Jutro, i mene boli glava vec dva dana. Popijem dva paracetamola odjednom pa me popusti na par sati. Ne boli me onako kao prosli put kad sam povracala, dr. mi je rekla da popijem ketonal ako se bude ponavljalo jer nije dobro da trpim bol takvu ni zbog bebe. Ketonal smijemo do zadnjeg tromjesecja. Brufen ne preporuca.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro, prijavljujem grlobolju, pa sam cijelo jutro u čaju i medu, a i glavobolja. Doktor mi je rekao da najbolje ništa, ali ako stvarno puuno boli uzeti lekadol.
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima danas. Ja se probudila sa glavoboljom ponovno. Povremeno popijem domaći čaj od mente za glavobolju i malo si masiram glavu. S čim vi riješavate glavobolju?
Ej draga ja isto imam groznu glavobolju danas. I evo mučnine opet. I ljulja me, kao da ću se srušit
Joj pa što je ovo s glavoboljama danas. Tek kada sam napisala shvatila sam koliko nas ima
Meni su mucnine nestale.. evo vec treci dan da mi nije zlo.. malo sam u panici.. jos je nekakko rano da mi skroz nestanu.. danas sam cak bila tolko dobro da sam na tren zaboravila da sam trudna.. a kontrola tek za tjedan dana 😥
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Cice me i dalje bole i nekako sam lijena, bezvoljna, al od onih mucnina di sam se jedva iz kreveta dizala sad nema nista.. vidjet cu jos kroz par dana.. tjesi me jedino to da sam i jucer i prekjucer uspjela naci otkucaje sa baby w., pa se trudim skulirati. Al ako mi bide panika, mislim da cu i ja trcati privatniku
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Pozdrav cure evo da se i ja javim :D sjecate da se da sam neki dan pisala da su mi nestali simptomi odjednom nakon traume s mojom prvom bebom koja je pala na glavu? E nisam imala mira, i jucer odem ginek. Beba ziva zdrava, 33,5mm, odgovarala 10+2 cak sam vidjela kako se mrda 😍 tako da izgleda da su mi simptomi nestali prije nego u prvoj T, sto mi je drago u jednu ruku, u drugu ne, jer ce se kile gomilati, u prvoj trudnoci startala sa 52kg, a sad sa 60 😭 sreca pa svakako ne jedem, jer ne mogu, sve mi se gadi :D eto i slika bebica na Avataru, zaboravila link gdje se slike uploaduju, naspram u 6+4 kolika je bila kao tocka, sad je velika 😍😍 tako da se ne sikirate ako vam simptomi odjednom nestanu, ocito ne mora nista znaciti 🤗
Pozdrav cure evo da se i ja javim :D sjecate da se da sam neki dan pisala da su mi nestali simptomi odjednom nakon traume s mojom prvom bebom koja je pala na glavu? E nisam imala mira, i jucer odem ginek. Beba ziva zdrava, 33,5mm, odgovarala 10+2 cak sam vidjela kako se mrda 😍 tako da izgleda da su mi simptomi nestali prije nego u prvoj T, sto mi je drago u jednu ruku, u drugu ne, jer ce se kile gomilati, u prvoj trudnoci startala sa 52kg, a sad sa 60 😭 sreca pa svakako ne jedem, jer ne mogu, sve mi se gadi :D eto i slika bebica na Avataru, zaboravila link gdje se slike uploaduju, naspram u 6+4 kolika je bila kao tocka, sad je velika 😍😍 tako da se ne sikirate ako vam simptomi odjednom nestanu, ocito ne mora nista znaciti 🤗
Amy bas super vijesti! Bas je narasla bebica! Trudim se ne panicariti, al to mene uvijek prije kibtrole pocne panika lovit. Tak mi je bilo i u prvoj T. Inace sto se tice kila.. i u prvoj i drugoj sam startala sa 63 kg, na visinu 175cm, u prvoj sam dobila 30 +kg, a sad vec 2 kg u plusu. Sve se bojim da opet ne naguram do 30 +kg, al najbitnije da bude bebica dobro, a kile ce vec otici..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Curke, narucena sam 16.12 na pregled za down.sindrom
Dali koja zna jel se radi i ultrazvuk ili samo krv?
Naime imala sam uktrazvuk 13.12 i slj kod ginekologice mi je teek 24.12. A koliko sam cula svaka 4tj bi trebao bit uktrazv.pregled a to ispada 2+ tjedna vise. Taj 16.12 mi ispada kao 4tj plus 5 dana pa ako ima ultrazvuk nebi se narucivala.privatno ali ako ne onda bi. Jer mi je previse to vremena bez pregleda. Ili se varam?
Curke, narucena sam 16.12 na pregled za down.sindrom
Dali koja zna jel se radi i ultrazvuk ili samo krv?
Naime imala sam uktrazvuk 13.12 i slj kod ginekologice mi je teek 24.12. A koliko sam cula svaka 4tj bi trebao bit uktrazv.pregled a to ispada 2+ tjedna vise. Taj 16.12 mi ispada kao 4tj plus 5 dana pa ako ima ultrazvuk nebi se narucivala.privatno ali ako ne onda bi. Jer mi je previse to vremena bez pregleda. Ili se varam?
Iapravak 13.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji