Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    14. Veljača 2019. 20:31

marinica29

Dal' vas bole prepone dok spavate? Ja se nikako namjestiti. Jucer me beba baš prepala. Kako sam preko dana imala dosta obaveza nisam registrirala bas javlja li se. U uvecer legnem i čekam da krene ona nista. Onda sam se najela čokolade i napila hladnog soka i ona ništa. Nakon 15 min cekanja j krenula i onda imala tulum. Baš me to tako prepane kad se ne javi odmah kad bi htjela.
    Idete gdje na v eceru veceras ili niste taj tip?
    Mi ove godine nista. Curu već tjedan dana zubi strasno pate pa jako loše spava po noći pa se ne usudimo otići.

Ja sam inzistirala da ne idemo. Danas sam radila i umorna sam. Prosle godine smo jedva nasli stol, a sad pogotovo ne mogu hodati od restorana do restorana. Odlucila sam spremiti lignje, pomfri i tartar (sad si razmisljam smijem li ja uopce lignje). Rekla sam mu da mi nista ne kupuje, samo neka dodje doma, jer sam kupila kolace u gradu. Al svejedno mi je kupio veliki paket rafaello kuglica. Ja sam nakon svega dobila proljev... sretno valentinovo

Stize nam Mihael ♡

ms_3197
    14. Veljača 2019. 21:00

Dagy1 ajme predivno 🤗🤗😍
    mjehuric i mene panika hvata jos 12 tjedana mi je ostalo 🙈 rekla sam zadnjih mjesec dana ne raditi nista, znaci ostalo mi je nekih 7-8 tjedana za sve srediti. Glava me zaboli od pomisli koliko posla jos treba napraviti, a na faksu sto obaveza. 🤦🏼‍♀️ Ali dobro stici cemo mi sve 😄

ms_3197
    14. Veljača 2019. 21:02

lavandica pridruzujem se tvojoj situaciji 😂 toliko sam se najela popodne bila i legla odspavat, kad sam se ustala bilo mi je veselo 🤣 za veceru dvopek i banana 🙈

sissi
    14. Veljača 2019. 21:05

Marinica29- ja sam citala, nije mi dalo mira, da je to staticki elektricitet i da bi bilo dobro da barem pola sata osoba stoji bosa na travi, zemlji ili pojesku da se ta struja uzemlji i izade iz tijela. Nije bas najzdravija! 😬 ali drago mi je da nisam jedina, jer sam vec mislila da sam pukla. 😂
    Dagy- jao sto te lijepo iznenadio. Svaka mu cast! 💖 
    Mi smo veceras isto doma sa pizzom i prvi puta cu u trudnoci popit i coca colu! Sva sam uzbudena 😂 

sissi
    14. Veljača 2019. 21:06

*pijesku. Oprostite na stalnim tipfelerima 🤦‍♀️

sissi
    14. Veljača 2019. 21:09
    Evo marinice29
    Evo marinice29
    Lavandica
    14. Veljača 2019. 21:23

ms_3197

lavandica pridruzujem se tvojoj situaciji 😂 toliko sam se najela popodne bila i legla odspavat, kad sam se ustala bilo mi je veselo 🤣 za veceru dvopek i banana 🙈

Mene je i jutros ulovio.. sad vrtim sta sam jela. Jucer sam si na poslu za rucak narucila tjesteninu s piletinom, bilo i nekog vrhnja unutra. Ali valjda bi me jace ulovilo i prije.. a tko zna. Ne pazim bas sta jedem u zadnje vrijeme. Oci su mi velikeee👀 a kg samo idu u ➕➕➕ bila sam na 7kg na zadnjem pregledu.

Stize nam Mihael ♡

mjehuric
    14. Veljača 2019. 21:26

Boy ja sam se sada popisala od smijeha na tvoju zadnju recenicu..🤣🤣🤣🤣sretno valentinovo svima 😍😍😍 mi odmor ,ne idemo nigdje i ne radimo nista danas..laganica..pa daaa,panika me hvata od toliko posla sta imam a malo vremena ostalooo😱😱😱..jer i ja sam planirala zadnjih mj dana nista ne raditi..znaci mogu krenuti s poslom drugi tj.lagano😁😁😁

Lavandica
    14. Veljača 2019. 21:33

mjehuric

Boy ja sam se sada popisala od smijeha na tvoju zadnju recenicu..🤣🤣🤣🤣sretno valentinovo svima 😍😍😍 mi odmor ,ne idemo nigdje i ne radimo nista danas..laganica..pa daaa,panika me hvata od toliko posla sta imam a malo vremena ostalooo😱😱😱..jer i ja sam planirala zadnjih mj dana nista ne raditi..znaci mogu krenuti s poslom drugi tj.lagano😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Stize nam Mihael ♡

• Semyzg31
    14. Veljača 2019. 21:35
    Evo i nas od zadnjeg pregleda pazimo kaj jedemo al danas smo napravili iznimku hamburger i parfe torta 🤣🤣
    Evo i nas od zadnjeg pregleda pazimo kaj jedemo al danas smo napravili iznimku hamburger i parfe torta 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.