Veceras sam se bas prepala, ostatci utrogestana su krenuli curkati, ali ovaj put nije snjeznobijelo kao inace nego lagano zuckasto. Mrzim zuckasto jer je to prva boja pred mengu koja u mene postane narancasta pa crvena. Bila sam bas pozitivna do danas, sad ne znam. Jeli netko to imao?
Hey meni je krenulo tako zuckasto pa smede i trajalo tjedan dana.
Dr.rekao siri se maternica a i pijem estrofem 3x1.
Ugl.bilo sve ok,nadam se da ce tako i ostati
Mor koliko si onda trudna? Ajde si napravite te potpise dole da se stalno to ne zapitkujemo 😍
napravljeno haha
4w5d ili valjda je to 5. sedmica? jos uvijek ne znam kako se gledaju te sedmice
Ja u prvoj i sad racunam tako kako je sad sam 6tj i 3dana.
Mor meni je zgaravica i podrigivanje bio prvi, valjda i jedini simptom i nije stalo samo se pogorsava. Ne povracam, ali podrigujem ( ruzno zvuci, znam). Imam osjecaj da bi bi bilo lakse da povracam nego ovako, cijeli dan muka u zeludcu i refluks.
Yvette i ja imam samo zgaravicu, upravo tako se osjecam kao i ti, drugih simptoma nemam, da nemas neki metod koji ti pomaze? Mene muci vrtoglavica, zgaravica, zatvor, vec polako ludim, neznam kako da si pomognem 🤔
Bokic zebuce, evo citam.i vidim da vas se vecina nori sa simptomima trudnoce.. za razloku od prve gdje sam znaca da sam trudna odmah, uzasno mi se spavalo i bilo mi je zlo, a posebo mi je smetao miris susenih kobasica 😂, ovaj put niti neznam da se nesto dogadja.. niti au mi cike natecene i osjetljive niti mi je zlo, da nema pozitivnog testa nebi nista ni poslumljala.. ne mogu vjerovat da mi je tolko razlicita druga trudnoca od prve.
Bar ovaj prvi dio..
Curke koje ste danas na pregledu javljate obavezno novosti ❤❤
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Nisam nasla da nesto pomaze osim izbjegavanja velikih porcija.
Sierav znaci i ti si to imala...zasto estrofem, radi toga ili?
Evo još jedna ljetna beba.Sad smo 4+0.Molim link za potpis
URL = https: //lilypie.com]
ena baš mi je drago. Nadam se da će i mene dočekati takva slika idući tjedan.
Evo nas s pregleda.. Beba je tu i srce kuca. 😍
Super vijesti! Sad samo mazit trbuscic i uzivat u trudnoci! 😍
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Nisam nasla da nesto pomaze osim izbjegavanja velikih porcija.
Sieravznaci i ti si to imala…zasto estrofem, radi toga ili?
Estrofem uzimam jos od feta,jer sam bila u stimuliranom pa estrofem i utrogestan.bas cu pitati u srijedu do kada bi to trebala piti
Sortiraj odgovore
Najstariji