Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    19. Lipanj 2020. 20:18

yvette

Trudy

Hvala svima na cestitkama 🥰 i dalje cekam bebaca. Popila sam si jedan brufencic uz ovaj seksi uber vruci caj koji su mi posluzili. Upravo vreli caj je bio ono sto sam htjela popit nakon poroda 👍😂
    A osjecaj pri izgonu- ko da zelim pokakat titanic. I na kraju uspijem 😁
    Pa trudovi su do negdje 5, cak 6 ujutro bili onako, podnosljivi. Onda su krenuli na gusto i dok me muz vozio u bolnicu je bilo strasno… Al opet, u usporedbi s ovima pred sam kraj ovi u 6 ujutro su bili mila majka 😁
    Btw, cure iz ri 😁 dobijete jedne seksi mrezaste gace i njihov ulozak u radjaoni 😎 luksuz, luksuz!

Ja sam cijelo vrijeme imala osjecaj da mi je lubenica u debelom crijevu. I feel you sister 😂
    Vrapciczao mi je sto epiduralna nije djelovala, zao mi je sto si se namucila ali na kraju imas svoju krafnicu. Cestitam 🥰🎉💕
    Mrvicak sretno….❤
    Polly znam da je samo zlicica, ali oni imaju samo 3, 4 kg. 🤔Obrok im je cca 60 ml pa mi ta zlica i ne zvuci malo…Bas cu pitati pedijatricu sto misli.
    Vucicwkazes da i vi slabije dobivate, kakva je kod vas situacija?

Yvette tako je draga. Bitno da je sve na kraju dobro proslo. ❤️❤️❤️Tko je sve rodio od jučer? Totalno sam pogubljena. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    19. Lipanj 2020. 20:21

mrvičak

Samo da javim. Vec neko vrijeme su mi kontrakcije na 3,4,5 minuta po nekih 30 sekundi. I dalje ja njih prošetavam i prodišem ali vraški me boli s leđa. Ona se smirila, iscjedak postaje smećkasti. Bože kao da nisam rodila. Uopće ne znam krenuti ili ne jer me sve strah ako dođem tamo da mi ne uvale drip da bude što prije gotovo.

Ostani doma ako jos mozes 😉

• CurlySue
    19. Lipanj 2020. 20:23

Mrvičak, to je to! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Cekamo 😘

Vucica
    19. Lipanj 2020. 20:27

yvette

Trudy

Hvala svima na cestitkama 🥰 i dalje cekam bebaca. Popila sam si jedan brufencic uz ovaj seksi uber vruci caj koji su mi posluzili. Upravo vreli caj je bio ono sto sam htjela popit nakon poroda 👍😂
    A osjecaj pri izgonu- ko da zelim pokakat titanic. I na kraju uspijem 😁
    Pa trudovi su do negdje 5, cak 6 ujutro bili onako, podnosljivi. Onda su krenuli na gusto i dok me muz vozio u bolnicu je bilo strasno… Al opet, u usporedbi s ovima pred sam kraj ovi u 6 ujutro su bili mila majka 😁
    Btw, cure iz ri 😁 dobijete jedne seksi mrezaste gace i njihov ulozak u radjaoni 😎 luksuz, luksuz!

Ja sam cijelo vrijeme imala osjecaj da mi je lubenica u debelom crijevu. I feel you sister 😂
    Vrapciczao mi je sto epiduralna nije djelovala, zao mi je sto si se namucila ali na kraju imas svoju krafnicu. Cestitam 🥰🎉💕
    Mrvicak sretno….❤
    Polly znam da je samo zlicica, ali oni imaju samo 3, 4 kg. 🤔Obrok im je cca 60 ml pa mi ta zlica i ne zvuci malo…Bas cu pitati pedijatricu sto misli.
    Vucicwkazes da i vi slabije dobivate, kakva je kod vas situacija?

D je rodjen s 3600 makar mislim da to nije bas realna tezina jer se naguto plodne vode, bljuckao je cijelu noc i drugi dan. Iz bolnice izasli s 3380 g. Danas s 10 dana imamo 3420 g. Isto dojim, izdajam, dohrana sve. Danas je luuuud cijeli dan samo trazi jesti i place, mozda je to taj skok u razvoju 🤔

Amneris
    19. Lipanj 2020. 20:48

Sretno Mrvičak, navijamo za tebe i tvoju malu princes krafnicu!!
    Trudy odličan opis ovo s kakanjem Titanica!!💩🚢
    Vrapčić žao mi je da je toliko trajalo i bilo tako bolno, Gretica će sve izliječiti!

Ja moram priznati da nisam odmah osjetila tu ljubav na prvi pogled sa svojom bebom, bila sam skroz pogubljena i prestrašena kako ću ja s njom tako malom i krhkom. Tek sad kad smo se malo upoznale osjećam da ta ljubav svakim danom sve više raste i polako mi se uvlači pod kožu😍😍

Mocho
    19. Lipanj 2020. 20:50

Vrapcic - bitno da je Gretica ocarala na kraju. I obzirom na tvoje operacije, sve je dobro proslo. A zao mi je sto si se napatila, ali sada uzivaj 😘😘❤
    .
    Mrvicak - wooohooo :D Drzim fige 🥳

19. Lipanj 2020. 20:55

Ajme cure mene strah je li prerano. Mislim znam da imamo tu primjera puno ranijih i Rose u 37 + nešto ali trenutno me panika hvata. Neću ići u bolnicu dok se ne ustali na 4 minute. Sada mi je jedna bila nakon 7 min. Al boli, i odmah me sjetilo na prvi porod i suze krenule niz lice. Iako je porod bio brz,al eto ja tu bol zaboravila nisam. 

tea1401
    19. Lipanj 2020. 21:13

Trudy cestitke na bebacuu🥰🥰uzivajtee❤❤
    Mrvicak, drzi se...
    Vrapcic,uh tezi porod al sve je proslo hvala bogu,sad uzivaj sa malenom❤❤
    Ja cijeli dan imam grceve,ali nista pravilno niti neznam jesu li to kontrakcije ili trudovi..nadam se da cu znati osjetiti kada krene za pravo🙈🙈

Anja🌸🌸

Trudy
    19. Lipanj 2020. 21:13

mrvičak

Ajme cure mene strah je li prerano. Mislim znam da imamo tu primjera puno ranijih i Rose u 37 + nešto ali trenutno me panika hvata. Neću ići u bolnicu dok se ne ustali na 4 minute. Sada mi je jedna bila nakon 7 min. Al boli, i odmah me sjetilo na prvi porod i suze krenule niz lice. Iako je porod bio brz,al eto ja tu bol zaboravila nisam.

Ma bit ce sve ok draga, mozes ti to 😘
    Cure, netko je imao problem s vanjskim hemicima. Help 😕 nisam nikad do sad ih imala, nije bas ugodno...

• anav05
    19. Lipanj 2020. 21:21

mrvičak

Ja te utjesiti ne mogu obzirom da mi je prvo dijete, ali koliko sam te tipkajuci upoznala, stekla sam dojam da si hrabra, odlucna i pametna mlada zena. Zato samo mirno, diši, i odi u bolnicu, ako ces biti mirna.
    Drzim fige da se mala imenjakinja rodi sto bezbolnije❤
    __
    38+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.