Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Travanj 2021. 10:17

Joli zao mi je zbog vjestice, ako je trebala vec nek je dosla i uskoro si u novom lovu na O

Joli 🌟
    16. Travanj 2021. 10:19

Anchy_23 🌈

Joli zao mi je zbog vjestice, ako je trebala vec nek je dosla i uskoro si u novom lovu na O

Ma da.... Za sljedeći ću znati na čemu sam, pa mu se baš radujem.. 😁

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    16. Travanj 2021. 10:40

Malala na kraju ispada da stvarno moraš platiti ako želiš ne neki bolji tretman, nego stvarno normalnu uslugu što je žalosno za naše zdravstvo :(

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    16. Travanj 2021. 11:23

Dok nemaš neki problem svi su ti dr. Dobri, ali kada ga imaš informacije koje dobivaš su smiješne. 😤😤

Anchy ja baš i ne vidim, ali ako je tu za dan dva će biti bolja... Držim 🤞🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

16. Travanj 2021. 12:15

Evo mene,evo mene OVDE SAAAAAAAAAM! A kako ste mi vi danaaaas?
    malala necu poticati ili reci moras ovo ili ono,ali zolja pri iducem susretu ne bi bila naodmet😂 vidit ces samo kad dodes bit ce prava mica maca,samo ce kimat glavom i radit sto god pozelis,bit ce najveci strucnjak otkad je dobila licencu u ruke😂🙈
    Anchy ajmoooo il nek stane pa da se poveca HCG ili nek krene kako spada,sve ovo izmedu je mucenje 😂🙄
    Joli zao mi je za M,ali sad smo jos blize konacnom cilju,jednom ce i ona odustati-mora!
    Ja se kasnije probudila danas,krenula je svjetlo roza krv,tako da ce danas biti 1DC,samo moram otic u ff i to zabiljezit,bila sam lijena mjeriti i temp kad sam otvorila oci jer je sve nesto zbrda zdola ovaj zadnji ciklus,korona je valjda ubacila prste 😂

BAJOMA
    16. Travanj 2021. 12:31

Anchy_23 🌈

Maša🥰🤰🏼

Oporstite sta pisem u vise postova 😂
    Ma meni sve ovu zvuci bas dobro , a dajjj mi i tu drugu slikicu da vidim 😍 i znam na sta mislis 😂😂😂

Ma ja sam dobro cekam 22.4. Da idem na te briseve pa cemo vidit sta i kako dalje ❤️

Evo ti masice, al na ovom ja bas bas nis ne vidim.😂😅
    https://ibb.co/r5KWckB

🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ima je i ovdi drzim najace da potamni 

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Travanj 2021. 12:36

Bajo kraljice foruma! 
    Vidjeti cemo meni ovo jos brljavi...od jucer popodne i nikak da krene la bruha! 
    Sve mi upucuje na to da stize vjestica osim temperature koja je trebala valjda danas past a ne rast 

BAJOMA
    16. Travanj 2021. 12:40

Anchy_23 🌈

Bajo kraljice foruma!
    Vidjeti cemo meni ovo jos brljavi…od jucer popodne i nikak da krene la bruha!
    Sve mi upucuje na to da stize vjestica osim temperature koja je trebala valjda danas past a ne rast

https://ibb.co/Gs2N69C 

BAJOMA
    16. Travanj 2021. 12:41

BAJOMA

Anchy_23 🌈

Bajo kraljice foruma!
    Vidjeti cemo meni ovo jos brljavi…od jucer popodne i nikak da krene la bruha!

https://ibb.co/Gs2N69C

😏😍😘

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Travanj 2021. 12:48

Bajooo Ajme koja slatkica!! Mrva mala Med medeni!otopila sam se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.