Ja zavidim bebi na Tatamia, i ja bi se u to smjestila, skroz fora mi izgleda. Kao nekakav robot. Možda može i dadilju glumiti :)
za kolica su 3 velike kutije mislim, čak ne jedna. Ne može biti jedna.
MalaKoza, klitoris kažeš? to sam već čula, ali super iz prve ruke.
Možda je i kod moje bebe klitoris. Doduše, ja sam već 16w, može biti da se već formiralo sve kak spada.
E Ty si provjerila na sličici koliki ti je bebolinac sad?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sad sam isla googlat Tatamiu da vidim o cemu se radi. I tolko mi je zao sto imamo premali stan da to kupimo za bebu. izgleda savrseno
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Evo moj mjehurić se probudio morat ću bilježit raspored da vidim hoće se tako ponašat i kad se rodi heheheh
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej cure!!!
Evo naaas s tripplea!
Dakle, Sanjarja, molim te da pored mog imena stavis cuuura!!
Stize nam kcer! Nisam ja nista htjela pitati, doktor sam rekao. Rekao je da je velika, da se jaaaako rita i da se ne voli slikati. Ja kazem to je na mamu, a kaze on, eto onda je sva na vas. Gleda on taj ekran i govori: dobra je, dobra je. 😂😂
Kolika je ne znam, ali kad sam pitala jel ima 10 cm pogledao me kao da sam s marsa pala i rekao: pa samo joj je bedrena kost 2 cm. Ima 136 grama i eto, zivahna je beba. Rekli su nalazi za 2 tjedna. Nadsm se da ce biti i prije, jer se izdaju izmedu 14-15 , a ja imam taj dan pegled u 11.30.. Sad moram pitat dr kaj da radimo..
Eto, stize nam kceeer. 💗💗💗💗💗
A sto se bozicnih kolaca tice, ja ne pecem doma, moja mama pece pa ja pomazem, a pece i svekrva, tako da ima kolaca uvijek.
Te breskvice ne volim, ali sad se ne bih bunila imam osjecaj 😂😂😂😂
Mi pecemo kiflice od kokosa, vanilin krancle, medenjake, madaricu, londonere, rafaello kuglice i tako.. Svasta nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji