LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    26. Listopad 2019. 09:55

Bebac ja sam isto osjetila par puta navece dok lezim da mi srce preskoci i mislila sam da je to od magnezija, jer ga ranije nikad nisam koristila. Tako da sam sad malo reducirala, pa ga uzimam svako 2-3 dana i nemam problema. Ne znam da li je do toga, ali eto. Takodje magnezij pomaze u probavi. 

• Bebac24
    26. Listopad 2019. 10:28

Cudi me ako bi bilo do magnezija jer on i je za pravilan rad srca. Ja sam ga pila i mj dana prije trudnoce i nije mi stetio ali sam primjetila da mi eutyrox zna napraviti to. Ja zbog probave i koristim magnezij ali nije da mi trenuto pomaze 🙈

🌼TiKi🌼
    26. Listopad 2019. 10:35

Bebac meni se to događalo u 6.tj. Bas sam osjetila aritmiju i preskakanje srca. Malo sam se bila i zabrinula jer i inace imam tahikardiju, ali u 7.tj prestalo samo od sebe. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    26. Listopad 2019. 10:45

Taman meni pocelo u 6t ...ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?

26. Listopad 2019. 11:33

Bok cure, zanima me kako se gleda prosjek zadnjih 6 placa za porodiljni ako ste bile na komplikacijama? Isplata place od poslodavca je 0kn, kako onda dobiti na porodiljnom puni iznos svoje place?

Tocka_tockica
    26. Listopad 2019. 12:58

malina08

Bok cure, zanima me kako se gleda prosjek zadnjih 6 placa za porodiljni ako ste bile na komplikacijama? Isplata place od poslodavca je 0kn, kako onda dobiti na porodiljnom puni iznos svoje place?

Gleda ti se prosjek prije otvaranja komplikacija

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

🌼TiKi🌼
    26. Listopad 2019. 13:46

Bebac24

Taman meni pocelo u 6t …ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?

Kad odes ginekologu spomeni sto ti se događa pa ce te on uputiti dalje ako misli da treba, vjerojatno kardiologu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    26. Listopad 2019. 14:13

A mozda imamo vec dovoljnu kolicinu magnezija u organizmu, pa ovaj dodatak smeta. Ne znam, mozda i jeste to neka pojava koja prati 6.tjedan. Pa sam ja onako bezveze taj prestanak preskakanja srca, povezala s reduciranjem magnezija. 🤔

yvette
    26. Listopad 2019. 16:31

Bebac24

Taman meni pocelo u 6t …ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?

Doktoru opce, mene su jednom spojili na neki uredaj (moguce ekg) bas u ordinaciji dr opce prakse i bilo je sve ok. Ja imam blok desne grane sto je bezopasno, i imam faze kad mi srce preskace. Par mjeseci nista i odjednom mjesec dana stalno pogotovo nocu i onda opet mjesecima zatisje. Ali prepadnem se, srce krene par sekundi toliko nepravilno i ubrzano tuci pa imam osjecaj da ce stati. Ruzan osjecaj. Otidi doktoru opce pa ce te pogledati, a on je svakako i taj koji ti moze dati uputnicu za daljnje preglede. Ginekolog ti moze napisati preporuku s kojom ces opet morati u dr opce prakse po uputnicu pa ne znam koliko ima smisla se obracati ginekologu za aritmiju.

yvette
    26. Listopad 2019. 16:32

Jeli ti stitnjaca ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.