    Ja imam strašno bolno vraćanje maternice. Kažu mi dr da je to tako nakon više poroda. Tako da sam na brufenima.
    Mlijeka već imam previše, hvala Bogu.
    Jedna mala utjeha svima koje su se žalile na celulit. Sjećate se mene? E pa nema ga više ništa!!!! 🎉 🎂 🎊
    .
    A sto je zadnje bilo s Kaktusicom?? Ne znam jesam li neki problem preskocila

Pa nis nije izgubila, super🥳moj je izgubio jer prvih 24sata nis nije papao, ali nije jako puno. S 2850isli van.
    Cula sam da je u drugoj trudnoci, vracanje maternice bolno☹drzim figice da brzo prođe
    Super za celulit, i kod mene se dosta povukao

💙

Rose1
    22. Lipanj 2020. 11:41

Bebac prekrasni su ti decki💙maleni bas seceric
    Dana bas je manje tipkanja, svaki dan nova bebica i mame imaju manje vremena, ali tu smo
    Znam da je Kaktusic dosao i da sve nadoknađuju, ali svejedno me brine sto se  Kaktusica ne javlja jer je uvijrk bila aktivns

💙

• anav05
    22. Lipanj 2020. 11:41

Mocho

Bebac - mali seceri ❤❤❤
    Ivcy - drzi se draga, brzo ces ti doma na duplo mazenje 🥰
    Trudy - jesi i visnjevac popila kod svekrve 😉 svaka cast, takav lezerni izlazak!
    Vrapcic - uzivajte doma!
    Rio - uzivajte i vi doma sami dok mozete :D
    .
    Tko nam sad na listi? Anavo, Eovny, Ivcy su iducw… jesam nekog preskocila?
    .
    Meni malo sluznog smeckaatog otpalo u tri navrata, ali trudova pa cak ni laznih nema 😃 Otkako sam se prestala maziti po trbuhu kontrakcije nestale
    .
    Nadam se da nam uskoro stize i ljetna prognoza jer ja od kve kise, oblaka i vjetra spavam ko pubertetlija .. po 10 i vise sati

Bome da, ja sam 28.6.😊 Jedva ju čekam upoznati!
    ___
    39+1

Trudy
    22. Lipanj 2020. 11:57

Dobro jutro/ dan ☺️
    Mrvicak super da idete doma 👍 nadam se da ce doma bit sve ok 😘
    Vrapcic kako se vi snalazite? Je D zavrsila skola?
    Bebac bas su pravi ti tvoji momci 🥰
    Ivcy sigurna sam da je sad teze ic rodit kad vec imas jedno dijete kod kuce, i meni je bilo. Ali prezivi se i ta bolnica na par dana. Sve ce bit ok 😉
    .
    Kod nas relativno mirna noc i jutro. Nekako mi se cini da kratko cicka, cini mi se da je prvi puno vise. Moram patronaznu zvat da mi dodje ga malo vagnut.

dana130
    22. Lipanj 2020. 12:29

Ivcy sretno draga. Drzi se. Brzo cete vi doma i sjest ce to sve na svoje ❤️
    Rose istina, vise bebica i manje tiokanja, sto je razumljivo. Bitno da su bebe dobro 🥰
    MEni je danas bas neki tezak dan, kako god se namjestim imam osjecaj da nemam zraka, preznojavam se cijeli dan, prevruce mi. Mislim da ce pocet klima radit😂
    Meni i dalje proljev, jucer cak 2 puta. Prvo sam mislila da je od magnezija, ali jucer ni danas ga nisam pila jer sam ostala bez pa nisam stigla kupiti. Sta smo rekli lad se prestaje on piti? Sa 37tt?
    A malena od jutros se ne prestsje micati i to me bas rasteze s lijeve strane skroz do desne 😂 malo je cak i bolno, al volim kad ju osjetim.
    E da, ako je netko u potrazi za spavacicama, jucer nikako pronaci, pogotovo s dugmicima, nakraju otisla u devic, na njih sam skroz zaboravila, kratkih rukava na dugmice 55kn,pamucne. Malo su duge, bar nama malim ljudima 😂😂 pa evo ako netko trazi 😁

Baby girl 💜

dana130
    22. Lipanj 2020. 12:31

Trudy, kako je tvoj stariji? Ti si bila rekla da je nesto bolestan, ako sam dobro pohvatala? 

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.