LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    18. Studeni 2019. 14:20

Cure, ja san uvatila kakvu priladicu, kisen ima par dana, bezveze, al maloprin kad san kihnila, koda me je neko nozem proboo u jajnik, takvu bol jos nisam osjetila.
    Tjesim se da nemoze bit nista strasno, pa trudnice kisu 😐

💞girl💞

Ana.wannabemama
    18. Studeni 2019. 14:20

Zaraa

Ana.wannabemama

Heej cure, ja sam nova na ovoj temi pa imam pitanjce za vas iskusne posto je meni ovo prva trudnoca.. jucer sam saznala da sam trudna, zadnja m mi je bila 17.10. e sad mene zanima u kojem tjednu trudnoce je najbolje otici na prvi pregled i da li ima koja od vas prijedlog za dobrog ginica u zg-u koji ce mi voditi cijelu trudnocu? 🥰💖

Dobro doslaaaa. Znam da si nestrpljiva, ali ako dosad nije bilo nikakvih problema, pises prva je trudnoca, sacekaj barem 7 tt.
    Cut ce se srce, izbjeces dodatno stresiranje za bilo sta.
    Naravno da bilo sta, nexaj Boze bude, otidi raniie.

hvala ti 🤗

• Bebac24
    18. Studeni 2019. 14:22

Ajmeee kad sam vidila koliko stranica nisam procitala, odustala sam i citati, ali slucajno sam stisla bas na post od Dandyyy
    Dandyyy ajme kako mi je dragooo 🥰🥰🥰 sad uz sve svoje obaveze ipak miruj koliko mozes. 
    Znam da ti je to sa hematomima normalno, ali svejedno treba pripaziti. 
    Dobrodosle nove cure 🙂
    Moj mali sa upalom pluca, ja bila danas kod endo povecala mi je na 100eutyrox ...
    Zadnja dva dana povracam po par puta dnevno 🤮🤮🤮

Ana.wannabemama
    18. Studeni 2019. 14:23

Zaraa

Cure, ja san uvatila kakvu priladicu, kisen ima par dana, bezveze, al maloprin kad san kihnila, koda me je neko nozem proboo u jajnik, takvu bol jos nisam osjetila.
    Tjesim se da nemoze bit nista strasno, pa trudnice kisu 😐

evo i ja kisem ko luda haha samo od sebe iz cista mira dode i isto me nekad probode u jajnicima ali cula sam da je ti sve normalno tako da se ja ne nabijam dodatan stres oko toga dok je umjereno 

Zaraa
    18. Studeni 2019. 14:23

Ps,.procitala sam neka je pisala da kad osjeti glad da je uvati mucnina, ista stvar, osjetim li trunku gladi, odma mi krene mucnina u zelducu i iman osjecaj koda cu zanesvistat.

💞girl💞

18. Studeni 2019. 15:04

Dandy ajmeeee bas bas mi je drago😘❤️

Bezzo1991
    18. Studeni 2019. 15:44

Dandy, mislim da si danas uskucala ne jedno, nego sva srca ovdje sa svojom vijesti.♥️ Bas si me izula iz cipela. I kad ti zavrsi uspjesno trudnoca, bebu u ruke i pravo tamo gdje su te otpisali na hitnoj i reci: evo moja prazna gestacijska vrecica. Ko zna koliko je zena na takav nacin prekinulo zdrave trudnoce. Strasno me ljute takvi propusti, uf...
    Čestitam i ostalim curama na uspješnim pregledima danas! Još Mrvičak popodne. Jedva cekam tvoju potvrdu da se i ti smiris napokon i odahnes bar par dana! 🤗

Bezzo1991
    18. Studeni 2019. 15:52

NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    BEBAC24 - 21.11.
    MALINA08 -
    ISABELLA -
    MIMOZA -
    TONKA341 -
    TIKI92 -
    Pčelica06 - 19.11.
    ena0206 -15.11.
    sierrav - 4.12.
    eovyn -
    betty -
    mor -
    tea1401 - 22.11.
    Zaraa - 19.11.
    LORDY - 21.11.
    ANA_MARIJA_2019 - 19.11.
    MRVIČAK - 19.11.
    MIRTASIRIC1 - 25.11.
    LUNA999 - 26.11.
    BEZZO1991 - 25.11.
    VRAPCIC123 - 3.12.
    YVETTE -19.11.
    DandyCandy - 20.11.
    MEDIJA5 - 26.11.
    ALISANAZEMLJI- 18.11.
    zabrinuta -
    ivcy1306 - 21.11.
    NIKI93 - 5.12.

Izmijenila sam sierrav i svoj termin, pa ako nesto fali dodajte. 

ladybug40
    18. Studeni 2019. 16:04

Moj je 21. 11

18. Studeni 2019. 16:17

Bezzo1991

Dandy, mislim da si danas uskucala ne jedno, nego sva srca ovdje sa svojom vijesti.♥️ Bas si me izula iz cipela. I kad ti zavrsi uspjesno trudnoca, bebu u ruke i pravo tamo gdje su te otpisali na hitnoj i reci: evo moja prazna gestacijska vrecica. Ko zna koliko je zena na takav nacin prekinulo zdrave trudnoce. Strasno me ljute takvi propusti, uf…
    Čestitam i ostalim curama na uspješnim pregledima danas! JošMrvičak popodne. Jedva cekam tvoju potvrdu da se i ti smiris napokon i odahnes bar par dana! 🤗

Da još jedan dan točno do pregleda. Nekako sam opuštena, mislim da je to dobar znak. Bit će srčeko ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.