Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    19. Lipanj 2020. 18:16

Nama otpao pupak danas 🎉 i bili smo prvi put vani i to s mamom i tatom beba bila na rucku i naravno sve prespavao 😁🥰 Nasa porodjajna je 3920, izasli iz bolnice sa 3680, a danas smo na 4060 gr 🥰
    Yvette mi koristimo hipp i pamers pc i nemamo problema s nijednim. S tim da su hippove manje pa sno tu na br2. A pampers na 1. 

Trudy cestitke draga na velikom bebanu 🥰🎉eto porod slican mom. Brz oporavak mama 🤗

Fluffy
    19. Lipanj 2020. 18:35

Trudy cestitke od srca 🥰🥰🥰😍😍 drago mi je da je sve brzo proslo 😇

• anav05
    19. Lipanj 2020. 18:47

Vucica

Cure da li se slucajno netko susreo s ovim pitanjem? Razmisljamo mozda otici malo na selo ali muci me tamo voda iz bunara {nema vodovoda). Naravno za pice I formulu za malog bi koristili kupovnu, ali npr masina pere na bunarsku vodu, sudje se pere isto tako, bojler tusiranje itd. Ta voda se dezinficira nekim sredstvom ali moze li to stetiti bebi na neki nacin?

Ja sam ti odrasla tako na otoku, bile smo i seka i ja kao male, s gusternom jer nije bilo vodovoda.
    Ono sto znam da je dida u vodu uvijek stavljao pročišćivače nekakve, a mama ju je obavezno prokuhavala i nikad nije bilo problema😊
    ___
    38+5

Vucica
    19. Lipanj 2020. 19:04

anav05

Vucica

Cure da li se slucajno netko susreo s ovim pitanjem? Razmisljamo mozda otici malo na selo ali muci me tamo voda iz bunara {nema vodovoda). Naravno za pice I formulu za malog bi koristili kupovnu, ali npr masina pere na bunarsku vodu, sudje se pere isto tako, bojler tusiranje itd. Ta voda se dezinficira nekim sredstvom ali moze li to stetiti bebi na neki nacin?

Ja sam ti odrasla tako na otoku, bile smo i seka i ja kao male, s gusternom jer nije bilo vodovoda.
    Ono sto znam da je dida u vodu uvijek stavljao pročišćivače nekakve, a mama ju je obavezno prokuhavala i nikad nije bilo problema😊
    ___
    38+5

E hvala draga to me zanima... Stavljaju I moji izosan, sad koliko me brinu bakterije toliko me brine I ta kemikalija. Npr izdajalicu I bocice sta da prokuhavam nakog svakog puta? Inace bi se smjelo piti tu vodu s izosanom Al mi ne pijemo jer ima neki miris. 

• CurlySue
    19. Lipanj 2020. 19:40

Maggy, Trudy, cestitke na bebolincekima 💕 brz oporavak vam zelim. 😊

yvette
    19. Lipanj 2020. 19:48

Trudy

Hvala svima na cestitkama 🥰 i dalje cekam bebaca. Popila sam si jedan brufencic uz ovaj seksi uber vruci caj koji su mi posluzili. Upravo vreli caj je bio ono sto sam htjela popit nakon poroda 👍😂
    A osjecaj pri izgonu- ko da zelim pokakat titanic. I na kraju uspijem 😁
    Pa trudovi su do negdje 5, cak 6 ujutro bili onako, podnosljivi. Onda su krenuli na gusto i dok me muz vozio u bolnicu je bilo strasno… Al opet, u usporedbi s ovima pred sam kraj ovi u 6 ujutro su bili mila majka 😁
    Btw, cure iz ri 😁 dobijete jedne seksi mrezaste gace i njihov ulozak u radjaoni 😎 luksuz, luksuz!

Ja sam cijelo vrijeme imala osjecaj da mi je lubenica u debelom crijevu. I feel you sister 😂
    Vrapcic zao mi je sto epiduralna nije djelovala, zao mi je sto si se namucila ali na kraju imas svoju krafnicu. Cestitam 🥰🎉💕
    Mrvicak sretno....❤
    Polly znam da je samo zlicica, ali oni imaju samo 3, 4 kg. 🤔Obrok im je cca 60 ml pa mi ta zlica i ne zvuci malo...Bas cu pitati pedijatricu sto misli. 
    Vucicw kazes da i vi slabije dobivate, kakva je kod vas situacija?

19. Lipanj 2020. 20:06

Samo da javim. Vec neko vrijeme su mi kontrakcije na 3,4,5 minuta po nekih 30 sekundi. I dalje ja njih prošetavam i prodišem ali vraški me boli s leđa. Ona se smirila, iscjedak postaje smećkasti. Bože kao da nisam rodila. Uopće ne znam krenuti ili ne jer me sve strah ako dođem tamo da mi ne uvale drip da bude što prije gotovo. 

Trancie
    19. Lipanj 2020. 20:13

Ajmo Mrvicak 😆😆😆navijamo !!!!

Vrapčić123
    19. Lipanj 2020. 20:16

mrvičak

Samo da javim. Vec neko vrijeme su mi kontrakcije na 3,4,5 minuta po nekih 30 sekundi. I dalje ja njih prošetavam i prodišem ali vraški me boli s leđa. Ona se smirila, iscjedak postaje smećkasti. Bože kao da nisam rodila. Uopće ne znam krenuti ili ne jer me sve strah ako dođem tamo da mi ne uvale drip da bude što prije gotovo.

Jeeee, ajmo draga! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    19. Lipanj 2020. 20:17

Trudy čestitam draga! 💕💕💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.