Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    18. Veljača 2019. 17:14
    Dm akcija
    Dm akcija

mjehuric
    18. Veljača 2019. 17:15
    Bubamara akcija
    Bubamara akcija

Bulbi91
    18. Veljača 2019. 17:20

Cure,
    Jel su vam.se poceli ustajati u tramvajima i sl?🙈
    Ja sam dozivjela mozda 2 puta i to u bolnici da su mi se ustajali uglavnom mlađi muskarci,babe se najcesce prave blesave🙈...
    Nije da ne mogu stajat ili nesto,ali kad duze cekas dobro dođe malo sjesti...
    Dns sam prisustvovala necem bas ruznom...cekali smo u posti bio je red i srecom muz je stajao u redu za mene,a ja sam sjedila...iza mog muza je bila jedna zena i ona je otisla sjesti(ali kako bi netko trebao znati da je ona u redu)...i sad je iza mog muza stala trudnica(sigurno vec blizu termina ,veliki trbuscic viri) i dijete s njom,a ova zena-baba joj vikne samo da znate red je iza mene,umjesto da ju propusti😏..
    Bas mi je upala u oci ta neljudskost...

lena.5
    18. Veljača 2019. 17:39

Ne vozim se cesto javnim prevozom a i kad vozim nekako bude mjesta da sjednem. Prije neki dan sam isla raditi pretrage, u cekaoni je bilo bas previse ljudi i ja sam naravno stala zadnja u red spremna da cekam dva sata. U zimskoj jakni se trudnoca bas i ne vidi. Srecom naisla je jedna medicinska sestra,vidjela da sam trudnica i rekla mi da odmah prodjem prva i jako glasno rekla da trudnice imaju prednost i niko se tu ne smije buniti. Pretrage sam zavrsila za desetak minuta i naravno presretna sam. 

18. Veljača 2019. 18:07

Cure, koliko cesto vidite svoje prijateljice? 
    Ja sam nekako razocarana sa svojima jer se rijetko vidimo, a i ako se vidimo, to je na moje inzistiranje... Imam osjecaj da me se ne bi sjetile uopce da im se ja ne javim... Nemoguce da su bas toliko zauzete da nemaju vremena nikad za kavu, niti jednom mjesecno, onda mozete misliti kako se malo vidimo... 
    Kad se vidimo, uopce ne spominjem trudnocu, da ne mislite da im je mozda ta tema dosadna, jedino ako me bas sto pitaju... Tako da zbilja ne znam u cemu je problem... Sve zivimo blizu, svaki dan prolaze pored mene i svejedno se ne vidimo... Nekad se bas usamljeno osjecam radi toga... 😔

lena.5
    18. Veljača 2019. 18:12

Mmamma  skroz te razumijem. Meni se sve svelo na poruke s frendicom koja se porodila prije godinu i malo jace, a odrasle smo skupa, ja ju stalno zovem i trudim se da izadjemo a ona ne radi i opet nikako nema vremena. Mislila sam da je zbog bebe ali ipak vidim da je jednostavno tako, od svakog se nekako udaljis. A frendice koje nisu trudne ili udate,da i ne pominjem 🤔

Bulbi91
    18. Veljača 2019. 18:21

Ja se i dalje druzim s frendicama s kojima sam uvijek bila dobra,to je neki manji krug ljudi...nije se puno promijenilo,stovise one same propitkuju o trudnoci i uskacu ako stogod trebam(a nemaju jos djecu i nisu trudne)...

Bluegirl
    18. Veljača 2019. 18:26

victoria

Bluegirlmeni isto nikako da produ skroz… ali eto prezivit cemo sve osim poroda 😅 ja sam isla po nalaze i curica jee :))))

😂😂😂 ma i to cemo nekak prezivjet 😂😂
    Cestitam na curici 😊😊 bas mi je drago da je sve ok. Sad polako i smireno dalje 😁

• Lanchi_Zg
    18. Veljača 2019. 18:35

Tema o prijateljicama je dosta dobra. Nažalost, to je jedna od gorkih pilula koje sam morala popiti u životu, u trudnoći. Na kraju se iskristaliziralo par ljudi. Možda nije ni loše to jer sam zaista prije imala veliki žensko društvo, možda bi se svakako dogodilo. Ali i dalje ostaje neki gorak osjećaj, čak i u odnosu na osobe s kojima sad ipak ostala dobra. Kao da su me svi zaboravili kad sam zatrudnila. Kuma mi je rekla da sam se i ja mogla vise truditi ali nekako mi se čini da nije u meni problem, ljudi koji nisu u tome te možda i nesvjesno počnu zaobilaziti, pogotovo ako im se većina druženja svodi na nešto sto tebi vise ne odgovara, poput izlazaka u klubove, zadimljene kafiće i sl. Meni je zao sto nemam vise prijateljica koje su u sličnoj situaciji kao ja, puno bi mi značilo to. Moja mama ih je imala 3, ali i dalje se s njima druži, zajedno su prolazile odgoj djece, probleme i braku, neke faze....moje društvo je još uvijek u toj Tzv mladenačkoj fazi i to je super, ali očito se s većim dijelom vise ne pronalazim iako sam se trudila 

• Dagy1
    18. Veljača 2019. 18:36

mmamma

Cure, koliko cesto vidite svoje prijateljice?
    Ja sam nekako razocarana sa svojima jer se rijetko vidimo, a i ako se vidimo, to je na moje inzistiranje… Imam osjecaj da me se ne bi sjetile uopce da im se ja ne javim… Nemoguce da su bas toliko zauzete da nemaju vremena nikad za kavu, niti jednom mjesecno, onda mozete misliti kako se malo vidimo…
    Kad se vidimo, uopce ne spominjem trudnocu, da ne mislite da im je mozda ta tema dosadna, jedino ako me bas sto pitaju… Tako da zbilja ne znam u cemu je problem… Sve zivimo blizu, svaki dan prolaze pored mene i svejedno se ne vidimo… Nekad se bas usamljeno osjecam radi toga… 😔

Baš mi je žao kada ovako nešto pročitam, teško je biti usamljen od društva i nemati s kime popiti kavu.. Ali draga moja takvi ti onda ni ne trebaju koje ti stalno zoves, a nikada oni tebe. S vremenom ce naići neka prava osoba uz koju ćeš se preporoditi i uživati u njenom društvu, za prave stvari treba vremena i one bas uvijek dođu u pravom trenutku.. 
    Ja osobno imam super cure oko sebe i jednog divnog muškog prijatelja, s kojima prolazim sve teme pa i trudnoću.. Također nikada ne pričam o trudnoći, jednostavno nemam potrebu, već oni pitaju i interesiraju se, a i ako mi dođe koja minuta da pričam o svom trenutnom stanju onda se još vise interesiraju.  A oni koji ce ti na tako nešto okretati ocima, ko ih Jebe, ako se ne vesele s tobom u najljepšem trenutku tvog života, onda ti ta kava ni ne treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.