Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • little_miss
    05. Travanj 2019. 21:21

Danci22

Trudnice danas sam 26+5. Kad hodam počne me bolit stidna kost i prepone dali je to normalno? Prvo mi je djete pa neznam…

Mene je ta bol isto pocela muciti u tim tjednima, i bome mi je trajalo jedno 2-3 tjedna, jedva sam hodala. Proizvode se te neke tvari u trudnoci koje omeksavaju vezivno tkivo i siri se zdjelica. doktorica mi je rekla da u slucaju jacih bolova mogu slobodno uzeti lupocet jer mene je znalo nakon hodanja boljeti do te mjere da nisam mogla ni ustati sama.

kika28
    06. Travanj 2019. 10:17

Danci22

Trudnice danas sam 26+5. Kad hodam počne me bolit stidna kost i prepone dali je to normalno? Prvo mi je djete pa neznam…

Mene isto boli to pa sam pitala ginica prošli tjedan što bi to moglo biti, prvo me pregledao da li sam otvorena (sve je okej), pa je rekao da se to hrskavica rasteže i te koščice dolje, ja reko nekad mi je baš teško hodati zbog toga (nazvala sam ju "pipicina kost"), kaže da je to polako priprema. Ja sam danas točno 23 tjedna.

06. Travanj 2019. 10:56

Curke mene jutros bas neko zatezanje probudilo,nije skroz dole stidna kost i prepone,nego kao od jajnika prema gore neko zatezanje,znaci vise sa strane,ne znam dal to spada isto pod normalno,malo mi se smirilo al ne da mi se da bas radit frku za hitnu,uglavnom ja sam 24tt

kzeli
    06. Travanj 2019. 11:57

Norules

Curke mene jutros bas neko zatezanje probudilo,nije skroz dole stidna kost i prepone,nego kao od jajnika prema gore neko zatezanje,znaci vise sa strane,ne znam dal to spada isto pod normalno,malo mi se smirilo al ne da mi se da bas radit frku za hitnu,uglavnom ja sam 24tt

Slicno prije nekih tjedan dana proslo kroz dan - dva kontam rastezanje maternice nisam previse pridavala paznje proslo je i osjetim ga tako da vjerojatno je to bilo to

07. Travanj 2019. 14:55

Ljetnice spavate?
    Evo mene danas grcevi popustili,izgleda da je normalno rastezanje maternice 
    Nego da vas pitam jel planira vama tko pomagati poslije poroda doma kad dodete,tipa mama,svekrva?il iskljucivo vi i dragi?

07. Travanj 2019. 16:01

🙋 cure! Mi danas uživamo u danu i u lijepom vremenu maksimalno ☕🌄
    Što se tiče pomoći, ja najviše volim sve sama, nego kad je puno ljudi oko mene. Tako da ćemo se potruditi muž i ja sve sami, da uhvatimo neki svoj ritam. Ali ako se netko ponudi skuhati ručak, neću odbiti 😁

07. Travanj 2019. 19:07

Norules

Ljetnice spavate?
    Evo mene danas grcevi popustili,izgleda da je normalno rastezanje maternice
    Nego da vas pitam jel planira vama tko pomagati poslije poroda doma kad dodete,tipa mama,svekrva?il iskljucivo vi i dragi?

muz ce vjv uzet godisnji nakon poroda, a svekrva je blizu doma, tako da ce i ona uskociti ako ce sto trebati.. ali nisam bas ni puno razmisljala o tome, vidjet cemo kako bude.. 
    A kakve ti planove imas? 

07. Travanj 2019. 19:54

Pa i ja bi radije da probamo sami,samo ne znam ako mi dragi bude poceo radit na novom poslu,nece imat godisnji,a svekrva mi se nudi da se prebacimo kod njih sto mi je malo too much,pa reko da vidim kako drugi planiraju..

kzeli
    08. Travanj 2019. 09:25

Mi planiramo sami tj nw mrdamo iz svog stana a ko se ponudo doc pospremat i donjet skuhanog dobrodosao je 😍 moja mama ide na godisnji kad rodim pisala za kraj 7 mj i onda eto da mi donese klopicu svaki dan i da me obide a muz poslije mame pa eto dok ne nadodem prvih 5 tjedana da bas nisam sama, zivimo nekih 15 km jedni od drugih. Svekrva se ne nudi osobno meni ni ne spominje nista jel sta mm govorila ne znam al ne mislim ju ni trazit. Ma samo dok nadodem od poroda i da si mogu skuhat i spremat i to je to 😍 Al ne mislim kod nikog ic preporuka osobna je ostani doma gdje god da zivis da si nebi kad tad dobila to natrljano na nos 😁😉

08. Travanj 2019. 16:39

Curke imam pitanje..zanima me koliko su bebe u pocetku aktivne ova moja lupa non stop al jako nisko,i konstantno imam potrebu za wc imam osjecaj da nikad nespava 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.