Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2018. 13:12

lavandica

Zaboravila sam odnijet doznake za komplikacije. Sad moram zvat ginekologa. Pitanje jel ce mi htjet dat primit doznake na 

Mislim da hoce, da do 5 u mjesecu primaju doznake hzzo

03. Prosinac 2018. 13:12

lavandica

Kika25

Ja cu od 13- tog tjedna pocet pit elebaby vitamine

Ma meni su neke prekrupne, nekak ih ne volim pit. Al mozda su sve takve. Htjela bih neke tablete da imaju sve, da ne moram posebno piti zeljezo, omegu i sl.

Takve su one, imaju sve, al opet sam morala pit za zeljezo jer mi je bilo na granici pred kraj trudnoce

• marinica29
    03. Prosinac 2018. 13:40

lavandica

marinica29

Ja pijem od nw prenatal. Ima oko 100 kom preko 100kn dodju.
    Lavandica kako tvoja probava,se smirilo sto? Ak imas rehidromix probaj popit,odvratno ali pomogne

Hej.. je, jucer mi je bilo muka samo, ali bez probavnih smetnji. Danas je vec puno bolje. Ali zapisat cu si ovaj rehidromix. Kako si ti? U kojem si tjednu?

14+2 sam .nedavno sam imala tih problema kao ti,pa mi patronazna rekla da si uzmem taj rehidromix da nadoknadim elektrolite. Jedva sam pol case popila kroz dan🤤

Bulbi91
    03. Prosinac 2018. 14:01

Kika25

lavandica

Zaboravila sam odnijet doznake za komplikacije. Sad moram zvat ginekologa. Pitanje jel ce mi htjet dat primit doznake na

Mislim da hoce, da do 5 u mjesecu primaju doznake hzzo

Do 05. primaju...meni su cak rekli na hzzo da ih ovaj mj.do 07. mogu donijet jer su mi bili zeznuli obracun u firmi....

mjehuric
    03. Prosinac 2018. 14:33

lena.5

Mjehuric cini mi se da smo, tenci, ti i ja bas organizovane i volimo da je sve na svome mjestu, drago mi je da nisam luda nego se dosta oslanjam na sebe 😂 jedva cekam da vidim slike robice. Mjehuric, idi u drugoj polovini prvog mjeseca i javljaj nam sta kupis. 💕

Daa,ja volim biti spremna..i organizirana,jer ako ne sam nervozna..🤣🤣🤣 evo ja sam danas 18tt i cekam pregled kod gin..😚😚😲

Lavandica
    03. Prosinac 2018. 14:36

Okej, hvala cure.. zvala sam i sestru. Ona kaze isto da misli da se moze do 5. I vi ste me malo utjesile. Ja sam na zo skroz zaboravila. Malo je bezveze da nisu povezani elektronski, nego se moras presetavat po bolnici sad kad vladaju te viroze, ali dobro, nije problem odnijeti taj jedan papir.
    Onda i ja ostajem na elenatalu, samo cu si uzeti ove za drugo tromjesecje. Valjda imaju to sve sta treba. Ja to ne mogu poloviti, omega,jod,kalcij... a vidim da neke piju i magnezij ali posebno. Nisam sigurna da se najzdravije hranim, ribu opce skoro ni ne jedem.. pa bi trebala to pokrit s nadomjescima. 

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    03. Prosinac 2018. 14:42

Mene danas malo pika dolje, valjda se maternica rasteze.. a od jucer me malo streca u rodnici (tamo gdje se stavlja uzv nezz kak da objasnim) tak mi je biko i prije dva tjedna, pa je prestalo.. pa je opet doslo.. pa prestalo. I tak.. jedva cekam pregled u petak. Nadam se da nije otvaranje u pitanju ili nesto takvo

Stize nam Mihael ♡

Bulbi91
    03. Prosinac 2018. 14:55

Lavandice ne brini, do 05.moraju primit 😉...
    Mislim da su ti ta strecanja u rodnici uobicajena...ako bas bude nesto jako,mozda da nazoves gin...
    Evo meni stigli nalazi hormoni stitne uredni,secer nakon povecanja terapije napokon pao sa 5,8 na 4,9 ...😊

03. Prosinac 2018. 15:07

Da to je tak glupo, moras nosit u firmu pa na hzzo, ajd izgurat cete sve dok vam se ne otvori porodiljni pa ste mirni dok bebac ne navrsi 6mj :) brzo ce proc..sta se tice hrane menj moja gin je rekla da mogu jest sve sta mi pase da nista striktno ne trebam izbjegavat da napravim najbolje kak se osjecam..ja sutra na prvi pregled idem da vidimo kakva je tockica hehe 😁😁

03. Prosinac 2018. 15:09

lavandica

Mene danas malo pika dolje, valjda se maternica rasteze.. a od jucer me malo streca u rodnici (tamo gdje se stavlja uzv nezz kak da objasnim) tak mi je biko i prije dva tjedna, pa je prestalo.. pa je opet doslo.. pa prestalo. I tak.. jedva cekam pregled u petak. Nadam se da nije otvaranje u pitanju ili nesto takvo

Normalno je da te pika i to, sve se to unutra rasteze namjesta kako treba, al budes vidjela kak ce pred kraj pikat jos pogotovo kad bude se mali/mala gnjezdila da se namjesti..bas mi fale ti osjecaji hehe, pogotovo cudno bilo kad sam rodila ocekujes da ti se javi da te bocka i onda vidis malo zlato pored sebe 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.