Joli zao mi je zbog vjestice, ako je trebala vec nek je dosla i uskoro si u novom lovu na O
Joli zao mi je zbog vjestice, ako je trebala vec nek je dosla i uskoro si u novom lovu na O
Ma da.... Za sljedeći ću znati na čemu sam, pa mu se baš radujem.. 😁
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Malala na kraju ispada da stvarno moraš platiti ako želiš ne neki bolji tretman, nego stvarno normalnu uslugu što je žalosno za naše zdravstvo :(
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Dok nemaš neki problem svi su ti dr. Dobri, ali kada ga imaš informacije koje dobivaš su smiješne. 😤😤
Anchy ja baš i ne vidim, ali ako je tu za dan dva će biti bolja... Držim 🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Evo mene,evo mene OVDE SAAAAAAAAAM! A kako ste mi vi danaaaas?
malala necu poticati ili reci moras ovo ili ono,ali zolja pri iducem susretu ne bi bila naodmet😂 vidit ces samo kad dodes bit ce prava mica maca,samo ce kimat glavom i radit sto god pozelis,bit ce najveci strucnjak otkad je dobila licencu u ruke😂🙈
Anchy ajmoooo il nek stane pa da se poveca HCG ili nek krene kako spada,sve ovo izmedu je mucenje 😂🙄
Joli zao mi je za M,ali sad smo jos blize konacnom cilju,jednom ce i ona odustati-mora!
Ja se kasnije probudila danas,krenula je svjetlo roza krv,tako da ce danas biti 1DC,samo moram otic u ff i to zabiljezit,bila sam lijena mjeriti i temp kad sam otvorila oci jer je sve nesto zbrda zdola ovaj zadnji ciklus,korona je valjda ubacila prste 😂
Oporstite sta pisem u vise postova 😂
Ma meni sve ovu zvuci bas dobro , a dajjj mi i tu drugu slikicu da vidim 😍 i znam na sta mislis 😂😂😂
Ma ja sam dobro cekam 22.4. Da idem na te briseve pa cemo vidit sta i kako dalje ❤️
Evo ti masice, al na ovom ja bas bas nis ne vidim.😂😅
https://ibb.co/r5KWckB
🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ima je i ovdi drzim najace da potamni
Bajo kraljice foruma!
Vidjeti cemo meni ovo jos brljavi...od jucer popodne i nikak da krene la bruha!
Sve mi upucuje na to da stize vjestica osim temperature koja je trebala valjda danas past a ne rast
Bajo kraljice foruma!
Vidjeti cemo meni ovo jos brljavi…od jucer popodne i nikak da krene la bruha!
Sve mi upucuje na to da stize vjestica osim temperature koja je trebala valjda danas past a ne rast
https://ibb.co/Gs2N69C
Bajo kraljice foruma!
Vidjeti cemo meni ovo jos brljavi…od jucer popodne i nikak da krene la bruha!
https://ibb.co/Gs2N69C
😏😍😘
Bajooo Ajme koja slatkica!! Mrva mala Med medeni!otopila sam se!
Sortiraj odgovore
Najstariji