Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    05. Siječanj 2020. 11:33

Mallla I ja vidim sjenicu.. neću da ti previše dajem nadu pa da se razočaraš...ali ja ti držim 🤞🏼 i nadam se da će tamniti 😘 
    Litllestar13 također kod tebe isto vidim sjenicu 🤞🏼
    Justagirl2201 ništa strašno nemoj si stres u glavi stvarati....možda će ti biti malo kasnije...zar ti prije 2.Mj nije bila na 20dc O ? 
    I ja sam 16dc i još čekam na O ..samo opušteno 😌

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Slee
    05. Siječanj 2020. 11:39

Littlestar i ja vidim sjenu! Ponovi kroz par dana!
    Malla ako je to plus znaci da je O ipak bila, rekla sam ti da se ne treba zamarati temperaturama! Bit ce to to, sigurna sam!

Jao, ja se vracam na posao prekosutra. Cijelo vrijeme mastam da za 10 dana imam plus pa da uskoro mogu na malo duze odmoriti od posla. Bas mi treba pauza, prezasitila sam se i nemam energije ni volje trenutno, iako stvarno volim svoj posao

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Aneee
    05. Siječanj 2020. 11:51

Slee također isto mi je u glavi, da što prije ugledali + pa da mogu odmoriti. Mm i ja radimo skupa ali u zadnje vrijeme nam je posao posta baš stresan pogotovo za mene...pa baš bi nam dobro došao sada taj plusic 😕 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• anaid
    05. Siječanj 2020. 11:58

Justagirl piski ti samo jos ako imas trakica, ako ti nije na odmet probaj mjerit bazalnu, kombinacija temp i trakica zajedno je jako dobar pokazatelj ovulacije...
    Ali slazem se sa curama, ako ti tako brzo tamni, vjerojatno je pik bio u noci...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

05. Siječanj 2020. 12:06

Cure, hvala vam puno na informacijama :))

Slee
    05. Siječanj 2020. 12:21

Anab onda drzim fige da nam ovaj ciklus bude dobitan pa da se malo odmorimo sto prije! 
    Ja gledam biljeske od proslog mjeseca i doslovno sve isto mi se u tijelu dogadja kao i prosli mjesec, tijelo je cudo! Prije nikad ne bi isla za tim. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

05. Siječanj 2020. 12:23

Cure ja 21.1 imam bas ginekologa u Njemackoj narucenog
    Da vidim papatest i ultrazvuk
    I skuzim da taman tad imam 21.1 O inace mi stvarno tocna.
    Pitanje dal ginekologica tad moze vidit na ultrazvuku O i to😂😂

Mallla
    05. Siječanj 2020. 13:59

Marinalin

Cure ja 21.1 imam bas ginekologa u Njemackoj narucenog
    Da vidim papatest i ultrazvuk
    I skuzim da taman tad imam 21.1 O inace mi stvarno tocna.
    Pitanje dal ginekologica tad moze vidit na ultrazvuku O i to😂😂

Daaa mogla bi vidit da će svaki tren ili da je bila.... Idealan dan za posjet gin. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Siječanj 2020. 14:01

Slee

Anabonda drzim fige da nam ovaj ciklus bude dobitan pa da se malo odmorimo sto prije!
    Ja gledam biljeske od proslog mjeseca i doslovno sve isto mi se u tijelu dogadja kao i prosli mjesec, tijelo je cudo! Prije nikad ne bi isla za tim.

Pridružujem se željama za malo duljim odmakom od posla ili makar smanjenom tempu. Jako volim svoj posao al sam se malo zasitila. Letam ko muha bez glave i fali mi malo mira s te strane! Znam da će mi brzo faliti posao kad budem doma al dobro sve to je normalnk. 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    05. Siječanj 2020. 15:18

Curke meni je opet pocela tamnit trakica ja mislim...sta vi mislite? Ovo je od jutros:
    https://ibb.co/2kJKjNR
    Bole me jajnici kroz cijeli dan...nadam se da ce bit dns jer mi ponestaje trakica 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.