LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2019
    23. Listopad 2019. 16:32

Mir dobro nam dosla draga, zelim ti ugodnu i lijepu trudnocu :) bas si imala haos iskustva sa testovima, moguce da ti je ovulacija bila kasnije, a sigurno da je, Cim ih je bilo negativnih na dan ocekivane. Saznat ces na pregledu :)
    Od navika nista nisam promijenila, osim isto da sam cigare smanjila, potrudicu da se smanjim na 5-6, i onda Tako vremenom svedem na dvije tri. Eh, od hrane, jedino sto sam projela voce, a nisam inace jela. Evo dva dana kako mi muka nailazi, ne jedem skoro nista, pa mi drago da bar ne dobijam na kilazi mnogo, a beba ce dobijati sve svakako jer jede zdravo, voce i povrce 😊 najvise se bojim kilaze, u prvoj trudnoci na kraju jača 64 a startala sa 52.a sad startam sa oko 59 🙄 

mimoza
    23. Listopad 2019. 16:34

Yvette u istoj sam situaciji kao ti. Bila sam sa 5+4, 6+4 i imam sutra pregled, bit ce tacno 8tt. Sutra sam prvi put kod svoje socijalne ginekologice, nisam vise kod mpo doktora. Oni su me poslali kod nje, da bih uradila detaljne pretrage krvi i da mi naprave trudnicku knjizicu 😊 Nadam se da ce sve okej biti sutra na pregledu.

yvette
    23. Listopad 2019. 16:53

Nego sto nego ce biti sve ok 
    Moj socijalni ginekolog radi i privatno i stvarno ima vrhunsku ordinaciju, ja sam jedna od rijetkih koja se davnih dana upisala u njega preko HZZO. Medutim odlucila sam da cu otici kod njega samo da mi izvadi krv za Nifty i uzeti uputnicu d1 za pracenje trudnoce u bolnici kod svog mpo doktora jer u njega imam najvise povjerenja, pokazao se kao najstrucniji

mimoza
    23. Listopad 2019. 17:01

Uvijek postoji ta neka doza straha kad se ide na pregled, a i jedva cekamo da opet vidimo mrvicu 😊
    Javim ti onda sta se radi na tom pregledu, ja najvise zelim razgovarati o bolovanju i komplikacijama. Radis li ti jos uvijek?

Leonie90
    23. Listopad 2019. 17:03

Dobrodosle nove mame :)
    Sierrav, kakav je dr. Alebic? Ja sam cula pozitivna iskustva.

Meni je jako slabo zadnja par dana, ne povracam, ali imam mucnine kroz cijeli dan. Jednostavno sam nikakva. Mislim da se to i vidi na meni, ali nitko nista ne komentira.. Kavu ne mogu smisliti, a ona mi je do sada barem pomagala da idem na wc 😂 pocela sam malo vise voca i salata jesti. 
    Ono sto mi jako tesko pada jer ne mogu koristiti su parfemi. Smetaju mi mirisi. Oduvijek sam mislila da kada ja jednog dana budem trudna- to ce sve biti kao od sale. Kakve mucnine, kakvi simptomi. 
    I evo mi ☹️

yvette
    23. Listopad 2019. 17:22

Leonie nadam se da ce brzo proci.
    Mimoza ja sam dala otkaz na poslu prije ivf jer su bili nefleksibilni i to je bio jedini nacin da u miru odradim ivf, nije mi zao jer sam radila na odredeno. Tako da ti ne znam nista vezano za otvaranje komplikacija. Javi sutra.🤞🏻🍀

mimoza
    23. Listopad 2019. 17:26

Leonie suosjecam se s tobom, parfeme nikako ne podnosim. Jucer sam imala sal oko vrata i trpila miris i najednom ga samo bacila i zatvorila u gepek, nisam mogla trpiti vise. Kucne mirise sam sve pobacala 🤮
    Ja pretezno imam mucnine poslijepodne i traju kasno u noc 😰

Leonie90
    23. Listopad 2019. 18:12

Joj mimoza nadam se da ce nas proci ovo sto prije. Meni krenu vec od jutra.. nakupovala sam si i stavila u auto vode, pa onda romerq.ona limunska trava. Ali nije da mi pomaze. Takodjer se tjeram da pijem tekucinu, isto bih mogla biti na jednoj casi cijeli dan..

mimoza
    23. Listopad 2019. 19:01

Ja uvijek imam blizu sebe neke slane krekere i keksice, jer meni mucnina dodje kad god osjetim glad, a to je svako 2 sata. Ja pijem jako puno tecnosti, posebno vode.

Leonie90
    23. Listopad 2019. 19:12

Da, mozda bih trebala obicnu vodu piti. 
    Danas sam kupila grozdjani secer u ljekarni, ne odgovara mi na kraju ni slatko. Najvise mi pasu salate.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.