Cure, ja san uvatila kakvu priladicu, kisen ima par dana, bezveze, al maloprin kad san kihnila, koda me je neko nozem proboo u jajnik, takvu bol jos nisam osjetila.
Tjesim se da nemoze bit nista strasno, pa trudnice kisu 😐
💞girl💞
Heej cure, ja sam nova na ovoj temi pa imam pitanjce za vas iskusne posto je meni ovo prva trudnoca.. jucer sam saznala da sam trudna, zadnja m mi je bila 17.10. e sad mene zanima u kojem tjednu trudnoce je najbolje otici na prvi pregled i da li ima koja od vas prijedlog za dobrog ginica u zg-u koji ce mi voditi cijelu trudnocu? 🥰💖
Dobro doslaaaa. Znam da si nestrpljiva, ali ako dosad nije bilo nikakvih problema, pises prva je trudnoca, sacekaj barem 7 tt.
Cut ce se srce, izbjeces dodatno stresiranje za bilo sta.
Naravno da bilo sta, nexaj Boze bude, otidi raniie.
hvala ti 🤗
Ajmeee kad sam vidila koliko stranica nisam procitala, odustala sam i citati, ali slucajno sam stisla bas na post od Dandyyy
Dandyyy ajme kako mi je dragooo 🥰🥰🥰 sad uz sve svoje obaveze ipak miruj koliko mozes.
Znam da ti je to sa hematomima normalno, ali svejedno treba pripaziti.
Dobrodosle nove cure 🙂
Moj mali sa upalom pluca, ja bila danas kod endo povecala mi je na 100eutyrox ...
Zadnja dva dana povracam po par puta dnevno 🤮🤮🤮
Cure, ja san uvatila kakvu priladicu, kisen ima par dana, bezveze, al maloprin kad san kihnila, koda me je neko nozem proboo u jajnik, takvu bol jos nisam osjetila.
Tjesim se da nemoze bit nista strasno, pa trudnice kisu 😐
evo i ja kisem ko luda haha samo od sebe iz cista mira dode i isto me nekad probode u jajnicima ali cula sam da je ti sve normalno tako da se ja ne nabijam dodatan stres oko toga dok je umjereno
Ps,.procitala sam neka je pisala da kad osjeti glad da je uvati mucnina, ista stvar, osjetim li trunku gladi, odma mi krene mucnina u zelducu i iman osjecaj koda cu zanesvistat.
💞girl💞
Dandy, mislim da si danas uskucala ne jedno, nego sva srca ovdje sa svojom vijesti.♥️ Bas si me izula iz cipela. I kad ti zavrsi uspjesno trudnoca, bebu u ruke i pravo tamo gdje su te otpisali na hitnoj i reci: evo moja prazna gestacijska vrecica. Ko zna koliko je zena na takav nacin prekinulo zdrave trudnoce. Strasno me ljute takvi propusti, uf...
Čestitam i ostalim curama na uspješnim pregledima danas! Još Mrvičak popodne. Jedva cekam tvoju potvrdu da se i ti smiris napokon i odahnes bar par dana! 🤗
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
BEBAC24 - 21.11.
MALINA08 -
ISABELLA -
MIMOZA -
TONKA341 -
TIKI92 -
Pčelica06 - 19.11.
ena0206 -15.11.
sierrav - 4.12.
eovyn -
betty -
mor -
tea1401 - 22.11.
Zaraa - 19.11.
LORDY - 21.11.
ANA_MARIJA_2019 - 19.11.
MRVIČAK - 19.11.
MIRTASIRIC1 - 25.11.
LUNA999 - 26.11.
BEZZO1991 - 25.11.
VRAPCIC123 - 3.12.
YVETTE -19.11.
DandyCandy - 20.11.
MEDIJA5 - 26.11.
ALISANAZEMLJI- 18.11.
zabrinuta -
ivcy1306 - 21.11.
NIKI93 - 5.12.
Izmijenila sam sierrav i svoj termin, pa ako nesto fali dodajte.
Dandy, mislim da si danas uskucala ne jedno, nego sva srca ovdje sa svojom vijesti.♥️ Bas si me izula iz cipela. I kad ti zavrsi uspjesno trudnoca, bebu u ruke i pravo tamo gdje su te otpisali na hitnoj i reci: evo moja prazna gestacijska vrecica. Ko zna koliko je zena na takav nacin prekinulo zdrave trudnoce. Strasno me ljute takvi propusti, uf…
Čestitam i ostalim curama na uspješnim pregledima danas! JošMrvičak popodne. Jedva cekam tvoju potvrdu da se i ti smiris napokon i odahnes bar par dana! 🤗
Da još jedan dan točno do pregleda. Nekako sam opuštena, mislim da je to dobar znak. Bit će srčeko ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji