Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    04. Prosinac 2018. 15:15

lena.5

mjehuric

lena.5

Mjehuuuuuriiiic, cestitam za decka, vec drugi u grupi, a i dvije cure, skroz preslatko.

Hvala Lenaaaa,a ka sam zaboravila ,jesi ti saznala ?..cini mi se jos da sam procitala za 1ili 2 decka..ali ishlapilo mi🤣🤣🤣 ja danas bila na 3 satu tecaja,jos 2 i gotovo..jaoo..kako je to sve realno nakon sta tako slusam tamooo😱😱

Mjehuric, da, saznala sam da je curka prosli tjedan, a sinoc potvrdila. ❤️

Aaaaa predivnooooo 😘😘😘čestitkeeee na curiciiiii 🤩🤩❤

mjehuric
    04. Prosinac 2018. 15:17

Bulbi91

Cure,
    Mene sad presjeklo…znaci stigli su mi nalazi urinokulture i briseva…u urinu i na brisu nađen streptokok b grupe 10 na4….tresem se…sad sam procitala sto on radi u trudnoci…a upravo to mi se desilo u prosloj trudnoci u 14.tt kad sam se otvorila i izgubila bebu…phd je bio pokazao upalu plodovih ovoja,ali tad su brisevi bili cisti…cekam da mi se dr.javi i samo molim Boga da sve bude ok ovaj put🙏❤

Drzim fige Bulbii ..disi i smiri se..ne mora znaciti da ce biti kao prosli put..ok..polako i pozitivno..javljaj novosti ❤❤❤

mjehuric
    04. Prosinac 2018. 15:18

Ja sam do sada dobila 6ipol kg..😐😐😐a loptica se vidi da,iskocio mi trbuh ovih zadnjih 15 dana..😍😍😍ma neka neka..poslije cemo skidati kg 🤣🤣

Lavandica
    04. Prosinac 2018. 16:03

Ja cu sad trazit da mi napravi briseve..ako ne bude htio . Idem drugdje to obavit

Stize nam Mihael ♡

ms_3197
    04. Prosinac 2018. 16:08

mjehuric

Ja sam do sada dobila 6ipol kg..😐😐😐a loptica se vidi da,iskocio mi trbuh ovih zadnjih 15 dana..😍😍😍ma neka neka..poslije cemo skidati kg 🤣🤣

Tako je, svaki dan kada krenem jesti si samo to kazem 😂😂 o tom cu se brinut nakon poroda

Lavandica
    04. Prosinac 2018. 16:18

Napravila sam test sa sodom iiiii po tome kcer

Stize nam Mihael ♡

mjehuric
    04. Prosinac 2018. 16:24

lavandica

Napravila sam test sa sodom iiiii po tome kcer

Juhuuuu 🤗🤗🤗🤗ajde samo jos fali da saznamoooo dali funkcionira 😉😉😘😘p.s.sve sta trazimo bi nam trebali napraviti..

• coolkiki
    04. Prosinac 2018. 16:36

Ja sam radila sa sodom i ispalo curica, a doktor veli sve ukazuje na djecaka 😂
    "slatka", rekao je doktor da pratim ovih dana prije i poslije jela secer, a onda cemo na oggt, ali vidim ja da on meni ide prema gore :/

Lavandica
    04. Prosinac 2018. 16:37

Pa slazem se.. moj je i privatnik pa mislim da bi to bilo u redu. Ne bih da me drugi cackaju. Da ne bi bilo kak je rekla moja cimerica iz bolnice koja je promjenila par ginekologa: da izvines, svi su mi piiiiip vidjeli😂

Stize nam Mihael ♡

tratinčica_maslačak
    04. Prosinac 2018. 16:49

Cestitkam svim curkama na odlicnim rezultatima probira i malcice zavidim vama sto znate spol, ja gorim od znatizelje... 
    Skuzila sam da sve koje imaju trbuh su zabrinute zbog kila, a sve kojima se ne nazire jedva cekaju da ga ugledaju. Mi zene, nikad zadovoljne  ja spadam u ovu prvu skupinu. 12+3, a trbuh vise ne mogu uvuci nikako. I nije lijepa loptica, nego bas ko slaufic... nisam si to tako zamisljala... al neka, samo nek bude bebica dobro. Danas sam rekla svojima na poslu da sam trudna, panika je bila ocigledna..
    Bulbi, samo smireno. Ne znaci da ce ti se ponoviti prva trudnoca. Sad znas sto je, napravit cete briseve, dobit ces atb i to ce sve fino proci. Samo misli pozitivno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.