Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    13. Lipanj 2020. 13:19

Pcelica cestitam ti mila od srca, prekrasne vijesti, tebi zelim brz oporavakn🥰🎊🥳

13. Lipanj 2020. 13:29

Nikita206

Renata92

Nikita206

Krevetići 140x70 - gdje ste uzimale posteljinu, ali da je i plahta u setu, a ne samo navlake za poplun i jastuk…

Ja sam našla u ikei. Nemaju neki dizajn, ali je jako lijep materijal tj. Pamuk 😊
    Renata, baš te dimenzije? Ja sam onda čorava 🙈😁 još se žalim kako imaju i posteljinu i madrace samo u klasičnim dimenzijama. Idem sad opet gledati 😁

Hahah, da. Ja sam ulovila 😀 Doduše, ja sam u DE, ali mislim da to nema nikakve veze. Ajde javi jesi li našla. 😁

• Bebac24
    13. Lipanj 2020. 13:41

Zmya super ste ako odspava 4,5 h ali to je sad vj od zutice. Mi smo na 2max 3 h.
    A zna i nakon sat i pol pitat, povuce 2 puta i zaspi opet.
    I moj zadnje dvije noci spava kraj mene i spava puno bolje.
    Evo mi odradili prvu veliku setnju, skoro 2 sata bilo vani, on se probudio samo za jesti. Al pakiranje za izac ajme meni. Prvi put je najteze kazu 😂
    Ja bila mokra mokrena 😂
    Svea ajde mozda bude nesto 😊😊

ena0206
    13. Lipanj 2020. 13:41

Sveaa idemooo, ocemo jos jednu bebicu.. Kad vec moj nece vani. 😄😄 Al ne moze ni on dugo jos..
    Mamice vama to sve divno ide. Ja sam imala strah do sada od svega toga poslije poroda..al kad citam vas, vidim da to sve dode na svoje. Super ste. 😘😘
    Indy hahah, ma nece on pa nece. 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Vrapcic znaci i kod tebe je bilo veselo sinoc..ista stvar i kod mene.. I evo sve super sada. 😄

selena
    13. Lipanj 2020. 13:51

Nikita- kako izgleda to pakovanje debelih tetri u Pepcu , ja sam kupovala po 3 u pakovanju (ima dva tipa, u vrećici i u roli ), imam ih jedno 7-8 pakovanja ali sve su 60x60. 
    Poslati ću mamu po te male brojeve odjeće pa nek usput kupi i velike tetre, kakve god, jel gdje god sam gledala sve su dosta tanke.
    Rose - da, sad sam našla na netu da za široko povijanje trebaju 80x80, a sad hoćemo li ih tako povijati to ćemo još vidjeti, vidim da je to zastarjelo, jel to tko prakticira?

Zmya- gdje si našla pedijatra? koliko sam skužila ti si blizu Jaruna. Čula sam da je najbolja pedijatrica na Zapadu grada na Knežiji, ali ne prima jer je prepuna. I navodno ima neka u Rudesu, ali je isto krcata. U Gajevu imaju dvije koje primaju ali su jakooo loše ocjenjene. 

30.07.🥰🥰

• Iris2605
    13. Lipanj 2020. 13:57

Nisam ni skuzila novu grupu, bacam se ns citanje!😃
    Mi smo se smjestili, ne dojim, ali se izdajam uz rucnu izdajalicu i beba barem sio obtoka dobi pravo mlijeko❤️🥰
    Koliko cesto vi hranite? Kad sam rekla patronaznoj da mala spava po 5h u komadu se zgrozila i rekla da obaveznoo budimo svaka 2,5-3h i hranimo. 🤷🏻‍♀️I sad je budimo.. Imamo jedino 2 problema: pomagajte beba je zadnju stolicu imala prekjučer, sto ds radim? I nece nam se podrignuti nakon hranjenja (po sat vremena je nosim) pa se onda pobljucka😟 patronazna trk opet u ponedjeljak dolazi

Mila7
    13. Lipanj 2020. 14:00

Selena samo da iskomentiram vezano za pedijatra. Na kneziji ti je Metka Regan i glasi za jednog od naj pedijatara. Meni su klinci bili kod nje i ona je super za rutinske stvari, nece tek tako prepisati antibiotike, najprije trazi krvnr pretrage, preporucuje proizvode prvo na prir bazi i sl. Al eto ona je meni prekasno postavila dijagnozu za srednje dijete, nije smatrala da ga ni na obradu treba poslati. Tako da ju definitivno preporucujem ako je u pitanju redovno hendlanje djeteta. Na Rudešu je njena zamjena, Ana Šakić, bila sam par puta kod nje, ok je zenska. Inace biras pedijatra po kvartu gdje zivis i moraju te primiti

zmya
    13. Lipanj 2020. 14:15

Da da od zutice je vjerojatno za soavanje duze al sad ga budim da ulovimo na svaka 3h. Naravno nekad se javi ranije i orije alarma al mi nije zgodno ovako kad duze soava jer bude pregladan. 
    Sad smo imali avanturu, frajer je zaspricao sve sa broj 2 preko stola i mene i po podu nisam se mogla prestat smijat a zlata na sve strane 🤣
    Pedijatrica-ja sam dobila prpeoruku za Jovancevica i za Luceva. Kako je Jovancevic pun a Lucev za penziju, upisali smo ga kod dr Vukojevic u dzz baruna filipvoica koja je radila sa Lucevom do sada i odnedavno ima bas svoju ordinaciju. 

Vrapčić123
    13. Lipanj 2020. 14:18

Pozdrav curke! Evo kod mene sve ok, al kriza i leđa malo boluckaju i blagi menstrualni. 🙃
    Black sve je zbilja divnooooo! 💕
    Pčelica čestitam još jednom od srca! 💞💞💞
    Polly joj žao mi je za gležnjeve... 🥴
    Dora potpisujem sve što si napisala. Treba ljude sterati negdje... U današnje doba da svi teroriziraju oko tog dojenja, to je samo tu valjda na Balkanu. Valjda majke koje ne doje su nemajke doslovno neovisno o razlogu ne dojenja. Ma sterati sve u 3 lijepe. 💪 Dosta mi je svih više, samo znaju pametovati. 😲
    Mila draga joj žao mi je za sokove koje ste prošli. Vjerujem da će Theo lijepo napredovati i bit će sve ok. A vi se držite... Držim fige! 🤞
    Svea sretnooo draga ako je to to! Držim fige da bude i da bude sve ok! 🤞
    Dana moram komentirati svrbež koji je zbilja nekada za izluditi. Nadam se da ti je nešto privremeno. Mene drži već preko desetak dana... 🙄🙄🙄
    Ena ženo pa danas je točno termin. 😍 Ajde ti lijepo poguraj bebu van danas. 😊 Dada, i meni vesela noć kao i tebi, al sad ok sve. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    13. Lipanj 2020. 14:31

Renata, znači ovo je ludo. Ja ne nađem na našem web shopu od Ikee ništa u toj veličini, i bilo mi čudno i odem na webshop njemačke Ikee i imam šta vidjeti. Kod vas je sva posteljina 140x70, a kod nas 120x60, znači radi se o istim artiklima 😂 evo slike
    https://ibb.co/9VTBd1H

https://ibb.co/0YdmjKJ

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.