Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    28. Siječanj 2019. 17:20

Ma uopće mi nije bitno jel sretna ili nije, dapace. Nego na svaku dobru vijest reagira pokazujući navodne loše strane. Tako je bilo i sa zarukama. Al eto, zanimalo me koliko je objektivno glupa primjedba i zadiranje nosa u nečiji status trudnoće. 

lena.5
    28. Siječanj 2019. 17:34

Joj nos, ja ne kisem ali je nos stalno zapusen i cini mi se da je ujutro nekako najgore. Ali mi teze pada krvarenje desni, ne znam vise sta da uradim s time.
    A stomak cu bas slikati veceras jer sam napunila 24 tjedna i moram to zabiljeziti.

sissi
    28. Siječanj 2019. 17:44

Lanchy_Zg ja se na tvojem mjestu uopce ne bih zamarala. Najjaci su mi ti neumjesni komentari. Meni je kuma isto tako digla totalnu paniku kad sam joj rekla da sam trudna. Iako je i znala da nam je beba bila u planu. Isto me iznervirala, ali sam se brzo ohladila jer znam da nije mislila nista lose, jednostavno je takva :)

• Lanchi_Zg
    28. Siječanj 2019. 17:48

Tnx, sissi, slažem se. Nazalost, da je bilo tko drugi pitao, vjerojatno bih pristojno odgovorila, ali radi se o osobi kojoj je to model ponašanja. 

Galaxy
    28. Siječanj 2019. 17:56

Lanchi, malo si osjetljiva. Nije ništa ružno pitala i nije zabadanje nosa, ako se podijelila ta informacija s njom. Možda stvarno ne zna, evo ni js ne bih znala koliko treba proći od carskog do druge trudnoće..godina?🤔
    ANDREAAM a da nisi alergična na perje ili nešto drugo s čim se pokrivaš? 
    Super ste mi dale ideju za kihanje u fetus položaju ili čučeći. Ja sam u prvom tromjesječju jedan put kihnula i valjda bila u nezgodnom položaju jer me jako zabolilo i sad me nekad zna na isto mjestu zabolit. Kao da sam istegnula tetivu, ali ne razumijem kako ne prolazi nakon 2 mjessca😐

• Lanchi_Zg
    28. Siječanj 2019. 18:01

Problem i je u tome sto nije samo pitala nego konstatirala. No dobro, previše osjetljiva jesam oduvijek na glupe konstatacije jer žena nije ginekolog da mi kaže da idem pod poseban nadzor. 

andreaam
    28. Siječanj 2019. 18:02

Radila sam alergotest davno i pokazao mi alergiju na elastin i pelud. I ja sam mislila da je nesto u krevetu ali su jastuci i jorgani svi ispunjeni onom kao vatom. A valjda bi kihala i navecer da mi smeta. Nezz stvarno al svako jutro ko navijena jedno 5-6 puta zaredom kihnem i onda dan pocinje 😅

28. Siječanj 2019. 18:04

Ja isto stalno kišem i šmrcam, pogotovo ujutro... Već sam se navikla, tako da to uopće više ne doživljavam... Znalo me presjeć kod kihanja, ali sad već znam da se moram primit za trbuh i skvrčit... 

andreaam
    28. Siječanj 2019. 18:06

Mozda je kihanje novi simptom trudnoce. Vidim dosta nas ima problem s tim 😂

28. Siječanj 2019. 18:11

Lanchi_Zg baš sam jučer čitala neku temu na forumu gdje trudnice pišu što ih sve živcira u trudnoći i jako puno njih je navelo svakakve neumjesne komentare i savjete "pametnih" ljudi... 
    Ima svakakvih ljudi i svaka budala ima svoje mišljenje tako da se uopće nije vrijedno živcirati... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.