Tommyfame, hahahaha krepala sam sad od smijeha, jesi luda🤣
Koliko dugo pokusavate?
Hahahah pa ozbiljno ti velim 🙈🤣 bila ja kod ginekologa nedavno i veli mi zena da mi je desni jajnik otisao u pm..al doslovno iza maternice i uopce ne vidi folikul..izgleda da bivsi koji me varao je bas švrljao na krivim mjestima..
A muz..u 3,5 god veze je svrsio 5 puta hahah
Citajuci ovo..sad je i meni smijesno hahha
A muz znaci ima problema s svrsavanjem🤦♂️🤦♂️🤦🏿♀️
znaci onda ima problema 🙈
Zene, trebam savjet. Kupila sam sok od cikle i ok, prezivjet cu ti sto je odvratan, ali na boci pise da treba iskoristiti u roku od pet dana nakon otvaranja. Pa necu svakih pet dana kupovati sok, bankrotirat cu. Pa me zanima kad je bolje piti, netom prije ovulacije, netom nakon ovulacije ili netom prije neocekivane?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
VIII ODBROJAVANJE 2019
Emilijal - 25.11.2019 - .. dana🌱
🎄IX odbrojavanje 2019🎄
Mallla - 4.12.2019 - 4 dana🎆
Sanja0508 - 9.12.2019 - 10 dana🎆
Marinalin - 9.12.2019 - 10 dana🎆
Tera_ - 9.12.2019 - 10 dana🎆
AnKol - 15.12.2019 - 16 dana🎆
Zvjezdica37 - 15.12.2019 - 16 dana🎆
Tommyfame - 16.12.2019 - 17dana🎆
Suncica - 16.12.2019 - 17 dana🎆
Larisa04 - 18.12.2019 - 19 dana🎆
Breskva - 19.12.2019 - 20 dana🎆
Slee - 20.12.2019 - 21 dan🎆
Hope2804 - 22.12.2019 - 23 dana🎆
Crnerupe - 23.12.2019 - 24 dana🎆
Vuky - 24.12.2019 - 25 dana🎆
Nova19 - 25.12.2019 - 26 dana 🎆
Martina1982 - 28.12.2019 - 29 dana🎆
Alisa 29.12.2019 - 29 dana🎆
Tommyfame, hahahaha krepala sam sad od smijeha, jesi luda🤣
Koliko dugo pokusavate?
Hahahah pa ozbiljno ti velim 🙈🤣 bila ja kod ginekologa nedavno i veli mi zena da mi je desni jajnik otisao u pm..al doslovno iza maternice i uopce ne vidi folikul..izgleda da bivsi koji me varao je bas švrljao na krivim mjestima..
A muz..u 3,5 god veze je svrsio 5 puta hahah
Citajuci ovo..sad je i meni smijesno hahha
A muz znaci ima problema s svrsavanjem🤦♂️🤦♂️🤦🏿♀️
znaci onda ima problema 🙈
Ma daaa,i umara me to lagano..
Kljati po meni sat vremena i nikako ahhah danas sam skoro zakasnila na posao zbog pokušaja..
I najbolje mi kad mi veli a etoo bar si ti svrsila..onak ja sam trenutno nebitna!!
Sinoc sam ga pitala jel mi uopce radimo na bebi ili ne..veli on da radimo..reko jebeno,mozda je markirao sat biologije kad se ucilo o tome haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
hahahhah tako sam i ja mome rekla kad je reko mozda si trudna,ja rekoh da po duhu svetom.
Kaze on kako to mozes reci.
Ja rekoh pa jbt ni ne seksamo se kako bi bila trudna😂😂😂😂
Al ajde sad se aktiviro.
Uzas s tim nomcima🙈
Ajmo ovako mali rezime. Pokusavamo 6 godina. U 6 godina ostvarili smo 3 trudnoce. Jedna sa prestankom rad srca bebi u 23 tjednu trudnoce, 1 sponatni 7TT , 1 biokemijska rekla bi ja i mozda je bio jos jedan izmedu ali nisam ziher jer test nisam radila al sam zavrsila na hitnoj. No nema veze. U 6 godina procitala sam miljardu tekstova. Otisla na 100 foruma. Napravila milijun testova za trudnocu. Popila milijun medikamenata. Molila se 2.190 puta Bogu da nam podari dijete. Naslusala se milijun savjeta kako se trebam opustiti. Kako ce beba doc kad cu se najmanje nadati. Kako ne smije razmisljat o tome. Kako se ne smije igrati Boga. Ispalakala mora, jezera i rijeka suza. Poslala u p.m. milijun puta zivot i sve ostalo. I jedino sta sam shvatila iz svega tog je to da...Mogu ciniti svasta. Piti svasta. Jesti svasta. Citati svasta ali nije u mojoj moci da to ostvarim. Ja ne mogu to ostvariti. To se mora jednostavno desiti. Mogu misliti o tome danima, tjednima godinama ali nista od toga. Dobit cu ovo sta vi pricate. I desilo se meni. Moj M nije mogao svrsiti. Zasto? Ne zato jer sam mu ja neprivlacna. Ne. Nego zato sto i on uz mene razmislja o tome. A ja sam ta koja non stop tupi o tome. Zamislite kako ne njima kad im se kaze. E dragi trakica mi pozitivna imam pik ajmo akcija. Nama je lako. Mi ne moramo svrsiti. U nama je jajasce ali oni moraju pustiti svoje spermice. Pa zamisliti ptlritisak. Seks nije rad. Seks nije forsiranje. Seks je uzitak a posljedica je dijete. Najljepsa posljedica. Ja svom vise ne govorim ni za tempicu ni za trakice ni za plodne dane. Iako mislim da on to skuzi sam ali ne vrsim pritisak. Ak bude seksa tada ok bit ce ako ne bude. Idemo dalje. Nista necemo dobiti odmah i sad. To jednostavno nejde tako. Ne kazem da muz ne mora sudjelovati s vama u tome. Ali misllim da ne mora bas znati za svaki dan naseg ciklusa i u kojem je stadiju. Tako bar ja mislim. Zato zenice. Seksajte se kad vam se da. Ubrzat vrijeme ne mozete. Trakice i mjerenje tempice shvatite samo kao npr.kao kompas i nista vise. Nemojte dozvoliti da zelja postane opsesija. Uzivajte u muzevim. Malo ih zavodite i vidit cete kako ce se promijeniti sve. ❤
E da jos jedno pitanje. Iskreno postavite sebi pitanje. Kako izgledate i kako odasiljete svom muzu dok se seksate. Stvarno mislite da se ne vidi da li vi uzivate u tome ili radite to zato sto vam je trakica pozitivna i zato sto su vam plodni dani. Osjecate li se nakon seksa zadovoljeno ili vam je u glavi : jes jes svrsio je u mene. E sad cu ostat trudna. Postavite si to pitanje i iskreno odgovorite na njega. 😉. Ovo sve pisem jer sam i sama prosla to. I nije da sipam pamet ovdje nego jednostavno vidim sta pisete i znam da sam se ja tako osjecala.
Ma nama je seks super,ono stvarno se dajemo u tome full. Cak smo ubacili i neke igracke,cisto malo da zacinimo strasti.
Mislim nije redovit..nazalost,životne obaveze cine svoje.
Tako da pred plodne dane mu samo natuknem bubicu da su ti dani di bi se mozdaaa trebali sjetiti seksa haha
No te izjave 'meni je najbitnije da sam tebe zadovoljilo' me izuju iz cipela..
I nisam se opterecivala tim njegovom ne svrsavanjem..vec me vise smeta to sto imam osjecaj da on ne sudjeluje u zacecu.
A non stop prica o bebi,o odgoju..frendovima prica kak radimo na bebi..
Evo neznam..mozda se ja ipak zovem Marija Magdalena haha
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ne nije Marija Magdalena..samo Marija hahah
10/2020 biokemijska