Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyq
    22. Siječanj 2019. 08:20

Lavandice kako si?

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• babyq
    22. Siječanj 2019. 08:22

Ja nisam dobila strije al su mi grudi veće za dva broja.
    Meni je poceli curiti iz grudi skoro u 13 tjednu. 
    Danas idem na 4d ide i muž prvi put.😍

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Buby90
    22. Siječanj 2019. 08:25

Galaxy

Buby90

Galaxy ja sam kupila ovaj jastuk:https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-sivi-cik-cak

Hvala ti. Čini mi se ok. Koliko je dostava? A kako poslije bebu stavim unutra kad ima tu rupu u sredini? 

Galaxy oprosti, promaknuo mi je post. Dostava je 30 kn. Bebu stavis u tu rupu pa moze biti u polulezecem ili sjedecem podlozaju. Mozes i dekicu unutar jastuka staviti. Probali smo sa frendicinom bebom od 2 mj i bilo joj je ugodno. Evo slikica da vidis kak se stegne.

Hipo
    22. Siječanj 2019. 08:34

Lavandice kako si? 

Lavandica
    22. Siječanj 2019. 08:58

Evo ok je.. promjenila sam ves sinoc odmah i vise nista nije bilo. Onda sam opet promijenila, i ok je bilo, tj nisam primjetila preko noci jer stavjam macmirror vaginalete a ako ih je tko koristio zna da se nekad hoce rastopit pa curi zuto od njih. Tako da ne mogu skuziti. Beba se rita, cujem je i na baby watcheru, ujutro uvijek ima otkucaje oko 150, tako da mislim da je ok. Jel ima u ljekarni kupit nesto za detektiranje plodne vode? Nest sam citala

Stize nam Mihael ♡

Hipo
    22. Siječanj 2019. 09:03

Drago mi je da ti je dobro. Ja jutros jedva disem, nikako udahniti normalno.. Za to detektiranje plodne vode stvarno ne znam, prvi put cujem. Mozda netko drugi moze pomoci 

Ofnica
    22. Siječanj 2019. 09:21

Lanchi_Zg

Ma da. A ovo za carski sam navela zato sto pouzdano znam da tako nije u drugim bolnicama u zg, dakle ne radi se samo o mom nezadovoljstvu ili tome da je meni teško nego tako ne treba biti. Rooming in je isto posebna tema, po meni nije za svakoga i nekim se majkama treba omogućiti odmor, uz naravno donošenje na podoje sto je lako izvedivo. Nisu sve iste.

Ja mislim da je sve stvar od osobe do osobe...jučer sam bila na anomaly scanu u Vinogradskoj i taman sam došla gore na 3. kat gdje se prijavljuju žene za hospitalizaciju. Došlo ih je nekoliko za carski...među njima i žena koja je 2x rodila na carski u Petrovoj i sad se odlučila za 3.carski u Vinogradskoj. PItam ju ja zašto, šta nije bila zadovoljna, a ona veli da je njoj jako bitno da odmah dobije bebu na prsa, a da u Petrovoj kao daju bebu dosta poslije (ne znam koliko), i da je njoj kao iznimno bitno da beba bude stalno uz nju zbog dojenja na zahtjev. Tak da eto, ima i takvih slučajeva koji inzistiraju na tome. 

• marinica29
    22. Siječanj 2019. 09:28

Mislim da gin ima neke trakice koje stavis pa se vidi da li je iscjedak ili plodna voda

• victoria
    22. Siječanj 2019. 09:28

Ksilofon  i ja bi na tablicu, termin 17.08 :)!

• Lanchi_Zg
    22. Siječanj 2019. 10:04

Ofnica

Lanchi_Zg

Ma da. A ovo za carski sam navela zato sto pouzdano znam da tako nije u drugim bolnicama u zg, dakle ne radi se samo o mom nezadovoljstvu ili tome da je meni teško nego tako ne treba biti. Rooming in je isto posebna tema, po meni nije za svakoga i nekim se majkama treba omogućiti odmor, uz naravno donošenje na podoje sto je lako izvedivo. Nisu sve iste.

Ja mislim da je sve stvar od osobe do osobe…jučer sam bila na anomaly scanu u Vinogradskoj i taman sam došla gore na 3. kat gdje se prijavljuju žene za hospitalizaciju. Došlo ih je nekoliko za carski…među njima i žena koja je 2x rodila na carski u Petrovoj i sad se odlučila za 3.carski u Vinogradskoj. PItam ju ja zašto, šta nije bila zadovoljna, a ona veli da je njoj jako bitno da odmah dobije bebu na prsa, a da u Petrovoj kao daju bebu dosta poslije (ne znam koliko), i da je njoj kao iznimno bitno da beba bude stalno uz nju zbog dojenja na zahtjev. Tak da eto, ima i takvih slučajeva koji inzistiraju na tome.

Nisi me shvatila. Ja se nisam bunila protiv dojenja. Ja sam dojila 15 mjeseci i možda bi i vise da nisam zatrudnila. Nego protiv svega ostaloga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.