LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    04. Veljača 2020. 10:38

Jutro cure, evo da vam se javim malo nisam vec par dana..ubijaju me sinusi od petka pa nisam bas buljila u mob zbog svjetlosti koja mi smeta...ali danas je puno bolje..nakrcala sam se fizioloskom otopinom limunom i inhalirala sam se kamilicom tako da sam skoro pa super danas 😊 sretno curama na pregledima danas 😁
    A sto se tice kg ja sam na +2 vec sada, a proslu trudnocu dobila +9 samo do kraja ali cini mi se da cu ovu natuci barem +20 kako sam krenula..morat cu malo smanjiti  jer do kraja necu moc proc kroz vrata 🤭🤭

url=https://lilypie.com]

Trudy
    04. Veljača 2020. 10:45

mrvičak

BlackLioness

Jedno intimno pitanje oko rublja. Kakve gaćice nosite? Ja sam sada još uvijek na udobnim ženskim boxericama. Još ću neko vrijeme tako jer me ne stežu ništa, dovoljno su nisko ispod pupka da me ne smetaju ništa. Što kasnije kada se znantno proširim? Volim i trudničke tajice nositi pogotovo sada kada krene proljeće, pa ne želim da mi se gaćice jako ocrtavaju jer uvjeravaju me žene da trebam "babske duboke gače sa pojasom koji prekriva pupak" Pa evo, one koje su možda već bile trudne da kažu svoje iskustvo u 2. i 3. tromjesečju

Ja sma do kraja trudnoće nosila normalne gaćice iz Lidla.

Gacice iz lidla su najbolje 😄 i ja u njima bila cijelu prvu i planiram cijelu drugu 😄 uvijek cekam da stignu te gacice u lidl da obnovim zalihu 😄 
    Joj, ja opet do 2 ujutro budna da budnija ne mogu bit.. onda zaspala, pa neki takvi uzasni snovi. Probudila se u 3.45, nisam od soka jedno pola sata mogla zaspat. 
    Evo ja cekam vec 2 sata skoro na pregled. Danas guzvancija nevidjena 🤨 ne znam jel baby boom ili smo svi u isto vrijeme naruceni... Trebala sam si uzet nesto na jest 😊 muz jadan cekao sa mnom do sad i otisao jer ne bi stigao na posao... A vidim da necu uc jos pol sata barem..

Trancie
    04. Veljača 2020. 10:50

Trudy i ja sam stalno u 5 pak gačica iz Lidla, super su  mi, nigdje me ne stežu :-) 
    Sretnoooo još malo izdrži pa ćeš sve znati :-)

Ely
    04. Veljača 2020. 10:51

Cure mislim da nije stvar u tome koliko brzo ćemo kg skinuti nakon poroda, jer sigurno nije dobro dobiti toliko kg zbog bebe i svih komplikacija na porodu. Moja doktorica je izričito protiv toga, i mislim da je s razlogom. Skužila sam da sam zadnja 2 tjedna krenula malo jače dobivati na težini i izbacila sam momentalno sve nezdravo što sam jela. Sad sam na nekoj vrsti dijete gdje jedem samo zdrave namirnice i mislim da se tako kg mogu izregulirati.

Dora4
    04. Veljača 2020. 11:01

Mimoza, da samo znas sto sam vec isplanirala  
    Svakako zelim ove velike stvari otic pogledat uzivo..vadim si biljeske di je sto jer i kad me puste ne bi voljela brzo nazad pa da se ne preforsiram..inace nisam bas od shoppinga, al za bebice bi htjela sve pipnut, vidjet, probat no odlucila sam ciljano ic u odredjene ducane, vidjet i kupit i pravac kuci, da ne hodam bas po cijele dane..nisam bas tako zamisljala, vise sam mislila kako cu se veselo i okruglo gegati po ducanima po cijele dane i istrazivat sto mi se gdje svidja, ali sto sad, tako je kako je, bit cu sretna i da izadjem bar toliko da kolica odaberem uzivo, a ne preko neta 
    BlackLioness nije mozda pohvalno i znam sve o higijeni i bla bla, ali ja preko desetljeca nosim iskljucivo pamucne tange i apsolutno nista drugo mi ne odgovara, to vadjenje gacica iz guzice, bokserice koje mi presjecaju guzove na cetvrtinke i slicno nista ne podnosim, sve me zulja, smeta, cini me nervoznom, a ovo lijepo navuces i kako stavis tako stoji..zbog smedjarenja i tih gluposti koristim dnevne uloske koje redovito mijenjam i to je to..taman su mi ispod trbuha, u istoj sam velicini i zbilja se ne zamaram time..jedini mi je bad sto u bolnici znaju poludit kad vide tange, ali srecom nisam u takvom stanju da me moraju sestre oblacit i nitko ni ne zna sto imam na sebi. Grozim se sto cu nakon poroda morat one ogromne gacetine sa uloscima od pupka do s**ka jer vec znam da ce me to zuljat, bjezat itd 

Dora4
    04. Veljača 2020. 11:04

Trudy sretno i da sto prije stignes na red!
    Trancie Kakve su to cudesne gace iz lidla koje nigdje nista ne stiscu? 🤨
    Ajme cure kako se nebo otvorilo!! Pada, grmi, puse..bome, sad mi je drago da sam u bolnici i ako nesto treba da odrade ovdje da ne moram van po ovom vremenu 

Trancie
    04. Veljača 2020. 11:18

Dora4

Trudysretno i da sto prije stignes na red!
    TrancieKakve su to cudesne gace iz lidla koje nigdje nista ne stiscu? 🤨
    Ajme cure kako se nebo otvorilo!! Pada, grmi, puse..bome, sad mi je drago da sam u bolnici i ako nesto treba da odrade ovdje da ne moram van po ovom vremenu

Mene stvarno nisu, obične pamučne 5 pak bi ih bio , uzela sam si i neke s čipkicom sad su mi super ; ja osobno ne volim tange, i općenito me smeta i gaćice kad upadaju u guzu... ali ove su mi sjele... dobre su mi i  iz extreem intima, ali njih manje imam. A kako imam problema sa gljivicama, izbjegavam i tange , sad sam i dnevne uloške izbacila, pa se presvlačim stalno 

• Bebac24
    04. Veljača 2020. 11:19

Ja isto imam iz lidla , obicne pamucne i boxerice. 
    Tange vec duze vrijeme bas ne nosim jer mi ne pase. 
    Dnevne uloske nikad ne koristim jer nisu zdravi, radje mjenjam gacice po 2-3X dnevno ako treba 🙂
    I kod nas se sprema kisica, viditi cemo sta ce stici iz slovenije 🙂
    Spava mi se a nemogu spavati, mali navijen bez temp i nemam mira nista 😂 a cijelu noc je pricao u snu, ljutio se na zacepljen nos, pa se svadao samnom kad sam mu govorila da puse nos, i tako do jutra 🤮sretno na pregledima danas🙂 moj je tek 5.3 🙈

04. Veljača 2020. 11:20

Dora4

Mimoza, da samo znas sto sam vec isplanirala
    Svakako zelim ove velike stvari otic pogledat uzivo..vadim si biljeske di je sto jer i kad me puste ne bi voljela brzo nazad pa da se ne preforsiram..inace nisam bas od shoppinga, al za bebice bi htjela sve pipnut, vidjet, probat no odlucila sam ciljano ic u odredjene ducane, vidjet i kupit i pravac kuci, da ne hodam bas po cijele dane..nisam bas tako zamisljala, vise sam mislila kako cu se veselo i okruglo gegati po ducanima po cijele dane i istrazivat sto mi se gdje svidja, ali sto sad, tako je kako je, bit cu sretna i da izadjem bar toliko da kolica odaberem uzivo, a ne preko netaBlackLioness nije mozda pohvalno i znam sve o higijeni i bla bla, ali ja preko desetljeca nosim iskljucivo pamucne tange i apsolutno nista drugo mi ne odgovara, to vadjenje gacica iz guzice, bokserice koje mi presjecaju guzove na cetvrtinke i slicno nista ne podnosim, sve me zulja, smeta, cini me nervoznom, a ovo lijepo navuces i kako stavis tako stoji..zbog smedjarenja i tih gluposti koristim dnevne uloske koje redovito mijenjam i to je to..taman su mi ispod trbuha, u istoj sam velicini i zbilja se ne zamaram time..jedini mi je bad sto u bolnici znaju poludit kad vide tange, ali srecom nisam u takvom stanju da me moraju sestre oblacit i nitko ni ne zna sto imam na sebi. Grozim se sto cu nakon poroda morat one ogromne gacetine sa uloscima od pupka do s**ka jer vec znam da ce me to zuljat, bjezat itd

Ja isto volim nositi range ali nakon konizacije prije par godina mi je strogo zabranjeno. Pa sam se prebacila na one brazilke iz Lidla

Tonka341
    04. Veljača 2020. 11:32

Cure i ja sam bas lose spavala :(
    Trudy i ja si slikam trbuh svaki puta kad udem u novi tjedan i to ce mi biti bas lijepa uspomena ☺
    Cure koje ste na pola puta cestitam 👏 bas leti vrijeme sad.., a vi koje ste dns na pregledima sretno i javite nam se kako je bilo i kako bebice napreduju 🤗

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.