Martina Martina,daleko prerano da bi bio onaj pravi plus a opet ga je lijepo vidjeti!I ja sam ga imala do 6dana poslije ovulacije zbog injekcije.Mozes napraviti eksperiment sad vec kad si zapocel pa svaki dan piskat i da pratimo dali tamni🤞🤞🤗🤗
Ma znam da…luda glava sta ces…al nemrem danas vise kupiti za sutra a nemam ih. Tak da moram cekat ponedjeljak ali budem da eksperimentirala pa cu probat. 👍
Super ma i ja bi to isto radila na tvom mjestu tako da te skroz podupirem u naumu🤭🤭🤗..cekamo dalje testice
Hvala 🤗😘
Martinaa da crtica tamni 🙏🏻🙏🏻 🥰
Clio moguca je ovulacija. Ja kad sam rodila, prisilno doslovno jer je bebi stalo kucati srce u 23tt, vec sljedeci cikkus od porida sam imala ovulaciju, potvdenu ultrazvukom.
Slazem se sa Suncicom. Ja sam ostala nakon drugog ciklusa trudna. I kazu zene nakon spontanih imaju cak vece sanse ostat trudne.
Hvala vam svima na podrsci. Jako mi znaci to. Jer da pricam svojima rekli bi da sam luda. Ali ja znam da me vi razumijete i shvacate moje osjecaje. Hvala vam jos jednom. U ponedjeljak cu uzet jos testica i testirat do kraja idiceg tjedna da vidim oce li tamniti. Saljem svima puno 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Hvala vam cure na pomoci. Da nema vas vec bi odavno izludila, ali kad znas da nas ima jos koje iste ili slicne muke mucimo i da se međusobno savjetujemo i podupiremo odmah je lakse.
Martina ti si nas anđeo i ako netko zaslužuje podršku onda si to ti. Jer si ti nama svima podrska i kad god treba tu si da das savjete. Hvala ti i hvala ostalim curama. Divne ste sve 😘😘😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Stigla moja menga, sljedece odbrojavanje 21.11.
Vama cure sretno s testicima :)
anKol žao mi je za crvenu.... Novi ciklus nova mogućnost! 🎈
Hej cure jedno pitanje. Jeste nekada istovremeno koristili neke druge trakice i clearblue trakice za O. Kada Clear blue pokaže smajlić, samo kad je baš pik? Radila sam Mullerove trakuce i one po lagano počinju tamnit, sutra ili prekosutra bi mogao na njima biti pik, ali sam ih potrošila pa sam kupila clearblue i odmah isprobala. Eto samo me zanima kakva su iskustva s njim. I da moja sluz kroz dan pokaže različite konzostencije, povremeno bude egg a onda opet više creamy tako da nemam pojma odredit po njoj ništa. Pratim dalje sve.
url=https://lilypie.com]
anKol žao mi je za crvenu…. Novi ciklus nova mogućnost! 🎈
Hej cure jedno pitanje. Jeste nekada istovremeno koristili neke druge trakice i clearblue trakice za O. Kada Clear blue pokaže smajlić, samo kad je baš pik? Radila sam Mullerove trakuce i one po lagano počinju tamnit, sutra ili prekosutra bi mogao na njima biti pik, ali sam ih potrošila pa sam kupila clearblue i odmah isprobala. Eto samo me zanima kakva su iskustva s njim. I da moja sluz kroz dan pokaže različite konzostencije, povremeno bude egg a onda opet više creamy tako da nemam pojma odredit po njoj ništa. Pratim dalje sve.
Do sada sam istovremeno radila clearblue trakice i neke sa wisha. I isto vrijeme pozitivno i negativno pokazale pa se pouzdam u njih. One roze iz mullera one su pozitivne bile stalno pa sam od njih odustala 🤦♀️🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam narucila sa neta kineske jer meni do sada uvijek tamne i svijetle redovno bez nekih oscilacija pa su mi ok.
Stigla moja menga, sljedece odbrojavanje 21.11.
Vama cure sretno s testicima :)
Baš mi je žao😞😞.
Ali kao sto sam i ja neki dan samoj sebi rekla, novi mjesec nova nada, idemo hrabro naprijed❤❤
Cure, da li je mozda koja imala slicnu situaciju? Naime, M moram dobiti sutra, a do sada su me svakj mj 2tj prije grudi ubijale. Ovaj mj ništa, nego su me jučer počele boljeti, a prije su me znale prestati boljeti dan pred mengu.
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji