Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    28. Siječanj 2019. 18:12

Ma dobro sad. Ni prvi ni zadnji put. Mene isto presijeca, ali nisam znala da to može biti opasno. Novi razlog za brigu :( 

Bulbi91
    28. Siječanj 2019. 18:16

andreaam

Od skoro samog pocetka trudnoce ja svako jutro kad se probudim kisem. Prvo sam mislila da sam prehladjena ali sad ne vjerujem da sam 4mj prehladjena a jedini simptom kihanje i ponekad curi nos. Sigurno sam stekla neku alergiju ali mi je misterija zasto samo ujutro? Da mi smeta nesto u kuci kihala bi i tijekom dana i navecer valjda. Nadam se da ne steti puno bebici jer opet kad kihnem sve 

andreaam

Od skoro samog pocetka trudnoce ja svako jutro kad se probudim kisem. Prvo sam mislila da sam prehladjena ali sad ne vjerujem da sam 4mj prehladjena a jedini simptom kihanje i ponekad curi nos. Sigurno sam stekla neku alergiju ali mi je misterija zasto samo ujutro? Da mi smeta nesto u kuci kihala bi i tijekom dana i navecer valjda. Nadam se da ne steti puno bebici jer opet kad kihnem sve se zgrci. Pitat cu ginekologa sad na pregledu smijem li neki sprej za nos uzeti ili nesto slicno

Mene kihanje i smrcanje uhvati ujutro i navecer, od prije imam problem sa sinusima...a u trudnoci cesto zene razviju i trudnicki rinhitis...dr.je rekao da nemam razloga za zabrinotost i da nema znanstvenih dokaza da kihanje moze utjecati na trudnocu😉...
    Inace rekao mi je da mogu kratkorocno uzet tablete za alergiji,ali vrlo kratko...ja ih nisam uzimala jer pak dr.opce prakse kaze nemoj....tu i tamo koristom baby aqua maris....

• Lanchi_Zg
    28. Siječanj 2019. 18:21

andreaam

Mozda je kihanje novi simptom trudnoce. Vidim dosta nas ima problem s tim 😂

Meni se isto desilo jedno jutro, odmah nakon buđenja, užasan napad kihanja od 10 minuta i onda naglo prestalo. Svašta...

Bulbi91
    28. Siječanj 2019. 18:29

Evo i nas😊💕...ovo je slika od prije nekih cca tjedan dana,preko dana trbuscic bude i veci jer se napuhnem...za sad smo na 51 kg(tocno 3 kg u plusu) i svi vicu da sam mrsava,a sebi sam bas taman 😊...vazno da beba uzme ono sto joj treba🙏💕...
    Inace sto se tice kihanja i ja se skvrcim ili cucnem i onda nema presjecanja....

• samy_lo
    28. Siječanj 2019. 18:31

Lanchi_Zg

andreaam

Mozda je kihanje novi simptom trudnoce. Vidim dosta nas ima problem s tim 😂

Meni se isto desilo jedno jutro, odmah nakon buđenja, užasan napad kihanja od 10 minuta i onda naglo prestalo. Svašta…

Lanchi i tebi je druga beba? Uhvatil tebe nekad razmisljanje da li je prerano,da li cu zapostaviti prvo dijete,i sl?

• Lanchi_Zg
    28. Siječanj 2019. 18:41

A stalno. Najviše me strah raspodjele majčinske brige i toga sto ne mogu trenutno zamisliti da ikoga volim kao prvo dijete. Tim vise sto smo iz dana u dan sve povezaniji. Danas je na sam zvuk zvona portafona počeo vikati mama, mama, digi digi, objesio se za noge i onda kad sam ga digla me grlio. Jer zna da mu dolazi teta čuvalica čim cuje zvono a ja idem... najljepše sto sam čula na tu temu je da se mamina ljubav ne dijeli nego mnozi i zapravo jedva čekam to iskusiti, koliko god sad ne mogu isto zamisliti....

• samy_lo
    28. Siječanj 2019. 18:59

Lanchi_Zg

A stalno. Najviše me strah raspodjele majčinske brige i toga sto ne mogu trenutno zamisliti da ikoga volim kao prvo dijete. Tim vise sto smo iz dana u dan sve povezaniji. Danas je na sam zvuk zvona portafona počeo vikati mama, mama, digi digi, objesio se za noge i onda kad sam ga digla me grlio. Jer zna da mu dolazi teta čuvalica čim cuje zvono a ja idem… najljepše sto sam čula na tu temu je da se mamina ljubav ne dijeli nego mnozi i zapravo jedva čekam to iskusiti, koliko god sad ne mogu isto zamisliti….

Da,i mene je toga strah.Previse smo vezani jedno za drugo.Pored toga sto je hiperaktivan i sto jedva sta stizem sa njim,opet u svemu tome samo me zagrli i pocne da se mazi.Nadam se samo da ce druga bebica biti mirna,jer sa njim ni sada ne prespavam noc,i moram da ga ljuljam 100 puta

Hipo
    28. Siječanj 2019. 19:14
    Evo i mog
    Evo i mog

Hipo
    28. Siječanj 2019. 19:18

Nema me pola dana i imam par str za citat 😁 Cure bas su vam lijepi trbuscici 🤗Lanchi nisi jedina preosjetljiva i mene takvi komentari nazivciraju, poneki i rasplacu. To nam je sad takvo vrijeme, proci ce. Uvijek kazem ako nemaju sto lijepo za reci trudnici, bolje neka nista ne govore

• babyq
    28. Siječanj 2019. 19:34

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.