Hhhh moram i ovdje napisati. Dakle transfer je u ponedjeljak 🙏🙏🙏🙏
Hhhh moram i ovdje napisati. Dakle transfer je u ponedjeljak 🙏🙏🙏🙏
Jeeej PUPO nas
Kaćica nismo opće, jer još mirujemo ovaj ciklus jer smo čekali odobrenje doktora, pa smo ga dobili, pa O došla na 51.dc, pa sad kad vještica dođe idem vadit hormone da vidimo di stojim. Krenut ćemo sad od 4mj aktivno, al sve ovisi kak ću bit s O.
Bravo Klomi bez nuspojava :)
Hope isčekujem tvoje piškanje hihi i akciju :D
Malala baš mi je žao, javi što su rekli i kad krećete u daljnji korak
Anitrammm puna sam pozitive za tebe :)))) znaš da najjače držim fige
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Malala zao mi je za minusic ali probajte ovaj mjesec ovako prirodnjak jos jedan prije nego krenete dalje. Masu puta sam cula da ljudi taman ostanu T mjesec prije nekakvog postupka.
----
A ja si samo zelim jednu prirodnu O. Imam osjecaj kad bi uhvatila svoju O i pokrila da bi mozda i ostala T kao te divne 2019.
Malala probaj sad srediti negativu u glavi i napuni baterije ovaj ciklus.... Taman ce ti svi suplementi koje si narucila dobro doci. Oprosti, jesi mi odgovorila koliko si platila solgarov ubiq? Koliko komada ima u bocici i koje su jakosti? Stonse tice pauze, to ce ti bit i bolje jer ovaj mjesec radis ujutro.... Jel nije? Zao mi je zbog testica al svejedno si nam mogla zalijepiti da hvatamo sjenu hehehe 🌹
Anitram kakav je endrić? Uuuu jedva cekamo postupak 🥳
Kaća e bas tako hahah, za mene su sljedeca dva tjedna kljucna 😃
Lucky ja mislim da ni necu kupovati lubrikant, ulje nocurka mi radi sasvim dovoljnu poplavu dolje hehehe nesto neopisivo... Cak mi je i jucer bilo sve "podmazano" na dan ovulacije....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anchy mozda ti Ubiquinoli pomognu za jajnu stanicu... Koliko jedinica pijes na dan 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Anchy mozda ti Ubiquinoli pomognu za jajnu stanicu… Koliko jedinica pijes na dan 🌹
Pijem 100 mg dnevno, znam da treba vise ali bolje ista nego nista. Pijem vec toliko toga da mi je nekad muka od svega.
Sad jos te tablete za pcos sa inozitolom, i taj nekakav praskic, pa caj od vrkute, aqua femina kapi, ubiqun. vitamin D...
Sigurna sam da sam nesto zaboravila od svega toga....koma...
Ali moram sad izdrzati 2 mj sve to unositi svaki dan...i ako to ne pomogne da mi se ciklus sredi onda ne znam...
Mi smo imali 2 IUI zaredom.
Endic mi je 8 i to na 10dc sto je super 👍👍
Joja, sorry, nisam skužila da si me pitala za ubiq od Solgara. Dao mi je s one tvoje poveznice čovjek 2 bočice po 90 kom, 100 mg za 300 kn. Hvala na preporuci!! 👍👍👍
Naručila danas vrkutu. Sutra dolazi matična…. Ima da poletim. 😂😂😂😂
E, stalno govorite da se riješim pesimizma. Zar u svom pisanju stvarno djelujem toliko negativno?? 😂😂😂 Nisam baš toliko u bedu i ne vidim sve crno. Realna sam dosta inače i ne zanosim se lako svačim jer znam da sve u životu dolazi teško. Bar meni.
Ee pa to ti je super povoljno ispalo ✔️ odlicno!
Malo zvucis pesimisticno hehehe al normalno je da upadnemo u takvu fazu... Ja te razumijem skroz .... Ovaj ciklus piskis s nama, pijes ubiq i ostale suplemente i mozda se bas sve poklopi 🙏
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Cure neznam di da vas pratim, ne stignem ba poslu stalno na viber pa mi se nakupi po 100,200 poruka 😂
Martina 👌👌👌👌 endic je super, drzimo fige, sutra si rekla stoperica ? To si sama dajes ?
Malala ce sad popucat od optimizma, samo jako 🤗🤗
A vidim hopsalo se za vikend 😎😎
Joja kak su trakice?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji