Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    16. Prosinac 2015. 12:36

Ja zavidim bebi na Tatamia, i ja bi se u to smjestila, skroz fora mi izgleda. Kao nekakav robot. Možda može i dadilju glumiti :)

za kolica su 3 velike kutije mislim, čak ne jedna. Ne može biti jedna.

MalaKoza, klitoris kažeš? to sam već čula, ali super iz prve ruke.
    Možda je i kod moje bebe klitoris. Doduše, ja sam već 16w, može biti da se već formiralo sve kak spada.

Sanjarka88
    16. Prosinac 2015. 12:36

E Ty si provjerila na sličici koliki ti je bebolinac sad?

Tynchy
    16. Prosinac 2015. 12:41

Sanjarka88

E Ty si provjerila na sličici koliki ti je bebolinac sad?

13cm :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    16. Prosinac 2015. 12:41

Sad sam isla googlat Tatamiu da vidim o cemu se radi. I tolko mi je zao sto imamo premali stan da to kupimo za bebu. izgleda savrseno

Tynchy
    16. Prosinac 2015. 12:44

MalaKoza

Sad sam isla googlat Tatamiu da vidim o cemu se radi. I tolko mi je zao sto imamo premali stan da to kupimo za bebu. izgleda savrseno

da, si gledala video? ja sam oduševljena, koristit će vec od rođenja :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    16. Prosinac 2015. 12:46

Evo moj mjehurić se probudio morat ću bilježit raspored da vidim hoće se tako ponašat i kad se rodi heheheh

MalaKoza
    16. Prosinac 2015. 12:56

Sanjarka88

Evo moj mjehurić se probudio morat ću bilježit raspored da vidim hoće se tako ponašat i kad se rodi heheheh

Bas osjetis bebu? Jedva cekam taj osjecaj. ono moje sta sam mislila da je beba ipak mislim da nije. Bit ce da su crijevca radila.

Jel ste primjetile kakve promijene na pupku?
     Meni je do sad uvijek bio ekstra uvucen i mislila sam da mi kad budem trudna sigurno nece iskociti van. Ali neki dan kad sam se tusirala primjetila sam da nije vise tako dubok. kad gurnem prst unutra, osjeti se ko gumbic. i dalje unutra ali nekako smijesno. Od tad svaki put kad se mackam uljem pipkam jel ide prema van. Mom dragom se to uzasno gadi, a meni je bas fora. Mozda sam frikusa, ali neobicno mi je i fora.
    U svakom slucaju, nisam vise sigurna da ce ostati unutra :D

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    16. Prosinac 2015. 12:46

Ej cure!!!
    Evo naaas s tripplea!
    Dakle, Sanjarja, molim te da pored mog imena stavis cuuura!!
    Stize nam kcer! Nisam ja nista htjela pitati, doktor sam rekao. Rekao je da je velika, da se jaaaako rita i da se ne voli slikati. Ja kazem to je na mamu, a kaze on, eto onda je sva na vas. Gleda on taj ekran i govori: dobra je, dobra je. 😂😂
    Kolika je ne znam, ali kad sam pitala jel ima 10 cm pogledao me kao da sam s marsa pala i rekao: pa samo joj je bedrena kost 2 cm. Ima 136 grama i eto, zivahna je beba. Rekli su nalazi za 2 tjedna. Nadsm se da ce biti i prije, jer se izdaju izmedu 14-15 , a ja imam taj dan pegled u 11.30.. Sad moram pitat dr kaj da radimo.. 
    Eto, stize nam kceeer. 💗💗💗💗💗
    A sto se bozicnih kolaca tice, ja ne pecem doma, moja mama pece pa ja pomazem, a pece i svekrva, tako da ima kolaca uvijek. 
    Te breskvice ne volim, ali sad se ne bih bunila imam osjecaj 😂😂😂😂
    Mi pecemo kiflice od kokosa, vanilin krancle, medenjake, madaricu, londonere, rafaello kuglice i tako.. Svasta nesto.

Tynchy
    16. Prosinac 2015. 12:49

Dunyasha

Ej cure!!!
    Evo naaas s tripplea!
    Dakle, Sanjarja, molim te da pored mog imena stavis cuuura!!
    Stize nam kcer! Nisam ja nista htjela pitati, doktor sam rekao. Rekao je da je velika, da se jaaaako rita i da se ne voli slikati. Ja kazem to je na mamu, a kaze on, eto onda je sva na vas. Gleda on taj ekran i govori: dobra je, dobra je. 😂😂
    Kolika je ne znam, ali kad sam pitala jel ima 10 cm pogledao me kao da sam s marsa pala i rekao: pa samo joj je bedrena kost 2 cm. Ima 136 grama i eto, zivahna je beba. Rekli su nalazi za 2 tjedna. Nadsm se da ce biti i prije, jer se izdaju izmedu 14-15 , a ja imam taj dan pegled u 11.30.. Sad moram pitat dr kaj da radimo.. 
    Eto, stize nam kceeer. 💗💗💗💗💗
    A sto se bozicnih kolaca tice, ja ne pecem doma, moja mama pece pa ja pomazem, a pece i svekrva, tako da ima kolaca uvijek. 
    Te breskvice ne volim, ali sad se ne bih bunila imam osjecaj 😂😂😂😂
    Mi pecemo kiflice od kokosa, vanilin krancle, medenjake, madaricu, londonere, rafaello kuglice i tako.. Svasta nesto.

Wiiii, čestitam na kćeri! :) :) Sad na biranje imena :)

trenutno su cure u predonosti, dečki su nam malo u deficitu.. ili mi se čini? Sanjarka?

Koliko je velika na kraju? sva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI