Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Prosinac 2015. 13:03

ma da? meni još nitko nije mjerio težinu, ni ginić a ni na probiru.... o ako mi danas ne izmjeri to će bit  noga u guzicu da odem u privatnika vodit dalje trudnoću

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Prosinac 2015. 13:05

aaaaaaaa baš je neki

Sanjarka88
    16. Prosinac 2015. 13:09

MalaKoza da da baš osjetim bebu, svaki dan sve jače i češće, neopisivo nešto
    pupak nije još krenuo put van, no ima neka mala kvrgica na samom njegovom rubu neznam što je to

Tynchy
    16. Prosinac 2015. 13:10

Dunyasha, kad si već kod istiskivanja, listam ja sinoć programe i na Cinestar Tv-u baš Ljudožder Vegetarijanac .. muka mi došla kad sam čula ono "Vadite ga van!" .. baš me proganjaju.

Tatamia se zove hranilica :)

BPD još ne znam šta je, to i kod mene piše..

Dunyasha
    16. Prosinac 2015. 13:12

http://www.ringeraja.hr/clanek/tumacenje-ultrazvucnih-nalaza-u-trudnoci_528.html

Ty, evo, ovo je korisno.
    Ja nisam gledala taj ljudozder vegetarijanac, a sad bome pogotovo necu!!!
    Ja jos ne osjetim te balone, kad ce viseeee???

Sanjarka88
    16. Prosinac 2015. 13:13

sve razumim, i meni to zna po glavi se motat često, pogotovo nakon nečeg stresnog.... samo da srce kuca joj joj
    lakše je sad malo kad se javlja redovno

baby♡girl
    16. Prosinac 2015. 13:17

Dunya aaaaaaaa cestitam ti od srca na malenoj princezi. Nek ti bude ziva, zdrava, vesela, s puno kosiceeee juuuuuj. I ja bi jos jednu aaaaaa. Jedva cekam svoj pregled, da vidim nazire li se spol. 
    Ja cu neke stvari obaviti kod soc.gin. ali uzv i pracenje T kod privatnog. 
    Zabica drago mi je sto ti je pregled prosao super. Kao i ostalim curama. Par puta vec citam od jutra, ali zaboravljam. U prosloj T mi nije bilo to izrazeno, vec uz dojenje. Zaboravila sam malenom od najbolje prijateljice rodjendan cestitati. A deset dana smo pricale o pripremama. I taj dan joj posaljem por kaj se radi. A rodjendan zaboravim. Prestrasno 😢😢 
    Svima vam saljem puse. Idemo na family advent i veselim se tome kao malo dijete kad mu das cokoladu. Ima da pojedem takvu kobasicu sa duplom dozom senfa. Aaa mozda i dvije haha. I guc kuhanog. Da mi dete odmah podivlja hahaha. 😛😛💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.