Bebac ja sam isto osjetila par puta navece dok lezim da mi srce preskoci i mislila sam da je to od magnezija, jer ga ranije nikad nisam koristila. Tako da sam sad malo reducirala, pa ga uzimam svako 2-3 dana i nemam problema. Ne znam da li je do toga, ali eto. Takodje magnezij pomaze u probavi.
Cudi me ako bi bilo do magnezija jer on i je za pravilan rad srca. Ja sam ga pila i mj dana prije trudnoce i nije mi stetio ali sam primjetila da mi eutyrox zna napraviti to. Ja zbog probave i koristim magnezij ali nije da mi trenuto pomaze 🙈
Bebac meni se to događalo u 6.tj. Bas sam osjetila aritmiju i preskakanje srca. Malo sam se bila i zabrinula jer i inace imam tahikardiju, ali u 7.tj prestalo samo od sebe.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Taman meni pocelo u 6t ...ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?
Bok cure, zanima me kako se gleda prosjek zadnjih 6 placa za porodiljni ako ste bile na komplikacijama? Isplata place od poslodavca je 0kn, kako onda dobiti na porodiljnom puni iznos svoje place?
Bok cure, zanima me kako se gleda prosjek zadnjih 6 placa za porodiljni ako ste bile na komplikacijama? Isplata place od poslodavca je 0kn, kako onda dobiti na porodiljnom puni iznos svoje place?
Gleda ti se prosjek prije otvaranja komplikacija
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Taman meni pocelo u 6t …ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?
Kad odes ginekologu spomeni sto ti se događa pa ce te on uputiti dalje ako misli da treba, vjerojatno kardiologu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
A mozda imamo vec dovoljnu kolicinu magnezija u organizmu, pa ovaj dodatak smeta. Ne znam, mozda i jeste to neka pojava koja prati 6.tjedan. Pa sam ja onako bezveze taj prestanak preskakanja srca, povezala s reduciranjem magnezija. 🤔
Taman meni pocelo u 6t …ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?
Doktoru opce, mene su jednom spojili na neki uredaj (moguce ekg) bas u ordinaciji dr opce prakse i bilo je sve ok. Ja imam blok desne grane sto je bezopasno, i imam faze kad mi srce preskace. Par mjeseci nista i odjednom mjesec dana stalno pogotovo nocu i onda opet mjesecima zatisje. Ali prepadnem se, srce krene par sekundi toliko nepravilno i ubrzano tuci pa imam osjecaj da ce stati. Ruzan osjecaj. Otidi doktoru opce pa ce te pogledati, a on je svakako i taj koji ti moze dati uputnicu za daljnje preglede. Ginekolog ti moze napisati preporuku s kojom ces opet morati u dr opce prakse po uputnicu pa ne znam koliko ima smisla se obracati ginekologu za aritmiju.
Sortiraj odgovore
Najstariji