Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2019. 19:11

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Martina Martina,daleko prerano da bi bio onaj pravi plus a opet ga je lijepo vidjeti!I ja sam ga imala do 6dana poslije ovulacije zbog injekcije.Mozes napraviti eksperiment sad vec kad si zapocel pa svaki dan piskat i da pratimo dali tamni🤞🤞🤗🤗

Ma znam da…luda glava sta ces…al nemrem danas vise kupiti za sutra a nemam ih. Tak da moram cekat ponedjeljak ali budem da eksperimentirala pa cu probat. 👍

Super ma i ja bi to isto radila na tvom mjestu tako da te skroz podupirem u naumu🤭🤭🤗..cekamo dalje testice

Hvala 🤗😘

19. Listopad 2019. 19:12

Sunčica5

Martinaa da crtica tamni 🙏🏻🙏🏻 🥰

Clio moguca je ovulacija. Ja kad sam rodila, prisilno doslovno jer je bebi stalo kucati srce u 23tt, vec sljedeci cikkus od porida sam imala ovulaciju, potvdenu ultrazvukom.

Slazem se sa Suncicom. Ja sam ostala nakon drugog ciklusa trudna. I kazu zene nakon spontanih imaju cak vece sanse ostat trudne. 

19. Listopad 2019. 19:14

Hvala vam svima na podrsci. Jako mi znaci to. Jer da pricam svojima rekli bi da sam luda. Ali ja znam da me vi razumijete i shvacate moje osjecaje. Hvala vam jos jednom. U ponedjeljak cu uzet jos testica i testirat do kraja idiceg tjedna da vidim oce li tamniti. Saljem svima puno 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2019. 19:49

Hvala vam cure na pomoci. Da nema vas vec bi odavno izludila, ali kad znas da nas ima jos koje iste ili slicne muke mucimo i da se međusobno savjetujemo i podupiremo odmah je lakse.
    Martina ti si nas anđeo i ako netko zaslužuje podršku onda si to ti. Jer si ti nama svima podrska i kad god treba tu si da das savjete. Hvala ti i hvala ostalim curama. Divne ste sve 😘😘😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

anKol
    19. Listopad 2019. 21:57

Stigla moja menga, sljedece odbrojavanje 21.11.
    Vama cure sretno s testicima :)

Mallla
    19. Listopad 2019. 23:22

anKol žao mi je za crvenu.... Novi ciklus nova mogućnost! 🎈
    Hej cure jedno pitanje. Jeste nekada istovremeno koristili neke druge trakice i clearblue trakice za O. Kada Clear blue pokaže smajlić, samo kad je baš pik? Radila sam Mullerove trakuce i one po lagano počinju tamnit, sutra ili prekosutra bi mogao na njima biti pik, ali sam ih potrošila pa sam kupila clearblue i odmah isprobala. Eto samo me zanima kakva su iskustva s njim. I da moja sluz kroz dan pokaže različite konzostencije, povremeno bude egg a onda opet više creamy tako da nemam pojma odredit po njoj ništa. Pratim dalje sve. 

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    20. Listopad 2019. 00:45

Mallla

anKol žao mi je za crvenu…. Novi ciklus nova mogućnost! 🎈
    Hej cure jedno pitanje. Jeste nekada istovremeno koristili neke druge trakice i clearblue trakice za O. Kada Clear blue pokaže smajlić, samo kad je baš pik? Radila sam Mullerove trakuce i one po lagano počinju tamnit, sutra ili prekosutra bi mogao na njima biti pik, ali sam ih potrošila pa sam kupila clearblue i odmah isprobala. Eto samo me zanima kakva su iskustva s njim. I da moja sluz kroz dan pokaže različite konzostencije, povremeno bude egg a onda opet više creamy tako da nemam pojma odredit po njoj ništa. Pratim dalje sve.

Do sada sam istovremeno radila clearblue trakice i neke sa wisha. I isto vrijeme pozitivno i negativno pokazale pa se pouzdam u njih. One roze iz mullera one su pozitivne bile stalno pa sam od njih odustala 🤦‍♀️🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

zvjezdica37
    20. Listopad 2019. 08:26

Ja sam narucila sa neta kineske jer meni do sada uvijek tamne i svijetle redovno bez nekih oscilacija pa su mi ok.

Mika111
    20. Listopad 2019. 08:28

anKol

Stigla moja menga, sljedece odbrojavanje 21.11.
    Vama cure sretno s testicima :)

Baš mi je žao😞😞.
    Ali kao sto sam i ja neki dan samoj sebi rekla, novi mjesec nova nada, idemo hrabro naprijed❤❤

Ninnek
    20. Listopad 2019. 09:09

Cure, da li je mozda koja imala slicnu situaciju? Naime, M moram dobiti sutra, a do sada su me svakj mj 2tj prije grudi ubijale. Ovaj mj ništa, nego su me jučer počele boljeti, a prije su me znale prestati boljeti dan pred mengu.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.