Jos jedan prijedlog, ne znam jesu te htjele narucit sad za dalje bez uputnice, osim ako imas D1, uvijek imaj jednu uputnicu unaprijed, znaci da mozes odmah nakon pregleda kod Hermanice (koji obavis s uputnicom 1.), odmah na salter s tom 2.uputnicom narucit se za iducu kontrolu i onda kad odes kod svog ginica po terapiju odmah trazi novu uputnicu da imas za novu narudzbu nakon tog pregleda..ne znam jesam previse spetljala ili razumijes sto mislim?Dora, dobila sam više uputnica od sestra na šalteru. Valjda za svaki pregled koji će slijediti u trudnoći i uputnicu za vađenje krvi koju trebam vaditi isto u vinogradskoj par dana prije pregleda tj. 13.01.
Ako imam te uputnice trebam li prije svakog pregleda zatražiti uputnicu od ginekologa? Ili nije potrebno?
:)
Super, onda ne trebas nista trazit od ginica :) znaci da ti je on dao D1 i dalje ti vinogradska izdaje te svoje interne!
E da da, Hermanica ide na skijanje pa je nema do onda!
Dora, vidim, vas dvije ste si baš dobre čim znaš da ide na skijanje 😋🎿
Da, jako mi se svidjela doktorica.
Iskreno, mislila sam da ću čekati kraće vrijeme da me prime, ali baš su bili ekspresni.
Otkad sam trudnica i kad to to dam do znanja, uvijek sam u nekoj prednosti..
Zapravo je baš dobro biti trudna 😍🤰
Curka je ❤
Moj prvi pregled danas obavljen, sve je u redu!
Srčeko lijepo kuca💓
(Isto mi nije pustila da čujem zvuk, kaže da se ne preporuča tako rano, a dobro, hah)
Mrvica je velika 10.8 mm, primjereno tjednima.
Moje srce je na mjestu😍
Super Luna, jako mi je drago ❤️
Curka je ❤
Dana i Maki dobro došle! Urednu trudnoću želim!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav svima. Nova sam ovdje. Po nekim mojim racunicama, termin bi mogao biti sredinom 7 mjeseca.
Naime imam produzene cikluse,od 34 pa do 42 dana, rijetko ali znalo se i dogoditi. Zadnju m sam imala 30.09. Test sam radila na 42 dc jer je to najduze razdoblje ciklusa, bio negativan i bas sam bila tuzna. Nakon 3 dana odlucim jos jednom i pojavio se relativno brzo plus. Sljedeci dan sam radila digitalni, pisalo 2-3 tjedna. Jucer ujutro nila kod ginekologa, trudnoca potvrdena, po njegovom izmedu 5 i 6 tjedana. Ima i gestacijska i zumanjcana, i plod od 1.5 mm. Po njegovom je jos sve dosta rano i da je bila sigurno kasnija ovulacija s obzirom na cikluse i obzirom kad su testovi bili pozitivni i negativni. Kontrola 5.12.
Taman sam se pripremala ici kod opce da mi da uputnice za vadit krv i stitnjacu jer mi prosle god tsh bio 8, drugi put je bio u granicama ali mi ft3 bio 8.37. Na ultrazvuku manje vise sve okej. Ali su mi rekli kad ostanem trudna da se javim.
E sad imam problem, kasljem vec nekih 10 dana, doktorica rekla sve okej, da bi se meni jucer stanje pogorsalo. Otisla sam ranije s posla, gusim se u kaslju, boli me glava,grlo, jedva gutam, temp od 38-38.5. Popila sam lupocet. Danas sam bila opet kod nje, ne zeli mi nista jos dat od antibiotika jer ju strah sta mi smije dati, sutra idem vadit krv pa ce vidjet po nalazim sto mi moze dati. I da sad jos ne idem vadit nalaze za stitnjacu dok ovo ne prode. Sad je mene strah cekati jos barem tjedan dana za nalaze da ne bi divljali 😑
Sorry na duzem postu.
Sto se tice nekih simptoma, samo me cice bole, pogotovo bradavice. Mucnina srecom jos nemam, tu i tamo osjetim kao lagane grceve u podrucju jajnika. I dalje ne vjerujem da sam trudna, jer stvarno se nisam nadala, vise od pola godine se ne pazimo, a s obzirom na duze cikluse nisam mogla ni procjeniti kad mi je ovulacija, tako da kad sam vidjela.prvi negativni test bas smo bili razocarani, a kad se pojavio plus nisam mogla vjerovat i samo sam jedva cekala prvi pregled da potvrdi. Nadam se na sljedecem pregledu da ce se malo vise vidjeti ;)
Dana i kod mene je bila neredovna i slicna situacija.. Zadnja 2.10. ,dva negativna testa,vec i odustala kad ono pozitivan treci.. I evo 6+1 😊 Ni ja ti nemam nikakvih simptoma jos,malo samo bol u donjem dijelu ledja i to je sve.. Mozda ti je temperatura neki simptom,citala sam da moze biti.. Odmaraj,slusaj doktoricu i probaj se ne sikirat.. Bit ce to sve ok 😊😊 I dobrodosla 😊
Dobrodosle novee cure, evo kod mene nesanica zbog nocnog mokrenja, pa citam propusteno.
Dana i meni je bilo slicno stanje kad sam otkrila trudnocu, kasalj, temperatura, ma sve.Nisam pila nista, cesto sam se tusirala zbog povisene temperature, pila caj od djumbira sa limunom i kroz 3 dana mi se stanje smirilo.
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima danas. Ja se probudila sa glavoboljom ponovno. Povremeno popijem domaći čaj od mente za glavobolju i malo si masiram glavu. S čim vi riješavate glavobolju?
Vrapcic istu muku mucim vec zadnja 2 dana. Unisti me glavobolja i mislim da mi je od njen jos i gore sto se mucnina tice. Juce sam popila paracetamol, ali sam sve ispovracala sta god sam stavila u usta. Sinoc se nisam usudila ni vitamine popiti, jer bi me opet mucnina uhvatila. Ja nemam ideju sta nam moze pomoci kod glavobolje 😰
Mimoza da i meni je mučnina još gora od glavobolje, povraćam više čak otkako me glava boli. A valjda će uskoro proći... 🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji