Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    22. Lipanj 2019. 14:19

A možda Malla ti ovulacijski testovi mogu detektirat nešto što ovi hcg ne mogu ranije.... evo nemam pojma iskreno, nagađam. Da imam koji za O već bi i ih ja isprobala
    Ja sam si ponijela danas gablec od kuće pa bi fino mogla lovu koju bi inače potrošila na hranu iskoristit da kupim test u povratku kući pa nek ide sve do vraga pišat ću ga neće mi nitko moć reći da je prerano.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

tera_
    22. Lipanj 2019. 14:22

Raštika

A možda Malla ti ovulacijski testovi mogu detektirat nešto što ovi hcg ne mogu ranije…. evo nemam pojma iskreno, nagađam. Da imam koji za O već bi i ih ja isprobala
    Ja sam si ponijela danas gablec od kuće pa bi fino mogla lovu koju bi inače potrošila na hranu iskoristit da kupim test u povratku kući pa nek ide sve do vraga pišat ću ga neće mi nitko moć reći da je prerano.

Ma samo piskinek :D ja imam jos jedan test i mislim se dali ujutro opet da probam iako cu dzaba, ali eto nemam mira 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Raštika
    22. Lipanj 2019. 14:23

Ma pišni ga Tera ne valja to da stoji, nosi nesreću. Ovo sam izmislila, naravno. Da me ne bio netko ozbiljno shvatio. Hahahahaha

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mallla
    22. Lipanj 2019. 14:30

😂😂😂 Raštika 😣😂😂 ne valja testove čuvati 
    Tera kod Vukojevića?
    Ja bila u trudnoći kod njega i ima tip top opremu, 45min me gledao. Čovjek od malo riječi ali dobar dijagnostičar 

url=https://lilypie.com]

tera_
    22. Lipanj 2019. 14:33

Mallla

😂😂😂 Raštika 😣😂😂 ne valja testove čuvati
    Tera kod Vukojevića?
    Ja bila u trudnoći kod njega i ima tip top opremu, 45min me gledao. Čovjek od malo riječi ali dobar dijagnostičar

Da kod njega. On radi i spermiogram, ali moj neda spermi da odnesem :D pa cu prvo m iskoristit i onda otic nana pregled, briseve i papu imam od ozujka pa nebi to nista ponovo radila, ali me definitivno njegovo misljenje zanima..vec duze vrijeme planiram otic ali nikako, samo cekam i cekam.

Kbc St

tera_
    22. Lipanj 2019. 14:34

Raštika

Ma pišni ga Tera ne valja to da stoji, nosi nesreću. Ovo sam izmislila, naravno. Da me ne bio netko ozbiljno shvatio. Hahahahaha

Hahahahah...naravno piskit cu, iako je onaj Cleablue, probat cemo.

Kbc St

Raštika
    22. Lipanj 2019. 14:42

Ak je clearblue onda ga pišni ti testovi su toliko loši da ih fakat ne treba čuvati.
    Da vas pitam za papa test... koliko dugo vi čekat na rezultate? Ja sam sad kod nove gin i radila mi je papu u srijedu i kao bit će rezultati za mjesec do mjesec i pol i sad si ja mislim pa u tom periodu se toliko toga može dole promijeniti. Što je najbolje u srijedu ujutro sam dobila svrab dole taman prije pregleda i sad je lako moguće da mi pokaže da imam neke gljivice. Svrbi me za poludit, natapam tampon u kantarion jučer i danas i lakše mi je ali nije mi jasno sad... nek za mjesec dana kaže imaš gljivice evo ti terapija a ja recimo izlječim ih u međuvremenu....

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mallla
    22. Lipanj 2019. 15:09

2mj kod nas se čeka a tim da ako je nešto zovu te ako je sve ok ne zovu te, meni je to teška glupost. 
    Vidiš tera nisam znala da vukojević radi spermiogram, ja sam svog M uputila u ST preko hzzo-a. I super mi je što te on naruči kad tebi paše. 

url=https://lilypie.com]

tera_
    22. Lipanj 2019. 15:35

Mallla

2mj kod nas se čeka a tim da ako je nešto zovu te ako je sve ok ne zovu te, meni je to teška glupost.
    Vidiš tera nisam znala da vukojević radi spermiogram, ja sam svog M uputila u ST preko hzzo-a. I super mi je što te on naruči kad tebi paše.

Eto otici cu za 20ak dana, pa ci vidjet i javit stanje :)
    Danas bas imam jake grceve, a cice mekane al bolne oko bradavica, izmucit ce me ovaj pms.

Kbc St

zvjezdica37
    22. Lipanj 2019. 16:13

Terra sretno u piskanju
    Rastika i kod nas se ceka mjesec dana ma papu
    Mene kad svrbi dole spricam octanisept sprejem.malo zapece ali bude mi bolje.Ali ako ti bas poiskakala candida mozda ti nece pomoc mada.eto probaj

Mallla za lh pozitivne trakice osim trudnoce upucuju kako sam shvatila-tijelo pokusava ovulirati ali iz nekog razloga to se ne desava i zato se trakica crveni...po mome to ispadne kao anovulacijski ciklus
    Iako...ljepse bi bilo misliti da si T🤞🤞🤗🤗🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.