Mmamma ja sam na pregledu u 7. tjednu upoznala teudnicu u cekaoni,trudna je od mene tjedan manje, razmijenile smo brojeve i od tad se redovno cujemo i dijelimo novosti s pregleda, i kad se vidimo bas se obradujemo.
Lena super iskustvo sa upoznavanjem.
Kod mene se otkako sam rodila krug prijatelja smanjio,ali bar su ostali oni pravi. Ne vidimo se cesto ali se čujemo. Mislim da treba pustiti neke ljude da odu,ne zamarati se nebitnim. Jer ako budes samo ti uvijek zvao na druženje i forsirao to onda to nije to
Cure imate koja iskustva sa onim nekim novim tabletama protiv zgaravice-reflustat mislim da se zovu?? Iskače malo na FB skroz reklama za njih
Cure,
Jel su vam.se poceli ustajati u tramvajima i sl?🙈
Ja sam dozivjela mozda 2 puta i to u bolnici da su mi se ustajali uglavnom mlađi muskarci,babe se najcesce prave blesave🙈…
Nije da ne mogu stajat ili nesto,ali kad duze cekas dobro dođe malo sjesti…
Dns sam prisustvovala necem bas ruznom…cekali smo u posti bio je red i srecom muz je stajao u redu za mene,a ja sam sjedila…iza mog muza je bila jedna zena i ona je otisla sjesti(ali kako bi netko trebao znati da je ona u redu)…i sad je iza mog muza stala trudnica(sigurno vec blizu termina ,veliki trbuscic viri) i dijete s njom,a ova zena-baba joj vikne samo da znate red je iza mene,umjesto da ju propusti😏..
Bas mi je upala u oci ta neljudskost…
jesu, ovih dana kada je bilo toplije pa u tramvaju otkopcam jaknu, ljudi se dizu brzinom munje, cim pogledaju prema meni i vide trbuh, dizu se, ali mladji ljudi, tak do 40 godina, stariji nema sanse. par puta sam sjela, kad sam se fkt nahodala, par sam rekla da ne treba da je u redu i sretno se smjeskala 😊
a ova baba, ima ih nazalost jako puno, to su takvi stari zadrti ljudi, koji si misle , ak si trudna nisi bolesna da nemres stajat i nemaju empatije ni malo i s takvima se ne treba zamarat.
radila sam ja jedno vrijeme u KBDubrava i vim bi vidjela trudnicu da ceka u redu sam ju odma pod ruku i odvela prvu, znate kak su mi babe znale vikat ejjjj i mi cekamo bla bla ona je mlada nije bolesna i slicno. samo sam im znala rec da ih sram moze biti i trudnicu zgurala bez obzira na komentare 😊
Cure, koliko cesto vidite svoje prijateljice?
Ja sam nekako razocarana sa svojima jer se rijetko vidimo, a i ako se vidimo, to je na moje inzistiranje… Imam osjecaj da me se ne bi sjetile uopce da im se ja ne javim… Nemoguce da su bas toliko zauzete da nemaju vremena nikad za kavu, niti jednom mjesecno, onda mozete misliti kako se malo vidimo…
Kad se vidimo, uopce ne spominjem trudnocu, da ne mislite da im je mozda ta tema dosadna, jedino ako me bas sto pitaju… Tako da zbilja ne znam u cemu je problem… Sve zivimo blizu, svaki dan prolaze pored mene i svejedno se ne vidimo… Nekad se bas usamljeno osjecam radi toga… 😔
draga, i ja sam imala slicno razocaranje, moje curke su bas htjele u sub na kavu navecer, nismo se dugo vidjele i sve stoji, ali sam bila umorna i ne mogu u sub navecer u zadimljeni kafic. i naravno ja sam ispala posrana kak sad ja necu s njima kak se nismo vidle sto godina kak ja uvijek ne mogu. nisu me razumjele. ali da... u takvim situacijama jednostavno shvatis ko ti je pravi prijatelj, ko nije, neki ostanu i vesele se tvojoj sreci, a nekima nje zanimljivo i jednostavno im se neda. al bar saznas da ti to nisu pravi prijatelji, i bolje. bar sam si ja to tako poslozila i sad mi je lakse. dan danas mi je majka i dragi najbolji prijatelji, iskreni i pravi, a ova imam mozda dvije tri curke i cisto dosta. bolje malo pravih nego sto krivih.
Jooooj, s ovom slikom se trenutno mogu poistovjetiti vise od icega😂😂😂
Jutro cure...jucer sam pokupovala neke od zadnjih sitnica s popisa za bebu i sebe. Doslovno mi ostaje jos babyphone od vecih stvari i par nekih sitnijih komada. Sad mogu reci da sam mirna. Valjda je ta potreba potencirana sa prvim uranjenim porodom...ali sad bar frajera cekamo u miru.
Ja redovno zbog zgaravice uzmem sodu, ona nece stetiti. Uzmem je navecer prije spavanja jednu malu zlicicu iako ne bas svaki dan. Ovisi valjda i o hrani koju taj dan jedem. Hladno mlijeko i bademi isto pomazu, nisam uzimala nista od tableta koje reklamiraju pa nemam iskustva.
Jutro svima :)
Vidim da vas dosta ima koje ste već ful u pripremama a ja još ništa
Robu i to ne trebam ali moram starijem urediti sobu da ga mogu maknuti iz kinderbeta na vrijeme, prije nego seka dođe.
Tako mi vrijeme brzo prolazi, neću se ni okrenuti već ću bit prevelika za bilo kakve ozbiljnije radove...
sissi upravo to, sinoć su me tak već oko 20 h boljela leđa od sjedenja i legla ja, e digla sam se valjda 150 puta piškit! čari trudnoće a prije toga sam išla u dućan, jer su mi se baš jele zelene jabuke hahaha, to je ko ona reklama stara kad frajer trudnici ide po sok, a ona kaže: kaj nije bilo soka od jabuke??
tak su se sad meni same jabuke jele
opet mama svaka čast što ste već nabavili sve za bebaća! ja imam osjećaj da svaki dan nešto kupim, ali više ove sitnice. pošto tek uređujemo stan, nemam di sa velikim stvarima, pa ih samo imam na popisu i znam di što kupiti! zato sam pokupovala valjda svu robicu koja je bila na ovim sniženjima i u svim pepco dućanima^^ i svaki dan ju preslagujem i gledam šta sam kupila
sinoć je Julija bila ne mirnija nego ikad, gledam u taj svoj veliki trbuh i vidim kako se miće vamo tamo, i gledam i ne vjerujem i mislim si, hvala ti Bože, i jedva čekam da ju upoznam^^ danas sam si neka emotivna, hormoni valjda, nemojte zamjerit, haha, još i kontrola danas, jedva čekam vidjet ju! danas ću i ja pojest čokolade prije pregledala da bude veselija, zadnji put je spavala mustra pravi se dobrica pred doktoricom
Jutro cure🤗,
I ja stalno trcim piskit,pogotovo kad legnem🙈...al neka to su slatke muke😊...
Ja cekam nalaze krvi i pregled hematologa...kako me sestra na vađenju krvi razveselila kaze da kad vadim kks inace mogu slobodno doruckovat prije da bzvz ne gladujem😀...sinoc sam si radila zdrave pogacice od cvaraka😍(bez standardnih brasna i sl) i sad gustam u njima i kavici dok ne budu nalazi gotovi...
Sortiraj odgovore
Najstariji