Evo mene i mog famoznog testic. Nista posebno. Nisam ocekivala wau od testa jer se beta dupla svakih 48 sati tako da bi tek sutra vidla pomak. Crte ima. To ne mogu rec da nema. Samo pitanje dal je evopuracijska ili ne. Nekako mi cudno da bas oba budu sa evopuracijskom. Ali se isto tako ne nadam nicemu. Do ponedjeljka nema nista od testiranja. U utorak ju trebam dobiti pa cemo vidit.
Čestitam ti draga Anitram🦋i svu sreću svijeta ti želim. Ovo je tvoja sreća i zbilja se nadam da je to TOO 🙏❤️
I ostalim dvjema curama sve najljepše i uredne trudnoće ❤️
Bumo jos koji dan cekali za prave cestitke 😍 ali hvala na lijepi rijecima i zeljama 🤗
Ajme koji pozitivan dan, pa ovo je rekord sa tri plusa ili? Anitram držim fige da tamni sve više i više, baš mi je drago zbog tebe 🥰🥰
Silver i tebe se sjećam naravno, čestitam i želim isto kao i Sanjarka 💗
Sretno cure!! 😊😊
Martina ljubomorne smo na tebe i ostale u Njemackoj kojima amazon dostavlja za 3 dana🤣🤣🤣🤣
😛😛😛😛
Meni pise da ce frerovi stic do 27.2. Taman u pravo vrijeme da donesu srecu i pokazu plus 😂
Eto vidis. Aman taman. 🤞👊
Ja ne mogu docekat jutro da pisnem kineza ahahhaa ....🙉🙊🙈
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zakaj nisi sad prasico 🤣🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
E sad kad sam isplakala more suza,krenula sam sa milkom koju planiram pojesti koliko je duga i siroka i odgledati neku seriju pa vas citam sutra kad se probudim i iscekujem testove. Drzim fige svima koje radite testove ujutro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarka,Martina i Silver,jos jednom cestitke za plusice ☺️☺️☺️
Zakaj nisi sad prasico 🤣🙊
Pa rekla sam ujutro. Pijem puno tekucine tijekom dana pa ne piskim hcg popodne nikad.... Ujutro s prvim jutarnjim budem :)
E da, rekla sam pisnut lh al nikako gosti otici ahaha....
Sanjarka ajde pisni lh trakicu da vidimo jel tamni
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martina od x si jaca od mene 😂😂😂😂💥🤞
Presisala te za jedan 😂
Ma nisam...kaj nisi ti imala 13 dana X zaredom?
E sad kad sam isplakala more suza,krenula sam sa milkom koju planiram pojesti koliko je duga i siroka i odgledati neku seriju pa vas citam sutra kad se probudim i iscekujem testove. Drzim fige svima koje radite testove ujutro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarka,Martinai Silver,jos jednom cestitke za plusice ☺️☺️☺️
🤗🤗🤗
Jel me netko trazio? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji