Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    19. Lipanj 2020. 15:54

Polly, a danas sam samo 3h provela za kraj.  Dali mi pecat za hospitalizaciju i to je to. U pon u 17h moram doci, u utorak ujutro je carski! Stize mali eto nesto malo ranije od pravog termina! 

Ivcy1306
    19. Lipanj 2020. 15:54

Trudy cestitke i od mene! Kako ona to nonsalantno rijesila😊 neka neka, super! 

Vucica
    19. Lipanj 2020. 16:11

Trudy cestitke od srca!!! 

elena26
    19. Lipanj 2020. 16:12

Trudy iskrene čestitke na dječačiću! 😍 dobrodošao nam Eugen 💙🐻💛 želim brz oporavak i povratak kući 😘

Ajme di su Zara, Amy, Leonie??? Ja sam iduca 😱🙈 

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Ely
    19. Lipanj 2020. 16:12

Trudy čestitam! Opis porođaja je genijalan Haha, želim isti scenarij :))
    Polly od broja 38 koji inače nosim došla sam do toga da ne mogu obuti ni 41 😩 bas bas uzasno naticanje. Ja isto dižem noge na povišeno cijelu noć, ujutro identičan otek, znaci uopće ne spadne. Vadila sam proteine u urinu ali su ok, tlak mi je inače dosta nizak, nije mi rekl da ga provjeravam. Mogla bih početi 😕
    Drži se, blizu smo kraja 💪🏽💪🏽

• elenalinapepi
    19. Lipanj 2020. 16:16

Prijavljujemo i mi bljucanje danas.. vec je jedno 10tak puta bljucnula danas .... bili kod pedijatrice kaze nista to nije ako nastavi onda ima formula bas za takve bebe.. ql opet..ja sam pod stresom jer neznam odkud sad to. 

• elenalinapepi
    19. Lipanj 2020. 16:17

Btw cestitkeeeee😁❣

Kolacic
    19. Lipanj 2020. 16:40

Trudy cestitam tebi i dragome na bebacu od srca! 🥳💞 Dobro nam dosao Eugen, ziv i zdav nam bio! 🍀💗 Bas je velika beba. 😍 Jel izgon jako bolio?
    Oporavi nam se i mazi sa svojim slatkisem 🥰

Kolacic
    19. Lipanj 2020. 16:42

elena26

Trudy iskrene čestitke na dječačiću! 😍 dobrodošao nam Eugen 💙🐻💛 želim brz oporavak i povratak kući 😘

Ajme di su Zara, Amy, Leonie??? Ja sam iduca 😱🙈

Da da Elena ova lista se pomice nevjerojatnom brzinom 😁. Ne mogu vjerovat kolko vec imamo kvacica 😱

19. Lipanj 2020. 16:48

Trudy cestitke od srca! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.