Jutro cure... Mene probudio wc, pri dizanju iz kreveta kako sam sjela prvo, odmah izljev nadam se iscjetka, prošlo mi na plahtu mala mrlja, na prstu ne ostane sluzavo ni malo kao iscjedak već onako mokro ali lagano mliječne boje.. Sad si mozgam i zabrinula sam se da nije to visoko prsnuće vodenjaka. Sinoć mi je isto malo curilo, ali ne mogu procijeniti jel iscjedak ili šta 😬 Guglam kako to skuziti ako je i ništa pametno ne nalazim, jel tko ima informacija o tom visokom prsnuću?
Jutto cure!
Ja danas idem u bolnicu.. citam vas kasnije i pisem.
Sad sam samo uspjela vidjeti da nadalica odlazi s foruma, nadam se da je sve u redu i da je isto samo neka losa faza dosla pa ce se kroz par dana sve rijesiti!
..
Polly, imas za kupit one uloske sto detektiraju plodnu vodu. A pokusaj se i nakasljati, navodno ako curka i tad onda je voda. Moja sogorica je imala to visoko prsnuce vodenjaka ali ju nisu odmah isli poradjati, cekalo se da samo krene jer je vode bilo dovoljno posto se obnavlja stalno. Tako da ako i je ne brini, samo pazi da ne mjenja boju u zelenu ili nesto tipa tog. Dok je prozirno i mlijecno sve je ok!
Polly meni je tako curkala plodna, bas je drukciji osjecaj i ne mozes zaustaviti kad krene. Probaj ustati i vidjeti da li tece niz nogu. Ja sam otisla u bolnicu kad je krenulo puniti ulozak i do jutra sam cekala tamo svoje trudove, cijelo vrijeme je curkalo.
Jutro curke i sretni puni tjedni i na pregledima. 🎉
.
Trudy, lijepo je čut kako se snalazite kući, bravoo
.
Selena, kao što je Rose rekla, brzo prođe mirovanje. 👍
Polly, moguce da je. Pokusaj se zakasljati pa prati. Ako i je, super. U savrsenim si tjednima.
.
Nadalice, žao mi je, ali isto bi bilo lijepo da znamo razlog. 😊
.
Je li se javila kaktusica?
Dobro jutro cure!
Danas imam pregled i prvi ctg, jedva čekam :)
Mame s bebama super se snalazite rekla bih, svaka čast. Sve mi to izgleda tako daleko kao da nikada neću roditi 😄
Dobro jutro moje Krafnice. 🌞
Cestitam svima pune tjedne i zelim uspjesne preglede tko ide danas. 🥳🥰
Nadam se da je sa Nadalinicom sve ok i da se stvarno samo odlucila maknuti. Zelim joj sve najbolje od ❤.
Idemo po nove krafnice, buhtlice i kvavice ovaj tjedan 🥰🥰
Jutro cure drage 💜💙
Čestitke na punim tjednima Polly, Meggy, Snoopy, evony!!
Nadalice nadam se da je sve ok...
Polly kako kazu ili kasljanje... ili taj neki ulozak za detektiranje... kod mene je u par navrata tako pomalo ,ali je onda bio veci izljev i znala.sam da je to to....
Ivcy sretno na pregledu i ako ko jos ima
Kod nas danas najavili kisu, a vidim da je neko bezveze vrijeme...
Pozdrav curke, samo da se kratko javim. Mi smo dobro, doma smo, ali smo zbilja u gužvi i ludnici. Javim vam se kroz koji dan kada malo dođemo k sebi. Pusa svima! Nadam se da ste mi sve dobro. 🧡
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro cure i sretan ponedjeljak svima koje pune tjedne😊
Ivchy moja, sretno na pregledu i da sve prođe u najboljem redu😊
Ely, seetno🙂
Vrapčić, uživajte doma sa svojom Greticom🤗
Tipkamo se, idem jesti i piti kavu, nebi li se ova moja gospođica odlučila za svoj dolazak!
Čuvajte se!
___
39+1
Jutro curke!!!
Vrapcic drago mi je da ste doma🥳💗
Mrvicak kako ste nam vi?💗
Ivcy, Ely sretno na pregledu🍀
Polly sve su cure rekle, probaj se nakasljati i ako te nesto muci, nisi sigurna, u bolnicu. Ja nisam znala da su to trudovi, bas nisam to tako zamisljala, ali sam posumnjala da nesto je kad su kontrakcije postale bolne(ali ne previse)
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji