LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    18. Studeni 2019. 10:34

mimoza

Evo mene s pregleda sa lijepim vijestima.
    Danas je pregled bio preko stomaka, znaci gotovo je s vaginalnim pregledima. Bebica je 12+1t tako da su mi pomjerili termin poroda na 31.05. Meni je to bilo cudno jer sam mpo trudnica i tacno se zna dan zaceca, ali doktorica kaze da je to sasvim normalno da beba bude naprednija i da se desava i kod nas tako kao i kod prirodno zacetih. Velicina ploda je skoro 6cmm i na slici se vidi kako beba ima palac u ustima 🤗 sigurno je osjetila da sam gladna.
    Utrogestan mi je prekinula, uglavnom trebam ga jos jedan tjedan postepeno smanjivati, jer nije dobro da se naglo prestane koristiti. Naime, zeljezo mi je jako lose. Od prosli put je mnogo spalo, pa sam dobila neka 2 lijeka za njega i prestajem s folnom, a prelazim na femibion 2. Moje mucnine su takodje nestale.
    Sljedeci termin je 17.12.

Aaa jos lipih vijesti, jutro je bas lipo pocelo, cestitam od srca!!!  

💞girl💞

mimoza
    18. Studeni 2019. 10:41

Mrvicak e bas tako su izgledale moje mucnine, ali s nagonom na povracanje, ali bez povracanja.
    Hvala draga zaraa 🤗 
    Daisy, mojesve dobrodosle cure. Ovaj put vjerujemo da ce sve biti kako treba 🥰

sierrav
    18. Studeni 2019. 10:41

DandyCandy

Nemrem bez tih vrazjih hematoma proci nikako. Al briga me, dok je mrva s nama.

Cek sorry jesi i u prijasnjoj t imala hematom? 
    Ja sam pocela krvarit krajem 4 tj.i oni nisu vidjeli hematom,niti drugi put tek treci kad sam imala svjezu krv izljev i rekla sam evo ode ali hvala bogu sve ok.
    Kazu da je bolje da on pukne i izade,naravno nesto je dr.rekao bitno je i gdje je smjesten.
    Nemam pojma kako ce otic,citam da je gore kad je u zadnjem trimestru.
    Pozitivan stav evo meni mjesec dana mirovanja.
    Ja sam ti prokrvarila sva 3 puta jer sam se sagnula i izasla iz muzevog niskog auta,htjela maknut kutiju sa cizmama i pikila u kaficu da ne sjednem na skoljku ,nevjerojatno,osjetim bol i osjetim pocne curit.

ladybug40
    18. Studeni 2019. 10:44

mimoza

Danas je pregled bio preko stomaka, znaci gotovo je s vaginalnim pregledima. Bebica je 12+1t tako da su mi pomjerili termin poroda na 31.05. Meni je to bilo cudno jer sam mpo trudnica i tacno se zna dan zaceca, ali doktorica kaze da je to sasvim normalno da beba bude naprednija i da se desava i kod nas tako kao i kod prirodno zacetih. Velicina ploda je skoro 6cmm i na slici se vidi kako beba ima palac u ustima 🤗 sigurno je osjetila da sam gladna.
    Utrogestan mi je prekinula, uglavnom trebam ga jos jedan tjedan postepeno smanjivati, jer nije dobro da se naglo prestane koristiti. Naime, zeljezo mi je jako lose. Od prosli put je mnogo spalo, pa sam dobila neka 2 lijeka za njega i prestajem s folnom, a prelazim na femibion 2. Moje mucnine su takodje nestale.

Koje divne vijesti, palac sisa sunce maloooo, joj sto mene sve ovo raznjezi......
    A zeljezo, uf, da..to moras jer se sjecam kako mi je bilo s losim zeljezom,zivi mrtvac

sierrav
    18. Studeni 2019. 10:46

mimoza

😍🤰🤰imam jos 2 tjedna do pregleda i nadam se da ce mi bit kao tebi🤗
    Meni je napisala na zadnjem pregledu da je 9+3=9+6 ali nije pomjerala tp 

• isabella
    18. Studeni 2019. 10:47

DandyCandy

IMAMO SRCEKO! Zivi smo, maleni ali zivahni.
    Trudnoca je za 5+5tt a termin 13.7. Tresla sam se od srece!

Cestitan Dandy napokon divne novosti, mogu samo da zamislim kako ti je bilo proteklih dana.Sad samo opusteno i uzivaj ❤❤😍😍

Luna999
    18. Studeni 2019. 10:51

DandyCandy

Ajmee, kak si me razveselila😍

Dečkić💙

Tocka_tockica
    18. Studeni 2019. 10:55

Dandy znala sam! Bila sam u tvojoj kozi i z am kakk ti jebilo tih tjedan dana, sl nase mrve su pravi malu borci i nekad diktori pricaju glupisti bez takta i razmisljanja.. meni je idms biko jasno da su te prerano otpravili s hitne.. najbitnije da ❤ tu a sad korak pi korak do krajnjeg cilja! Saljem veliki virtualni hug!

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Mirtasiric1
    18. Studeni 2019. 10:57

DandyCandy

Ufff, ovo se zove dobro jutro, tako mi je drago, sjedim i suze same idu, od radosti naravno. 🎉🥰🎶

Luna999
    18. Studeni 2019. 10:58

Dobro nam došle, nove cure!
    Mimoza, bas mi je drago da je sve super i da se beba dobro razvija😊😊
    Mene mucnine zezaju, ali bez povracanja. Al sve se bojim kak ce mi na poslu biti...hmmm...
    Probava katastrofa, sutra idem po čepiće i magnezij, jer jako boli dok hodam i sjednem, ko da imam kamenje u trbuhu 🤨

Dečkić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.