Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    16. Rujan 2019. 17:35

Bas cudan siklus svima,,tebi martina ko da je skoro svaki dan ovulacija,ja bi isto poludila ...i ja vise nista neznam,imam taj pik ,a mjerila isto bezveze temp oko podne ona 36.7 ,malo me bolucka oko jajnika lijevog ali sad neznam dali je to moja psiha zbog danasnjeg pika,iscjedak mi je gust i bijel,a spika na ovulaciji treba bit vodenasto rastezljiv..... nemam pojma vise nista,eto...i ja cekam da sve to prode i da gospoda ne dode 😅

16. Rujan 2019. 17:41

Breskva

Bas cudan siklus svima,,tebi martina ko da je skoro svaki dan ovulacija,ja bi isto poludila …i ja vise nista neznam,imam taj pik ,a mjerila isto bezveze temp oko podne ona 36.7 ,malo me bolucka oko jajnika lijevog ali sad neznam dali je to moja psiha zbog danasnjeg pika,iscjedak mi je gust i bijel,a spika na ovulaciji treba bit vodenasto rastezljiv….. nemam pojma vise nista,eto…i ja cekam da sve to prode i da gospoda ne dode 😅

Ahhahaah bas nam je krasno 🤣🤣🤣..ma tebi je ono pikcina prava. I jos tempica..pokrila si dane prije..danas isto akcijanje.I super.Drzat fige da se zakaci 🧘‍♀️.. A mi akcijali na prijasnje dane pa reko da odmaramo sad malo..Nema presinga... a kad ono sipak..a rekla sam ja svaki dan se moramo ovaj ciklus..al izgleda ova druga Martina ne slusa ovu prvu 🤣😎😎😎..salim se..nemam podvojenu licnost....nis danas bumo akcijali. Bum si spiskila jos jednu zelenu danas navecer. Ovih rozih imam sam 5 pa bum sutra nju da vidim dokle mu tamna 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️I nema druge nek cekat...da....uzas...

peggy95
    16. Rujan 2019. 18:01

Martina ja mislim da ti je to danas pik.
    A meni je bila O u noci sa sub na ned, osjetila sam tolko probadanje u jajniku i desnoj nozi da me probudilo, a i pik je bio u subotu.
    Evo mene i dalje probada u desnom jajniku, a nekad malo i u lijevom 🙄🤔 i neki cudan osjecaj kao da cu dobit,aj dobro.
    Mislim da ni ovaj put nije uspjelo i vise mi je dosta svega😠

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Breskva
    16. Rujan 2019. 18:02

A i ja cu jos danas akcijat pa kad puklo da puklo,prekrila sam sve dane,ali doslovno sve dane,nemogu vise 😂😂 salim se... i onda cemo odbrojavat 😅🤞

• justagirl2201
    16. Rujan 2019. 18:29

Martina imas li policisticne jajnike? Čitala sam da je ženama koje ih imaju često pozitivan lh test...ne znam što bih rekla na to...ovo dns izgleda ko pravi PIK...totalno zbunjujućeee....ja sam danas u fazi ležanja, čipsa i čokolade. Tužna sam...koliko god sam znala da će doći M, toliko sam se nadala T....zašto je to tako teško? 😞 ako ništa drugo, bar su mi se ciklusi sredili...nisam imala ovak u dan redovnu mengu ne pamtim...već 4.mj točno 28.dan...nista....cekamo sljedeci pik...samo vise ne znam kad se keksat...svaki dr.dan...cuvat spermice do pika...prosli ciklus smo svaki dan i to po vise puta...mozda je to bilo previse...ne znam...al znam da sam umorna pomalo od svega....

16. Rujan 2019. 18:45

justagirl2201

Martina imas li policisticne jajnike? Čitala sam da je ženama koje ih imaju često pozitivan lh test…ne znam što bih rekla na to…ovo dns izgleda ko pravi PIK…totalno zbunjujućeee….ja sam danas u fazi ležanja, čipsa i čokolade. Tužna sam…koliko god sam znala da će doći M, toliko sam se nadala T….zašto je to tako teško? 😞 ako ništa drugo, bar su mi se ciklusi sredili…nisam imala ovak u dan redovnu mengu ne pamtim…već 4.mj točno 28.dan…nista….cekamo sljedeci pik…samo vise ne znam kad se keksat…svaki dr.dan…cuvat spermice do pika…prosli ciklus smo svaki dan i to po vise puta…mozda je to bilo previse…ne znam…al znam da sam umorna pomalo od svega….

E sad...imala sam ih..zadnjih godinu dana kaze da su super...nema nista...jedino ak se nisu aktivirali da tak kazem..jer pazi nije da prvi put koristim trakice. Ulovila sam ja sa clearbluom pik. Pa onda na anoovulacijski ciklus nisam ulovila pik a koristila sam ih. I nikad mi nisu tak reagirale. A i na pocetku ovog ciklusa sam koristila one roze iz DMa i sve je bilo ok. Mozes vidit na onom mom forumu ima slika dosta. Da ne stavljam ovdje. Tak da ne znam sta se izdesavalo ovaj ciklus. Vidit cu sutra jos kak ce ragirat trakice. A od sljedeg tjedna tak i tak odo ginici dosla M ili ne dosla.. gle u svakom zlu neceg dobrog...bar su ciklusi uredni. Znam da nije utjeha ali i to je nes. Mnogo faktora mora da se poklopi da bi se desilo. Ali nemoj time opterecivat glavu. Vi radite sve sta mozete sa svoje strane ostalo nije u vasim rukama. Probajte svaki drugi dan. Ak ulovos pik onda te dane moze svaki. Prati tempicu ak oces pa ces viditi. Znam da je koma kad dode M jer ipak se covjek nada. Ali eto..idemo dalje...polizemo rane i nastavljamo....desit ce se...😘😘😘😘😘😘😘

16. Rujan 2019. 18:46

peggy95

A meni je bila O u noci sa sub na ned, osjetila sam tolko probadanje u jajniku i desnoj nozi da me probudilo, a i pik je bio u subotu.
    Evo mene i dalje probada u desnom jajniku, a nekad malo i u lijevom 🙄🤔 i neki cudan osjecaj kao da cu dobit,aj dobro.

Ne ne tak misliti...dok M ne dode nadamo se najboljem 😎😉...mislim da je normalno nakon O da se osjeti nesto. Zavisi od zene do zene...neke ne osjete ni O a kamoli ista drugo 🤣🤣🤣🤣

peggy95
    16. Rujan 2019. 19:01

Martina1982

peggy95

Ne ne tak misliti…dok M ne dode nadamo se najboljem 😎😉…mislim da je normalno nakon O da se osjeti nesto. Zavisi od zene do zene…neke ne osjete ni O a kamoli ista drugo 🤣🤣🤣🤣

Ah ne znam, skoro je vec 2 godine proslo i jos kad svi drugi stvaraju pritisak 🙄

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

16. Rujan 2019. 19:50

peggy95

Martina1982

peggy95

Ne ne tak misliti…dok M ne dode nadamo se najboljem 😎😉…mislim da je normalno nakon O da se osjeti nesto. Zavisi od zene do zene…neke ne osjete ni O a kamoli ista drugo 🤣🤣🤣🤣

Ah ne znam, skoro je vec 2 godine proslo i jos kad svi drugi stvaraju pritisak 🙄

Ma znam da. Al pusti sve ostale...sam im reci bit ce bit ce...neke su zenice isle u krajnost pa da im zacepe usta su rekel nemremo imat djecu. Vise ih nisu nikad pitali. Ne kazem da ti to kazes  😁...neg ono isto su im dopizdili svi. Nas su prestali ispitivat. Pogotovo nakon sta nam se desio jos i drugi spontani. Zna ovak tu i tam jos jedna osoba pitata al sam velim bit ce bit ce 😉..ne sekiraj se..uvijek ce biti pitanja..i kad ostanes trudna..opet ce biti sto pitanja...

Napokon 2804
    16. Rujan 2019. 20:19

Odustajem od mjerenja temp. Sva sam neka sjebana, sve me boli, nos zacepljen, kasljem... Pijem lupocet 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.