Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Prosinac 2018. 17:06

cure, kak se radi taj test sa sodom? idem i ja probati da vidimo dal valja ili ne pošto mi znamo da čekamo dečka 
    tratinčica, i meni je trbuh s 12 tjedana bio više ko šlaufić, ali sad se u zadnjih dva tjedna zaokružio baš lijepo, i baš se super vidi. 
    čekam još dva i pol tjedna da završi polugodište i od sljedećeg na bolovanje, već mi polako postaje sve teže i baš se veselim kaj budem doma 

Bulbi91
    04. Prosinac 2018. 17:07

coolkiki

Ja sam radila sa sodom i ispalo curica, a doktor veli sve ukazuje na djecaka 😂
    "slatka", rekao je doktor da pratim ovih dana prije i poslije jela secer, a onda cemo na oggt, ali vidim ja da on meni ide prema gore :/

A onda samo prat secer...izbjegavaj slatkise,ugljikohidrate, bijelo brasno i sl...ne gine ti dijeta ako je GD🙈....ali sve se prezivi sve za nase mrvice🙏❤...

Bulbi91
    04. Prosinac 2018. 17:10

tratinčica_maslačak

Cestitkam svim curkama na odlicnim rezultatima probira i malcice zavidim vama sto znate spol, ja gorim od znatizelje…
    Skuzila sam da sve koje imaju trbuh su zabrinute zbog kila, a sve kojima se ne nazire jedva cekaju da ga ugledaju. Mi zene, nikad zadovoljneja spadam u ovu prvu skupinu. 12+3, a trbuh vise ne mogu uvuci nikako. I nije lijepa loptica, nego bas ko slaufic… nisam si to tako zamisljala…al neka, samo nek bude bebica dobro. Danas sam rekla svojima na poslu da sam trudna, panika je bila ocigledna..
    Bulbi, samo smireno. Ne znaci da ce ti se ponoviti prva trudnoca. Sad znas sto je, napravit cete briseve, dobit ces atb i to ce sve fino proci. Samo misli pozitivno :)

Ma evo dobila amoksicilin i polygiynax vaginalete...namolila tete u ljekarni na temelju maila da mi prodaju da ne cekam sutra pop...i nadam se da ce sad biti sve ok🙏❤....

Sto ce tice testa sa sodom ja sam ga radila prije par tj.i ispalo kao curica,iako ne vjerujem previse u takve gluposti znatizelja je bila jaca🙈...
    Po svim simptomima,a isti su kao u prethodnoj trudnoci mislim da mozda opet nosim curku...
    Ali to je najmanje vazno bitno da izduramo do termina i da nasa beba dođe ziva i zdrava na ovaj svijet🙏❤....

lena.5
    04. Prosinac 2018. 17:31

Tratincice, i kod mene je prvo bio slaufic pa se prosirio ka gore i sad je to pravi stomacic, vidi se ispod svake odjece a najljepse u trudnickim hlacama.
    Bulbi, ja sam sinoc dobila polyginax, zbog pojacanog iscjetka i urinarnih infekcija koje me prate od samog pocetka. Drzim fige da sve bude ok, ne daj stresu da ti pravi probleme.

• coolkiki
    04. Prosinac 2018. 17:37

tenci https://www.yumama.com/vesti/zanimljivosti/20635-zabavni-test-za-nestrpljive-trudnice-otkrijte-pol-bebe-na-jednos.html

bulbi potrudit cu se :)

jasmina.heleg
    04. Prosinac 2018. 17:45

vecer drage moje
    evo i ja sa pregleda uhh stitnjaca nije uredu i imam masnocu pa sam dobila nove uputnice za to pa da mi se odredi terapija ostalo je sve ok ..Beba je ok sve vec ima nogice ruke nosic pol sata sam ju gledala malo se okretala al sve je ok srceko sam slatko vidjela kako kuca .ispocetka mi je vaginalno radio a kasnije preko trbuha jer nije mogao izmjeriti bebicu ..radili smo papu i morala sam se na neki listic po mokriti i sljedeca kontrola je 5.1
    opet me je pitao za bolovanje pa sam rekla da nebih jos do nove godine i rekao je nema problema da mu samo kazem kad budem htijela i da uzivam sto vise u trudnoci :-)
    sad sam smirenija
    spol je jos rano rekao je iduci mj tek i da po ultrazvuku je danas 11+5 a po zadnjoj mjesecnici je 11+6
    :-)

04. Prosinac 2018. 17:46

evo kod mene stvarno sva ta predviđanja su kriva 
    i ovo sa sodom govori da je cura, nije bilo skoro ništ mjehurića, možda jer nije prvi jutarnji urin, ali svejedno.
    već si mislim da je možda cura, da nisam radila nifty, ne bi baš vjerovala doktoru, ovako je sigurno točno da je dečko.

jasmina.heleg
    04. Prosinac 2018. 17:47

zaboravila sam rec mama mi je dosla iz bosne na mj dana a sam joj morala reci da sam trudna i sokirala se ok sve dobro proslo al kao sto su neke ovdje spominjale vec mi odredjuje da ce biti opet musko jer jedem stalno kiselo
    babske price :-)

• coolkiki
    04. Prosinac 2018. 18:03

Kod mene nista mjehurica nije bilo, nikakve reakcije 😂
    tako da to kako kome potrefi
    hm. .  ja svojima jos nisam rekla, ne planiram za nekih mjesec dana kada potvrdim spol,valjda izdrzim do tad :D
    bas sad gledam mjere, kod mene je jucer bilo 13 punih, a na uz 13+5 a glavica 14+3 
    biti velike glave kao i braco 

Župčica
    04. Prosinac 2018. 20:09

Bok.. Evo mene nisam bas aktivna pa da se malo kavim s novostima.. Bila sam danas na pregledu i otvorila komplikacije... Napokon... Bebica je super ima oko 150 g i pisulinac je 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.