Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 14:29

Septum mi je dijagnosticiran ovaj tjedan, ali moram ići na 3D ultrazvuk da bih se točno utvrdilo koliko je problem ozbilja . Nisam čitala da itko ovdje ima taj problem (i drago mi je zbog toga) ali ako možda znate više o tome pišite 😅😅

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 15:14

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli dobro nam dosla 😁 jos prije osla 🙋🏻‍♀️🤞🏻
    Ja bi ti pomogla oko septuma ali stvarno nemam pojma 🤷🏻‍♀️ mozda loja druga curka zna pa se i ja jos educiram dalje 🤭
    Znaci O je bila, sad odbrijavas 😁🤞🏻🍀 ides s nama na listu? Daj datum kad gaduru ne ocekujes pa da te ubacim 😁

Hvalaaa 🤭 .... Rado bi na listu, datum je 14.04.

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 15:24

Lucky7ŽMN❤️🍀

Ja bi ti pomogla oko septuma ali stvarno nemam pojma 🤷🏻‍♀️ mozda loja druga curka zna pa se i ja jos educiram dalje 🤭
    Znaci O je bila, sad odbrijavas 😁🤞🏻🍀 ides s nama na listu? Daj datum kad gaduru ne ocekujes pa da te ubacim 😁

Lucky mislila sam da znam dosta, ali onda shvatim da nije  tako. To je urođena mana - pregrada u maternici prisutna kod 3% žena Izaziva poteškoće tijekom trudnoće, naravno i otežava začeće. Ako je izražena operira se (što ću znati nakon 3D ultrazvuka). Često se koriste nazivi dvoroga ili srcolika maternica.. najgore od svega je što to dr. Nisu ranije primjetili jer sam zbog problema s PCOS-om redovno na kontrolama već godinama.. 😤

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 16:49

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli 🌼

Lucky7ŽMN❤️🍀

Lucky mislila sam da znam dosta, ali onda shvatim da nije tako. To je urođena mana - pregrada u maternici prisutna kod 3% žena Izaziva poteškoće tijekom trudnoće, naravno i otežava začeće. Ako je izražena operira se (što ću znati nakon 3D ultrazvuka). Često se koriste nazivi dvoroga ili srcolika maternica.. najgore od svega je što to dr. Nisu ranije primjetili jer sam zbog problema s PCOS-om redovno na kontrolama već godinama.. 😤

Aaaa znam sta je dvoroga maternica, samo nisam znala da je septum drugi naziv 🙈 imam ti ja prijateljicu, godinama hoda po doktorima i vec neko vrijeme mpo, da bi joj prije zadnjeg transfera jedan doktor novi rekao da ona ima dvorogu maternicu. Cudile smo se kako moguce da to nitko do sad nije primjetio. Da skratim pricu, nije dvoroga, nego je ulegnuta na jednom mjestu pa izgleda samo tako. Tako da nikad se ne zna dok ne obavis dodatne pretrage 🤷🏻‍♀️

Pretpostavila sam da će to dvoroga biti poznatije. 😂😂
    Samo 3D ultrazvuk može prikazati stvarno stanje. Zato sam se naručila privatno i na briseve i 3D UZV... jer mi je moj gin rekao da ne treba još briseve, ali vidila sam da je dosta vas imalo problema, pa računam bolje prije nego kasnije.. 😁 Nakon što to obavim bit ću pametnija.  Valjda..🤷🏼‍♀️

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joja 🙏
    02. Travanj 2021. 17:01

Joli dobro dosla draga.... Meni je doktor najprije rekao da imam dvorogu maternicu da bi na kraju skuzio da je to adenomiom koji samo pritisce maternicu na tom mjestu pa se ona cini dvoroga.... Dakle, savjetujem ti da potrazis drugo misljenje.....
    Vidim pijes super dodatke prehrani. Navodno je gynositol odlican za zene s pcosom pa si malo procitaj o njemu... Jesi vadila hormone? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    02. Travanj 2021. 17:04

t.loza

Jojakako si nam ti? Imaš kakav simptom već i jesi li rekla dragom? 🤗🤗 Oprosti ako si već rekla a nisam upratila
    Luckyopaaaa ff odbrojava 😎😎
    Zoerazumijem te to za dizanje ujutro. Ja dok sam radila onda bi vikendom spavala do iznemoglosti bez pola muke. Ali sad kako ne radim evo održavam ritam već mjesec dana buđenjem oko 7-8 😁😁 temp mi je motivator da makar oči otvorim haha
    Hopeal tvoji postovi su mi top 😂😂😂 ma da vjerujem da tevi nije bilo tako smiješno sinoć kao nama danas :P

Mico, rekla sam dragom. Jos smo malo oprezni s veseljem hehehe... Tek u nedjelju treba "ne doci" a do tad strepimo hehehhee. Nadam se da ce sve bit ok... Malo me strah jer nemam nikakvih simptoma... Danas me cak ni cicke ne bole.... Jucer sam imala nesto malo grceva al nista posebno.... Jedino sto primjecujem je to da mi srce radi ko ludo i da svako malo moram sjest.... To je mozda na psihickoj bazi 
    Kako si mi ti :*

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    02. Travanj 2021. 17:06

Zoe piskim u nedjelju ujutro na Uskrs... Do tad bi trebala crtica vrištat :D 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 17:33

Joja 🙏

Joli dobro dosla draga…. Meni je doktor najprije rekao da imam dvorogu maternicu da bi na kraju skuzio da je to adenomiom koji samo pritisce maternicu na tom mjestu pa se ona cini dvoroga…. Dakle, savjetujem ti da potrazis drugo misljenje…..
    Vidim pijes super dodatke prehrani. Navodno je gynositol odlican za zene s pcosom pa si malo procitaj o njemu… Jesi vadila hormone?

Joja (ne znam podebljati 😂😂) prvo tebi čestitam... 

Odmah sam se se išla upisati i 23. 4. mi je pregled, a sad mi je posebno drago što se odmah nisam s tim pomirila, kad vidim da i u tom slučaju pogriješe.

Ja samo s ovim dodatcima imam uredne cikluse 27 dana (ovulacija od 13 do 15, luteinska faza 12 do 14 dana) to se zadnjih 9 mjeseci stabiliziralo, a od tada i pijem sve ovo, prije su mi bili ciklusi od 30 do 32. Doktor nije smatrao potrebnim da vadim hormone, jer da je trenutno dobro, da su cistice na desnom jajniku trenutno zanemarive. 

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Travanj 2021. 21:36

Hej curke!
    Samo da mahnem krepana sam i idem spavati 😅
    Cijeli dan smo dragi i ja lajsali po vani. Prekrasno vrijeme more pa izlet u np Krka. 😊😊 odmor za dusu i tijelo!
    Vidim Jolie nam se prikljucila dobro nam dosla. Nadam se da ce taj uzv pokazati da ipak nije za operaciju i da je sve ok. 

Loza 💙😇
    02. Travanj 2021. 23:32

Zoe ahhh šta da ti kažem, snalazimo se 😂 ne seksamo se, već sam i zaboravila gdje šta ide. Sad ću tek teško ostati trudna 🤦‍♀️😂 sjetit ću te se onda kad dobijemo zeleno svjetlo pa ću i ja valjda past u nesvjest 😁
    Joja jel radiš testić svaki dan? Vidim baš vam je taj viber uzeo maha kad vamo pišete samo 4 stranice dnevno ccc 😋 msm si nije vrag da ne radiš testiće 😂 ma ja sam baš optimistična u vezi tebe i tvoje bebice, nadam se da ćeš onda za koji dan biti opuštenija 🥰 kod mene sve po starom, divim se vašim seksualnim životima i to je to 😂😂😂 za tjedan dana krećem u lov na pik a do tada ništa

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.