Jutrooooo žene,majke i one koje Ce to uskoro postati 😍 nadam se da ste mi sve dobro... Mene cicke pocele bolit, cak podmuklo i trbuh osjećam što mi se ne svidja jer me strah da mi se luteinska faza skratila (samo zadnji mj trajala 10 dana), inače je 13-14 dana...pokrili nismo, tako da znam da koza dolazi...al nek priceka jos tih 7 dana 🤬
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro zenskee! Sretan vam novi radni tjedan! 😁 cijeli vikend sam u uredivanju kuhinje i dnevne pa nemam vremena toliko tipkati,sad cu do kraja tjedna nadam se imati kada si sve lijepo uredim i ocistim. Vec se vidim na garnituri pred tv-om kako tipkam dok sam na netflixu ili gledam nesto na YT,jedva cekam ☺️☺️
Masa nam se vratilaaaa! Drago mi je da si se malo opustila i odmorila,nekad jednostavno psihi treba odmak od svega da se resetira pa da se moze ispocetka 🤗
Zara mislim da si ti stavljala pik,pa slabiju trakicu pa pik 😂 rvo mene isto u toj skupini,ja bi ti iskreno preporucila ako imas fiksno radno vrijeme da krenes mjeriti bazalnu jer je za ovakve situacije bazalna izvrsni pokazatelj jel stvarno O posto ja sama po sebi imam problema s vodenim cistama,lijevi je pun cistica malih,prirodne O jos imam,ali imam i pik pred sami dolazak M tako da moze doslovno biti sve od navedenog,a temperatura ti jedino moze potvrditi jedan od svih tih scenarija pa ako imas prilike,uzmi toplomjer i kreni s tim da si olaksas zivot i ne razmisljas o sto mogucih scenarija kao ja 🤣
malala meni je prvo proslo kroz glavu implantacija i to sto je 12DPO ne znaci da ne bi bila uspjesna T da je stvarno to u pitanju,mozda da napravis test pa da vidimo ili jednostavno izvadit krv da se vidi,jer ti krv sigurno nece slagati,sanse su minimalne za to 🤷♀️
Sto se tice bolnih grudi,meni bude uzasno bolno nakon O i kada procurim,valjda jer progesteron krene rasti me boli prednji dio,a bocna strana kada krene padati,takav mi je bar uzorak bio do sada da me prednji dio boli nakon o,a neposredno prije M ili bas kad frisko procurim me boli sastrane e sad..nismo sve iste pa to mozda nije mjerodavno,ali ja svakako fizicki mogu naslutiti da je O ali ne 100% jer nemam tempicu taj dan,tek iducih par mogu zakljuciti 😁
Jutro trudilice.
Anchy u ful spremi napadni te jajnike ispast će nešto iz njijh. Sad kad imaš finu terapiju ne sumnjam da će doć do ovulacije.
Lucky tebi bi danas mogao pik?
Tonia niste uopće pokrili ili niste dovoljno? Sanjarka nam je od jednog odnosa ostala trudna koliko se sjećam
Joja sad odbrojavanje. Valjalo bi naučit heklat da popuni o drugu fazu ciklusa 😂
Hope jel ti piškiš lh?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro trudilice.
Anchy u ful spremi napadni te jajnike ispast će nešto iz njijh. Sad kad imaš finu terapiju ne sumnjam da će doć do ovulacije.
Lucky tebi bi danas mogao pik?
Tonia niste uopće pokrili ili niste dovoljno? Sanjarka nam je od jednog odnosa ostala trudna koliko se sjećam
Joja sad odbrojavanje. Valjalo bi naučit heklat da popuni o drugu fazu ciklusa 😂
Hope jel ti piškiš lh?
Evo danas sam 11DC,mislim da je ovaj tjedan,tjedan za pisanje 😂 muz radi popodne pa necu imat toliko pokreta po kuci i pracenje svakog koraka pa cu pisnut veceras kad dodem s posla sigurno prije nego se bacim na ciscenje i pranje kompletne kuce pa cemo vijecati malo o tome 😂
Dosta su ti jake bile crte 🤞🤞🤞 da se skratio ciklus
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Cure moram se pohvaliti, klomi još večeras. Prošla bez nuspojava iako sam se bojala glavobolje (inače koketiram s migrenom), nadam se da sam lipo odreagirala na njega. Vidit ćemo u srijedu na ultrazvuku 😎
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Cure moram se pohvaliti, klomi još večeras. Prošla bez nuspojava iako sam se bojala glavobolje (inače koketiram s migrenom), nadam se da sam lipo odreagirala na njega. Vidit ćemo u srijedu na ultrazvuku 😎
Koketiras s migrenom Mene je sinoc glava malo bolila a samo jednom sam imala migrenu i ne daj Boze nikome!
Wuhuuu bas se veselim tvojim ultrazvucima i da vidimo koliko se folikulica stvorilo!
Kad ides na prvi uzv?
Hope čekamo, nadam se da te neće ovaj ciklus zajebavat kao prošli
Anchy -10 dioptrija plus mislim da ima genetski to veze jer po maminoj liniji svaka druga žena ima migrenu 😑
U srijedu u 9 mi je rekla da dođem i ja jedva čekam. Napokon sam se usuglasila s mužem. Ovaj ciklus ćemo još probat prirodno da vidimo kako ću na klomi reagirati. Ako ne uspije idemo idući ciklus na inseminaciju 🤗🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Prije da se bude, moj se inkubator primirio već nakon 2 dana od hsg 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌