Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Travanj 2021. 07:11

Jutro zenice❤️☕️
    Ja jos danas odradit pa odmor tjedan dana, bas se veselim🥰
    _
    Lucky zakon🥳🥳 svi jedva cekamo tvoje piskenje😄
    _
    Joja trudnice kako si nam ti danas? Ima kakvih simptoma? Sutra piskis digitalac?

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Travanj 2021. 07:17

Jutro zenske!
    Joja temp ti je top! 🙃🙃🙃
    Ja sam se tako dobro naspavala totalna suprotnost od jucer.
    Valjda ovaj zrak i promjena klime i odmah sam bolje.
    Curke koje radite jos danas izdrzite i onda produzeni vikend odmor klopica 🍗🥚😊😉

02. Travanj 2021. 08:13

Lucky i Anchy jako vam zavidim što se na slobodan dan možete probuditi u 7 ujutro tako bi voljela postići takav ritam, ali radim u smjenama već 6 godina, i nikako da postanem tip koji se sam budi u 7.. doslovce jedan tjedan se budim u 6,a drugi u 10, i onda vikendom i slobodnim danima raspašoj.   a muž mi je još gori po tom pitanju, nadam se kad jednom bebicu dobijemo da ćemo to malo regulirat

02. Travanj 2021. 08:41

Jutro curke!
    Lucky,za 4 dana mozes rijesiti jedan frer 😄😄😄😄🙈
    Curke koje radite,zelim da vam sto prije produ ti sati da dode uskrs i bude malo odmora.
    Ja sam jucer popodne imala neki malo jebeniji grcic,ko da me nesto upiknulo 😂 reko,jebiga,treba ic pojest kad Irci vec castr,zanemarit cemo to 🙊 osla s kolegama jest na savu,bila neka 2 i pol sata al ne bi ja bila ja da ne roknem malog bambija ionako sam svima ispisala bijeli test ujutro pa reko ko ga jebe trudna nisam 😂 u meduvremenu jos i herpes krenuo izbijat na donjoj usni,a krstitke iduci tjedan reko to ljubi te majka,nisam dovoljno ruzna i sjebana daj mi jos i herpes 😂 dodem doma ranije s rucka jer sam bila duzna palacinke pa da se toga rijesim,reko aj prije nego se primim toga moram pisat,naravno kakvi smo vec eksperti i trazimo neki iscjedak,sluz bilo sto,meni pri brisanju bude svjetlo rozo/smeckasti iscjedak i nesto ko nalik nekoj gumi,tocno mi je kasnije doslo zao sto se nisam usudila probat prstima da vidim sto je to 😂 i to mi je dalo neku “nadu” jer su kasnije bili neki blagi grcevi nalik dolasku bič i glava me maestralno bolila par sati. Osla spavat..brate mili u 3 ujutro samu sebe tucem jer sam imala tolko zivi san da je na mene sletio smrdljivi martin,a insekti su nesto najgore kod mene,panika krene odmah i u snu sam se krenula tuc rukama kao da ga maknem jer ne znam di je,ono budim se u krevetu kako sjedim i lamacem rukama po samoj sebi. Nisam dosla k sebi jedno sat vremena,opet tonem u san i neki mutavi isto tako zivi san da me probudilo opet..reko nes ti mene jebat,upalila seriju na laptopu kao da pomogne,jok ne ide.poludila,ugasila i pokusala zaspat,pa se pokrij pa se otkrij jer se preznojim,pa se pokrij jer je hladno za minutu se otkrij,pa mi smeta majica preko trbuha pa daj ju skini 🙄🙄 iduce cega se sjecam je pola 7 kako se budim reko da izmjerim temperaturu. Kaze bic 36.4 ja onako hladna,jebi se sad,ne vjerujem ti jer nisam mirno spavala a toliko me zanimao hoce lo biti neki skok. Jebala sebe 😂 ako se pitate zasto nemam upisani tempicu danas,eto zasto,sjebali me zivi snovi. Uzivajte u danu,treba ic cistit i pripremat sve za Uskrs 😋😋😋
    Kaca sretno na inseminaciji 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Cekam i ja testove skupa s ekipom 😄😄😄

maybenewmom
    02. Travanj 2021. 11:14

Nemam pcos. Radila sam na aplikaciji pokazalo je samo high.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Loza 💙😇
    02. Travanj 2021. 13:18

Joja kako si nam ti? Imaš kakav simptom već i jesi li rekla dragom? 🤗🤗 Oprosti ako si već rekla a nisam upratila
    Lucky opaaaa ff odbrojava 😎😎
    Zoe razumijem te to za dizanje ujutro. Ja dok sam radila onda bi vikendom spavala do iznemoglosti bez pola muke. Ali sad kako ne radim evo održavam ritam već mjesec dana buđenjem oko 7-8 😁😁 temp mi je motivator da makar oči otvorim haha
    Hope al tvoji postovi su mi top 😂😂😂 ma da vjerujem da tevi nije bilo tako smiješno sinoć kao nama danas :P

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 13:24

Čitam vas već neko vrijeme, pa se odlučila javiti. Super mi je pratiti vaše trakice, pluseve i od vas sam svašta naučila. Hvala vam što pišete i za nas sramežljive. 🙂 I sama prolazim slično što i vi pa se nadam da me primate u društvo. 😅

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

02. Travanj 2021. 13:46

Joli 🌼 dobrodosla, samo se prikljuci, rado primamo nove clanove.❤️ 
    Nadamo se da se neces dugo zadrzati na ovoj temi i da uskoro prelazis na ljepse teme🤰🏼🤱🏼
    Mozes si u potpis ovako kao mi napisati neke informacije da te lakse pratimo😄 jel koristis Lh trakice vec i pratis li bazalnu?

02. Travanj 2021. 13:49

T.loza ma nikako ne mogu neki bioritam postic kad u smjenama radim, nadam se da kad necu radit uskoro (jer cu bit na porodiljnom🤣) da cu uspjet to izbalansirat, koliko je zivot ljepsi kad mozes postici neku rutinu..
    Kako si ti? Brojite jos sitno do nastavka avanture😄
    Jel se seksate ili apsitinirate? Meni kad je muz dosao nakon 2 mjeseca skoro sam u nesvijest pala, predobar osjecaj koji sam skroz zaboravila😂😂 tako da nekad malo i apstinencije dobro dodje🤭

Joli 🌟
    02. Travanj 2021. 14:18

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Joli 🌼 dobrodosla, samo se prikljuci, rado primamo nove clanove.❤️
    Nadamo se da se neces dugo zadrzati na ovoj temi i da uskoro prelazis na ljepse teme🤰🏼🤱🏼
    Mozes si u potpis ovako kao mi napisati neke informacije da te lakse pratimo😄 jel koristis Lh trakice vec i pratis li bazalnu?

Koristim trakice, iako sam tek ovdje saznala što je pik i da ovulacija tek slijedi... O mi je bila jučer... Bazalnu ne mjerim jer krenem pa zaboravim, pa mi nije baš mjerodavna.. 😅

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.