Kod mene situacija danas, nemam pojma jesam li uopće DPO, ili nisam
nemam što nego čekati haha
ali baš me nešto jajnik s vremena za vrijeme zaboli, lijevi
jel boli jajnik nakon ovulacije?
Oporstite sta pisem u vise postova 😂
Ma meni sve ovu zvuci bas dobro , a dajjj mi i tu drugu slikicu da vidim 😍 i znam na sta mislis 😂😂😂
Ma ja sam dobro cekam 22.4. Da idem na te briseve pa cemo vidit sta i kako dalje ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma meni sve ovu zvuci bas dobro , a dajjj mi i tu drugu slikicu da vidim 😍 i znam na sta mislis 😂😂😂
Ma ja sam dobro cekam 22.4. Da idem na te briseve pa cemo vidit sta i kako dalje ❤️
ma samo ti piši 22.4. je za čas, sva sreća ne moraš dugo čekat
Kod mene situacija danas, nemam pojma jesam li uopće DPO, ili nisam
nemam što nego čekati haha
ali baš me nešto jajnik s vremena za vrijeme zaboli, lijevi
jel boli jajnik nakon ovulacije?
Moze jajnik strecnuti i nakon O. Znam kak ti je..ja isto niti vjerujem ff ni simptomima isto ne znam koji sam dpo
Evo ti masice, al na ovom ja bas bas nis ne vidim.😂😅
https://ibb.co/r5KWckB
Hmm da na ovom ni ja ne vidim , ali ja vjerujem da ce sutra crtica bit jaca ;) ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure! Kako ste? Piski netko danas? 🙈
Ja sam luda, racunam da mi je danas 7 dpo, a svaki dan pravim i lh i hcg. Onako cisto iz dosade da vidim imal cega 😂
Hcg bijel kao snijeg, a lh neka blijeda crtica...
Koji dpo je dobro praviti hcg trakicu da izbaci barem neku sjenicu? 😂
I ako na testu pise da je osjetljivost 10 necega, jel to znaci da je jako osjetljiv ili ne...? Citam da se najcesce koriste preko 25
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro ženice
Ja danas nakon jučerašnjeg dana napokon došla k sebi iako sam cijeli dan bila dosta loše... Barem je muž puž skuhao ručak
Ancice naša, nekaj se kuha, ali kaj to tek trebamo dokučiti, sjenicu neku vidim i ja :))) ako je ovo impl, kak Lucky veli najbolje sutra/prekosutra piškiti :)))))
Lucky kreće klooomiiiii Baš me zanima kak će biti kod ginića, javljaj sve i ajmo ubit sad idući ciklus, tvoj je garantiram :*
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ma strasni su ti neki ginekolozi. Pa kako nece pogledati da li ima js. Pa to je minuta posla. Meni je jednom moja gin pogledala usput a bila sam dosla iz nekih dr razloga i nije mi ni naplatila. A inace oni to fino naplacuju.. Eto ne znam...sto ti sad slijedi stimulacija ili?
Ja evo krenula s klomijem, ajmo jajce moje budi lijepo, najljepse na svijetu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🤞🤞
Meni je došla vještica. Piši me za 12.05., za sada
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji