Uh dobro, odmah mi je laksesamo da je sve ok. Sutra idem na 4d i umirem od straha. Cak mi je ok doma, mama mi je odavno u penziji pa se s njom druzim i imam dosta frendica koje su trudne ili su vec rodile tako da imam s kim. A tebi? Di si ti u Zg?
Hey. Trnje,a ti? Meni isto nije,uvjek zujam negdje,posto smijem kretati se vani..meni isto mama I tata u penziji pa dosta navratim knjima,ili KO'd prijateljice koja rodila prosle godine,ili u grad idem malo sa muzem.. I u maksimir u setnju I tak.. A kad Sam doma cistim I glancam I pecem kolace heh
pa zato i pitam za te tetra pelene, ko da se više to ne može zvati gaza ko prije, ma izmišljaju gluposti bezveze
hvala za ove informacije, mislim da budem chicco uloške uzela, čitala sam da su oni dulji, a ja imam strah da mi ne premoči sve i ovako kod redovnih menstruacija pa uvijek nosim noćne makar mi traje samo 3-4 dana i to srednje jačine, ali sigurno je sigurno.
sljedeći tjedan idemo na 4D pa ja poslije idem u nabavku svih tih higijenskih potrepština pa da znam količinu koju kupiti.
Pa zimska roba mi je takva šta ću, ne prevladavaju kričave boje i cvjetni uzorci, briga me😂
Doživila sam i da me nisu htjeli pustiti preko reda kod dr.opće prakse kad sam imala grozne mučnine i nisam mogla čekati u zagušljivoj čekaonici. Počeli starkelje negodovat i jedna žena mi je rekla: pa što da si trudna, nisi bolesna i mi smo bile trudne. Rekla sam da nisam bolesna, ali da imam grozne mučnine i da povraćam. Zahvalila sam se i otišla, nisam se uopće uznemiravala. Pa ne mogu cijeli svijet mijenjati prema sebi..
Mene hormoni očito ne drmaju po tom pitanju osjetljivosti na vanjske faktore i što će ko reći, više na neke druge stvari npr.strah i tjeskoba da nešto ne pođe po zlu..
Nemaš što pitati ljude, pokucaš i kažeš sestri da si trudnica i da bi zamolila da te prime preko reda. Ja svugdje pitam, i kad sam išla vaditi krv u laboratorij, i u banku, nije mi uopće bed... Kad bi bilo do ljudi da me puste, načekala bih se bome.
Jučer sam isla obavit produljenje ugovora za mobitel i jedan gospon me pustio preko reda.😎
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Ja jutros vadila nalaze. Urin mi je onako mutan pa se nadam da nece biti neka baja. Potrefila me medicinska sestra koja ne zna vaditi krv. Nizak mi je tlak pa moram sake stiskati da vene nadodju. Kaze ona ajde pokusat cemo hahah ja problijedila. Sreca proslo je sve ok, valjda nece sutra modro ostati
Jučer sam isla obavit produljenje ugovora za mobitel i jedan gospon me pustio preko reda.😎
Ma mlađi muški su pristojni, i mene su neki gosponi pustili u banci i digli se da sjednem. Ipak još ima kavalira Najčešće su žene odvratne i prave se da ne vide trbuh. Bozobraznice, a ne sjete se da su i one nekad bile trudne (valjda si misle: I ja sam se načekala, pa nek i ona čeka...)
Ja jutros vadila nalaze. Urin mi je onako mutan pa se nadam da nece biti neka baja. Potrefila me medicinska sestra koja ne zna vaditi krv. Nizak mi je tlak pa moram sake stiskati da vene nadodju. Kaze ona ajde pokusat cemo hahah ja problijedila. Sreca proslo je sve ok, valjda nece sutra modro ostati
Obično ostane modro ako se ti previše ukočiš i prerano otpustiš šaku (znam jer sam inače dobrovoljni davatelj krvi)...ali ti podljevi nestan za dan dva ionako
Obično ostane modro ako se ti previše ukočiš i prerano otpustiš šaku (znam jer sam inače dobrovoljni davatelj krvi)…ali ti podljevi nestan za dan dva ionako
Najbitnije da je uspjela a ionako je zima ne vidi se nista ☺ vise sam se sokirala sto radi sa trudnicama i kaze probat cu ti krv izvaditi ako ne mogne idi dole u laboratorij🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji