Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    21. Lipanj 2020. 20:30

Pcelice je ja ga imam. Za spavanje u trudnoci mi jr bio zakon, za dojenje evo jos isprobavam polozaje i sve al mi je super ko potpora bilo dok lezim il dok sjedim stavim ga i ok je.  Nemam drugih pa ne mogu reci ali nije ni tvrd ji mekan. Prala sam ga vec par puta u masini, jednako mi zadrzava oblik. 

• RitaM
    21. Lipanj 2020. 20:37

zmya

Pcelice je ja ga imam. Za spavanje u trudnoci mi jr bio zakon, za dojenje evo jos isprobavam polozaje i sve al mi je super ko potpora bilo dok lezim il dok sjedim stavim ga i ok je. Nemam drugih pa ne mogu reci ali nije ni tvrd ji mekan. Prala sam ga vec par puta u masini, jednako mi zadrzava oblik.

Zmya, znaš li možda tko te porađao u vinogradskoj? Btw, meni se sve vi koje ste prvi put postale mame činite skroz iskusne oko toga svega. Baš vam se divim, ja nemam nimalo iskustva, valjda ću pohvatat. 

21. Lipanj 2020. 20:52

Nešto kao žgaravica? Već par dana ko da ne mogu više pojesti pun tanjur hrane, kasnije mi dođe da podrignem, a jedva uspijem (naravno ne glasno ko mamut), a uglavnom kad ne uspijem vise puta kasnije mi dođe nesto hrane iz zeluca u jednjak ili pak mi se cak vise sati stalno nesto podriguje, a nemam sta. Citam malo, a i oni koji pate uvijek od zgaravice mi kazu da to nije prava zgaravica. Razlog: Ne boli me u prsima i nemam osjecaj zarenja, pecenja, tako nekako oni svi to opisuju. Jel' ovo moje ima koja od vas? Znaci samo povrat hrane u jednjak i osjecaj ko da vise nemam mjesta toliko u zelucu? Malo me iritira, ali ajd' do sada cijelu trudnocu sam imala bez nekih problema toga tipa, moram pokucati o stol Jos me moji doma uvjeravaju da nije do toga da mi beba stiska zeludac, da nek samo jedem (mozda su u krivu, samo zele da ni slucajno ne pocnem manje jest i mrsavit)

21. Lipanj 2020. 21:05

BlackLioness

Nešto kao žgaravica? Već par dana ko da ne mogu više pojesti pun tanjur hrane, kasnije mi dođe da podrignem, a jedva uspijem (naravno ne glasno ko mamut), a uglavnom kad ne uspijem vise puta kasnije mi dođe nesto hrane iz zeluca u jednjak ili pak mi se cak vise sati stalno nesto podriguje, a nemam sta. Citam malo, a i oni koji pate uvijek od zgaravice mi kazu da to nije prava zgaravica. Razlog: Ne boli me u prsima i nemam osjecaj zarenja, pecenja, tako nekako oni svi to opisuju. Jel' ovo moje ima koja od vas? Znaci samo povrat hrane u jednjak i osjecaj ko da vise nemam mjesta toliko u zelucu? Malo me iritira, ali ajd' do sada cijelu trudnocu sam imala bez nekih problema toga tipa, moram pokucati o stol Jos me moji doma uvjeravaju da nije do toga da mi beba stiska zeludac, da nek samo jedem (mozda su u krivu, samo zele da ni slucajno ne pocnem manje jest i mrsavit)

Meni je tako zadnjih tjedan dana, kao da se prenatrpam pa se malo vrati 😂 i isto tako mi se istovremeno uzasno pojacao apetit, znaci pojela bi vola, a od 2 zlice mi vec bude 'zlo'. 
    Bas zanimljiv osjecaj 🙈

• anav05
    21. Lipanj 2020. 21:11

BlackLioness

Meni ti je tako bilo od nekog 30.tjedna.
    Prestala sam mliječno i voće jesti popodne, navecer, ležala onako na polupovisenom i bilo je bolje. I pocela jesti vise puta po malo, jer kako bebe rastu, da, pritiscu zeludac🙂
    ___
    39

selena
    21. Lipanj 2020. 21:22

Rita- Tebi je bas veliki, meni je prije tjedan dana bio 20,😔 a prije 4 tjedna 37 😔. A strogo mirujem tek 2,5 tjedna.  U ponedjeljak idem na kontrolu pa ćemo vidjeti. 

30.07.🥰🥰

• RitaM
    21. Lipanj 2020. 21:30

selena

Rita- Tebi je bas veliki, meni je prije tjedan dana bio 20,😔 a prije 4 tjedna 37 😔. A strogo mirujem tek 2,5 tjedna. U ponedjeljak idem na kontrolu pa ćemo vidjeti.

Drzim ti fige! Mozda te malo ohrabri, pozitivno je sto se meni u tih 12 tjedana koliko mirujem nije skratio tako da vjerujem da mirovanje pomaze.  

selena
    21. Lipanj 2020. 21:31

Black- i mene pati žgaravica zadnjih tjedan dana ali najvise od mliječnih prozivoda, pogotovo mlijeka. Očito je normalna žgaravica u tim tjednima.

30.07.🥰🥰

Flo
    21. Lipanj 2020. 21:45

Vecer, cijeli dan guzva, pa u gostima, evo tek dosla doma, i idem leci 😂😂
    Ne znam kako na vas utjece vrijeme ali mene ubilo danas, meni se tako vrtilo i pao mi tlak, da sam jedva sjedila na stolici. 
    A sto se tice oticanja, meni samo nekad prsti na rukama oticu kad puno setam, i stalno su dole pa hodam po Jarunu sa rukama ko da berem nesto sa stabla 😂😂

Rose1
    21. Lipanj 2020. 21:52

selena

Rita- Tebi je bas veliki, meni je prije tjedan dana bio 20,😔 a prije 4 tjedna 37 😔. A strogo mirujem tek 2,5 tjedna. U ponedjeljak idem na kontrolu pa ćemo vidjeti.

I ja sam mirovala cca8tjedana. Prođe to za cas, pogotovo kad znas zasto mirujes

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.