ma da? meni još nitko nije mjerio težinu, ni ginić a ni na probiru.... o ako mi danas ne izmjeri to će bit noga u guzicu da odem u privatnika vodit dalje trudnoću
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
aaaaaaaa baš je neki
MalaKoza da da baš osjetim bebu, svaki dan sve jače i češće, neopisivo nešto
pupak nije još krenuo put van, no ima neka mala kvrgica na samom njegovom rubu neznam što je to
Dunyasha, kad si već kod istiskivanja, listam ja sinoć programe i na Cinestar Tv-u baš Ljudožder Vegetarijanac .. muka mi došla kad sam čula ono "Vadite ga van!" .. baš me proganjaju.
Tatamia se zove hranilica :)
BPD još ne znam šta je, to i kod mene piše..
http://www.ringeraja.hr/clanek/tumacenje-ultrazvucnih-nalaza-u-trudnoci_528.html
Ty, evo, ovo je korisno.
Ja nisam gledala taj ljudozder vegetarijanac, a sad bome pogotovo necu!!!
Ja jos ne osjetim te balone, kad ce viseeee???
sve razumim, i meni to zna po glavi se motat često, pogotovo nakon nečeg stresnog.... samo da srce kuca joj joj
lakše je sad malo kad se javlja redovno
Dunya aaaaaaaa cestitam ti od srca na malenoj princezi. Nek ti bude ziva, zdrava, vesela, s puno kosiceeee juuuuuj. I ja bi jos jednu aaaaaa. Jedva cekam svoj pregled, da vidim nazire li se spol.
Ja cu neke stvari obaviti kod soc.gin. ali uzv i pracenje T kod privatnog.
Zabica drago mi je sto ti je pregled prosao super. Kao i ostalim curama. Par puta vec citam od jutra, ali zaboravljam. U prosloj T mi nije bilo to izrazeno, vec uz dojenje. Zaboravila sam malenom od najbolje prijateljice rodjendan cestitati. A deset dana smo pricale o pripremama. I taj dan joj posaljem por kaj se radi. A rodjendan zaboravim. Prestrasno 😢😢
Svima vam saljem puse. Idemo na family advent i veselim se tome kao malo dijete kad mu das cokoladu. Ima da pojedem takvu kobasicu sa duplom dozom senfa. Aaa mozda i dvije haha. I guc kuhanog. Da mi dete odmah podivlja hahaha. 😛😛💜💜💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji