Hope pa imas sjenu. Na zadnjoj slici bas vidim
Zar ti ne vidis?
Mislim nakon svih tih simptoma
Pa nema sanse da se nesto ne događa
Ne vidim majke mi. Di ti i Pokloncic vidite tu sjenu o kojoj pricate? I obje na istoj slici 😂😂
Sanjarka kraljice hvala na detaljnom opisu, obozavam to citat jer znam da cu i ja tako cim ugledam neku sjenicu jednom🤣🤣
Sutra digitalni🤭 i javi kad kazes muzu sta kaze😄
__
Ja kod Hope vidim sjenu bez problema isto na zadnjoj slici, kod Pokloncic isto se vidjela, cekam ujutro testove🙏🏻
I Martina stvarno koji vrazji ponedjeljak🤣
_
Joja ajde i ti budi trudna od jednog keksica prije O🤭🙏🏻
Sanjarka kraljice hvala na detaljnom opisu, obozavam to citat jer znam da cu i ja tako cim ugledam neku sjenicu jednom🤣🤣
Sutra digitalni🤭 i javi kad kazes muzu sta kaze😄
__
Ja kod Hope vidim sjenu bez problema isto na zadnjoj slici, kod Pokloncic isto se vidjela, cekam ujutro testove🙏🏻
I Martina stvarno koji vrazji ponedjeljak🤣
_
Joja ajde i ti budi trudna od jednog keksica prije O🤭🙏🏻
Ne tjerajte me na grijeh iako sad kad ste mi obratile pozornost,kao da i ja nesto vidim,ja slikala nakon 2 min i stavila ovdje da nisam ni pregledala test,otpisala sve. Vidjet cemo kakve cu volje bit,sad sam maloprije opet imala mini zivcani slom i uspjela se posvadat sa svima koji su budni 😂 preemotivan dan,u par sati prodem od placa do smijeha,imam osjecaj da ce mi glava kabum 🤯👀
Hope daj opet pikni tu zadnju o kojoj svi pričamo da ju invertiram 😎
Ja imam bas gro mliječnog iscjetka,čak onak,da teče..al me isto tak boli glava sto isto nije dobar znak 🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
I imam pitanje,jel moguće da lh varira iz sata u sat nakon ovulacije kad vise ne tražimo pik?
Ok nije roza,ali i plava je drugačija nek ujutro..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Hope daj opet pikni tu zadnju o kojoj svi pričamo da ju invertiram 😎
Ja imam bas gro mliječnog iscjetka,čak onak,da teče..al me isto tak boli glava sto isto nije dobar znak 🤣
Hajd hop na 598 stranicu jer bi mogla krivu uploadat,a i ti si medu onima koja je vidla bez problema sjenicu pa ces znat o kojoj se radi,valjda ces vidit opet 😂😂😂🙈
I imam pitanje,jel moguće da lh varira iz sata u sat nakon ovulacije kad vise ne tražimo pik?
Ok nije roza,ali i plava je drugačija nek ujutro..
Moguce je jer ujutro ti mozda ne bude uopce vidljiva crta,a izmedu 11 i 19 h kad su koncentracije LH najvise se moze drasticno promijeniti stanje na trakici i treba malo vremena dok se ulovi otprilike vrijeme pika 😂 meni je prije ovog poremecaja pik znao biti oko 14h, sad bude oko 20 🤷♀️
Hope evo draga,vidljiva i u boji u kojoj treba biti invertirana 🙏
Možeš se po meni pisati s njima kao četvrta,a ujutro po tamnu crticu ❤️🙏🎉
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Da ne pisem svakoj posebno, hvala vam svima!! Sara, malala, Masa, bajo legendo, svima hvala, Martina cestitam, Sanjarka cestitam!!!! Ma svima sve!!!
Lucky, baking soda nije prasak za pecivo ahahha...
Evo moj jutros iako nisam planirala testirati jer su mi bolji navecer, ali boze moj kako se suzdrzati, i dole usporedba jucer ujutro i danas ujutro. Danas sam 14dpo, sutra ujutro radim opet FRER da bi usporedila onako zapravo FRER od jucer i FRER nakon 48h...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro cure moje!
Kakvo uzbudljivo vecer jucer...neka se nastavi i danas. Zelim/o jos blejati u pozitivne testice dosta nam je snjegovica hehehe🤣🤣🤣
Silver divno to tamni 🍀🤞 zelim ti mirnu T draga! Onako bez stresova i da se opustis uzivas i zaokruzis 😘
Martina zelimo jks testica i crtica ma to je to 🍀
Sanjarka draga toliko si mi prirasla srcu. Citam te na ovoj i onoj temi. Nemoj nas jos napustiti. Zelim gledati kako ti testici tamne *ako ih imas jos od tolikog pisanja jucer hihi 🤭😂* bas mi je uzasno drago pratila sam te pomno i tocno se sjecam nezadovoljstva 1 odnosom i desnog jajnika i evo vidi sad...mrvica se ugnjezdila 🥰🥰🥰🥰 predobro! Svu srecu ti dalje zelim 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji