Curke evo trebam misljenje,danas sam 5+4 i vidljiva samo gestacijska 1.38 cm,beta izvadena 11090,jel mislite da je prevelika beta a da se vidi samo gestacijska,kakva su vasa iskustva?
Meni je na 5+1 beta bila skoro 2000 tako da je to ok vrijednost ako se dupla svako 24h a mozda si i malo vise trudna. Nadam se da ce ti se uskoro javiti netko tko je bolje upucen. U svakom slucaju sretno 😊
No rules... Ja ti betu nisam vadila. Na 5+2 je bila gestacijska, na 6+5 se culo 💖. Mislim da je jos rano. Opusti se iako je tesko, uputi koju molitvicu Bogu i probaj se strpiti do iduceg tjedna. Odmaraj. Sretno!
Stize nam Mihael ♡
Nasla aam otkucajeeeee... bas tamo gdje mi je Tenci rekla. A ja trazila gore kod pupka hahaha a bebi je skroz dolje jos
Stize nam Mihael ♡
Tenci, čestitke na sinčiću😊
Marinica, tako i ja. Ne da ne mogu pit kavu, ne mogu je ni skuhat. Njuh mi je takav da mi je muž rekao da će me vodit u tartufe😂
Norules- zašto si išla tako rano na pregled? Tad ni ne možeš ništa vidjeti osim gestacijske. Betu izvadi opet za 48h pa vidi je li se dupla. Sretno!
Nina kod mene je sliccno, isto sam primjetila da kad ne radim i puno se izlezavam, npr vikendom stomak bude bas premali i mekan, kao da se uvuce 😀
Onda je to valjda normano, beba nam se skriva jos 🤗
Jutro, cure
Ancice, hvala ti, odmah mi je lakše ;)
ja sam kao imala ideju da nikome ne govorimo do Božića ali to nikako neće bit izvedivo. ako nastavim rasti ovim tempom, do Božića ću bit dupla
inače, na poslu sam nema ni pol sata a već mi je teško sjediti...a treba ovako izdržati još bar koji mjesec
jel osjetite i vi kad sjedite da vas dolje steže? više ležim na stolici nego što sjedim, nikako se namjestiti...
Pozdrav curke, ja sam 5+0, u sljedeci tjedan cemo potvrdit tocno, po mojoj racunici termmin 30.07.2019. :))
Teeeenciiii, meni se povracanje vratili, nadam se da je privremeno jer ga sve teze podnosim 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji