Pozdrav Trudnice 😍❤️
Čestitam svima koje su ugledale svoje ➕ bilo prva trudnoća ili druga, četvrta, peta 😂🤭
Dolazim sa stranice "želim dijete" i eto me sada ovdje. 🙈🙈🙈
Danas sam ujutro radila test sa ogromnim ➕ da ne može biti jasniji, pa sam ga ponovila oko 13h i također još jedan ➕🤭 mislim da je to to definitivno 🙏🏻 sutra ujutro radim još jedan samo iz razloga što mi je ostao višak pa ću ga ostavit za uspomenu, u pon zovem gin. I što prije na pregled. Što mislite dali mogu tražiti od dr bolovanje dok mi se termin ne odobri s obzirom da radim sa težak posao i sa kemija a? Hvalaaa
Dobro došla.Ako otvoriš bolovanje kod dr.,onda ćeš si smanjit iznos kad budeš išla na komplikacije,jer ti se gleda isplata zadnjih 6 plaća.
URL = https: //lilypie.com]
Dobro došla.Ako otvoriš bolovanje kod dr.,onda ćeš si smanjit iznos kad budeš išla na komplikacije,jer ti se gleda isplata zadnjih 6 plaća.
Ako si ga otvorim čisto par dana dok ne dobije termin kod gin, jer sumnjam da ću ga dobit odmah u ponedjeljak a iskreno ne mogu se zamisli da radim svoj posao a znam da sam trudna 😃 strah me iskreno ili da kažem šefu pa neka mi piše godišnji 🤨
Ako imaš mogućnost godišnjeg,onda bolje godišnji.Evo ja sam trenutno na godišnjem,iduću sedmicu ću se naručiti na pregled.Planiram radit do sredine 12 mjeseca,pa se nadam da će mi htjeti otvoriti komplikacije.U prvoj trudnoći me prvi put naručila sa 8+3,a komplikacije sam otvorila u 7 mjesecu trudnoće.
URL = https: //lilypie.com]
Ako imaš mogućnost godišnjeg,onda bolje godišnji.Evo ja sam trenutno na godišnjem,iduću sedmicu ću se naručiti na pregled.Planiram radit do sredine 12 mjeseca,pa se nadam da će mi htjeti otvoriti komplikacije.U prvoj trudnoći me prvi put naručila sa 8+3,a komplikacije sam otvorila u 7 mjesecu trudnoće.
Ono što sam 100% sigurna, je da automatski idem na zabranu rada jer nam je takvo pravilo u firmi radi opsega posla. E sad glupo mi je šefu javit "e čujte ja napravila test i on mi pozitivan ali nisam još bila kod dr" 😃🙈😂 htjela bi da kad se javim da to bude odmah direkt sa svim potvrdama i to je to. Možda onda najbolje da pišem go bez da mu išta govorim o T 🤭🤐
Taman meni pocelo u 6t …ajde valjda ce se normalizirati . Ako ne kome idem? Gin? Dr opce medicine?
Doktoru opce, mene su jednom spojili na neki uredaj (moguce ekg) bas u ordinaciji dr opce prakse i bilo je sve ok. Ja imam blok desne grane sto je bezopasno, i imam faze kad mi srce preskace. Par mjeseci nista i odjednom mjesec dana stalno pogotovo nocu i onda opet mjesecima zatisje. Ali prepadnem se, srce krene par sekundi toliko nepravilno i ubrzano tuci pa imam osjecaj da ce stati. Ruzan osjecaj. Otidi doktoru opce pa ce te pogledati, a on je svakako i taj koji ti moze dati uputnicu za daljnje preglede. Ginekolog ti moze napisati preporuku s kojom ces opet morati u dr opce prakse po uputnicu pa ne znam koliko ima smisla se obracati ginekologu za aritmiju.
Ginekolog mora biti upoznat sa situacijom obavezno. Ionako ce morati kardiologu ako je potrebno. Dr. opce prakse ne moze tu nista. Osim dati uputnicu za dalje. Kardiolog napravi kompletnu obradu, ekg, holter, uzv srca itd. Znam jer radim u koronarnoj jedinici. U svakom slučaju, ako i idete prvo dr. opće prakse pa kardiologu, obavezno o svemu obavijestiti nadleznog ginekologa.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Niki cestitam od srca i dobro nam dosla 😊
Ja radim takodje zahtjevan posao i cim sam uradila prvi test, odmah sam svom sefu rekla i ona je od narednog dana prilagodio posao mom stanju i tako je vec 2 mjeseca skoro.
Ako i dobijes termin kod ginekologa tako brzo, bojim se da se nece toliko ni vidjeti na ultrazvuku, jer se radi o maloj trudnoci. U svakom slucaju sretni
Nikicestitam od srca i dobro nam dosla 😊
Ja radim takodje zahtjevan posao i cim sam uradila prvi test, odmah sam svom sefu rekla i ona je od narednog dana prilagodio posao mom stanju i tako je vec 2 mjeseca skoro.
Ako i dobijes termin kod ginekologa tako brzo, bojim se da se nece toliko ni vidjeti na ultrazvuku, jer se radi o maloj trudnoci. U svakom slucaju sretni
Heii Mimoza ☺️ nakon koliko tjedana se trudnoća vidi na ultrazvuku? Po mojoj procjeni trudna sam minimalno 4 tjedna. Čitala sam na stranici Pliva Zdravlje da se na 3D i 4D ultrazvuku trudnoća vidi već od implatacije 😃😳 dali je itko imao iskustva? Hvala ❤️🙏🏻
Jutro curke.. kako smo danas? Mi smo 5+0 , nadam se da cu sutra dobit nekog od dr.da obavim taj pregled ako ne moram trazit novog gin.nema smisla. Znam da je bio vikend ali prosli cijeli tjedan sam skoro zvala..
A sad treba ic na posao, jaooo neda mi se mrdnuti.
Jutro curke... Čestitam novim curkama na plusiću. 😘
Kako ste cure? Imate li mucninu? Joj ja imam nenormalnu mucninu vec 4 dana, ali ne povracam..Uzas. Ja sam cak i smrsavila..
Sortiraj odgovore
Najstariji