LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    24. Listopad 2019. 08:44

Yvette i ti si IVF trudnica? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    24. Listopad 2019. 08:52

yvette

Veceras sam se bas prepala, ostatci utrogestana su krenuli curkati, ali ovaj put nije snjeznobijelo kao inace nego lagano zuckasto. Mrzim zuckasto jer je to prva boja pred mengu koja u mene postane narancasta pa crvena. Bila sam bas pozitivna do danas, sad ne znam. Jeli netko to imao?

Ja sam imala smeđe na dnevnom prije tri dana... Onak svjetlo i obrisala se bio je neki smeđi ugrušak mali. Zvala sam odmah dr. rekla je da ne brinem, da su to vjerojatno ostatci implantacije, ali ako potraje i ako bude mijenjalo boju prema tamnijem da se odmah javim. Promijenila sam dnevni i dalje je iscjedak bio čisto bijel i proziran i nije se više ponovilo. Od utrića zna biti i žućkast, samo prati druge simptome da ne bi bila kakva infekcija. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

24. Listopad 2019. 08:55

Vrapcic123 prvi put beta negativna, drugi put nije ni doslo do transfera
    Yvette mislim da nema straha, ako te uz to ne prati svrbez ili bolovi

ena0206
    24. Listopad 2019. 09:48

Dobro jutro curke.
    MojeSve cestitam ti i dobrodosla. 
    Ja se spremam za pregled. Drzite fige da ovoga puta nesto vise vidimo. 😍 
    Meni je ginekolog rekao prosli put da sva ta smećkarenja su normalna u ovoj pocetnoj fazi.. Naglasio mi je da se i nakon svakog pregleda moze pojaviti malo krvi.. Ali da naravno nije dobro ako je pri krvarenju prisitna i jaka bol. A sto se toce iscjedaka sve je to normalno, ali ako je praceno drugim simptomima poput peckanja i svrbeza, onda se mozda radi o infekciji pa bi bilo dobro doci na pregled. A ovo ostalo, ja sam imala zuckasto bijeli.. Rekao je da je normalno. 

• Bebac24
    24. Listopad 2019. 09:57

Jutro ,kako ste danas 😊 ja u motu od 6.30. isla vadit tonu krvi, najbolji su mi oni starci sa kom u laboratoriju ,gle dode uzme broj i ide preko reda 😂 muka mi je zbog njih, ajde onda objasnjavaj, pa saznaju svih 80ljudi koji su tamo. 
    Nastavljam sa trcanjem zbog obrta. Stvarno najlakse je bit radnik, doneses doznake i cao pipi a ovo je uzassss

• Mor
    24. Listopad 2019. 10:10

danas sam neplanski odradila ultrazvuk (zvali me na kontrolu nakon papa testa) tako da sam sada 100% sigurna za trudnocu

Kada su vama pocele mucnine?

Ja do sada nisam primjetila nista strasno osim da mi je culo mirisa pojacano pa mi zasmrdi nesto sto prije nisam ni primjecivala. Nije mi muka ali ponekad dobijem onaj osjecaj kao da sam pregladnila pa pojedem vocku ili kreker od rize.  Cilj mi je da se ne navikavam da jedem za dvoje kada za to stvarno nema potrebe a pogotovo ne prvih nekoliko mijeseci.

yvette
    24. Listopad 2019. 10:16

Sad mi je malo lakse, imala sam pregled prije 2 dana pa mozda zato. Nemam nikakve simptome osim te promjene u boji koje jutros nema.
    Vrapcic tako je, ja sam ivf trudnica isto.
    MojeSve dobrodosla 
    Ena sretno na pregledu.🍀
    Tiki uh ja da vidim smedarenje, mislim da bih se onesvijestila. Srecom pa nije nista, ali sigurno nije bilo ugodno dok nisi dobila doktoricu
    Bebac mrzim birokraciju i obavljati te poslove, muka mi je kada sve ide glatko, a tek da su neke komplikacije...Mogu zamisliti kako je

yvette
    24. Listopad 2019. 10:18

Mor meni je zgaravica i podrigivanje bio prvi, valjda i jedini simptom i nije stalo samo se pogorsava. Ne povracam, ali podrigujem ( ruzno zvuci, znam). Imam osjecaj da bi bi bilo lakse da povracam nego ovako, cijeli dan muka u zeludcu i refluks.

• Bebac24
    24. Listopad 2019. 10:23

Meni su za vikend krenule mucnine, do sad su se javljale popodne i navecer a evo danas mi je od jutra mucno. Mirisi uhhh isto sad 2 dana. Evo upravo na terasi u kaficu, a sve mi smrdi po tartufima a njih ni blizu 🤣🤣🤣 
    Podrigivanje i vjetrovi su druge smetnje isto 😂😂😂
    Mor koliko si onda trudna? Ajde si napravite te potpise dole da se stalno to ne zapitkujemo 😍

• Mor
    24. Listopad 2019. 10:41

Bebac24

Mor koliko si onda trudna? Ajde si napravite te potpise dole da se stalno to ne zapitkujemo 😍

napravljeno haha

4w5d ili valjda je to 5. sedmica? jos uvijek ne znam kako se gledaju te sedmice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.