Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2021. 22:05

Ja narucila upravo sad 3 kom FRERa. 🙈🙈🙈 Stizu pon ili uto🥳🥳🥳

Lindsay
    05. Veljača 2021. 22:06

silver

Ispricavam se sad sto sam par postova o sebi a nisam tako dugo svratila ovdje!! Nadam se da ste sve dobro i da se ne predajete!!!!

Silver ja te znam od pocetka svoje borbe
    Uvijek pametna i draga
    Cestitam ti i javljaj nam se nekada ❤❤❤❤
    Neke jos cekamo dvije crtice ❤❤❤❤

Lindsay
    05. Veljača 2021. 22:06

Anitram ❤❤❤❤🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Lindsay
    05. Veljača 2021. 22:07

Sanjarkooo ❤❤❤❤

Matkiša 😎
    05. Veljača 2021. 22:08

Ajme koji pozitivan dan, pa ovo je rekord sa tri plusa ili? Anitram držim fige da tamni sve više i više, baš mi je drago zbog tebe 🥰🥰
    Silver i tebe se sjećam naravno, čestitam i želim isto kao i Sanjarka 💗
    Sretno cure!! 😊😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

🦋Anitram1982🦋

Evo mene i mog famoznog testic. Nista posebno. Nisam ocekivala wau od testa jer se beta dupla svakih 48 sati tako da bi tek sutra vidla pomak. Crte ima. To ne mogu rec da nema. Samo pitanje dal je evopuracijska ili ne. Nekako mi cudno da bas oba budu sa evopuracijskom. Ali se isto tako ne nadam nicemu. Do ponedjeljka nema nista od testiranja. U utorak ju trebam dobiti pa cemo vidit.

Čestitam ti draga Anitram🦋 i svu sreću svijeta ti želim. Ovo je tvoja sreća i zbilja se nadam da je to TOO  🙏❤️
    I ostalim dvjema curama sve najljepše i uredne trudnoće ❤️

endometrioza

Martina ljubomorne smo na tebe i ostale u Njemackoj kojima amazon dostavlja za 3 dana🤣🤣🤣🤣

Antonela122🐘🌠
    05. Veljača 2021. 22:09

Lucky🍀

Tonka122

vidim da svi imate neke aplikacije na mobu moze svako napisati koje aplikacije koristite u koje svrhe ako vam se da?

Ja koristim Fertility Friend za unos bazalne i opcenito pracenje cijelog ciklusa, a Premom mi sluzi samo zato da ne moram cuvat trakice nego ih samo ubacim u app da imam evidenciju 😉

tnx

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

05. Veljača 2021. 22:11

zoe🌸

Martina ljubomorne smo na tebe i ostale u Njemackoj kojima amazon dostavlja za 3 dana🤣🤣🤣🤣

😛😛😛😛

05. Veljača 2021. 22:15

Tonka122

Lucky🍀

Tonka122

vidim da svi imate neke aplikacije na mobu moze svako napisati koje aplikacije koristite u koje svrhe ako vam se da?

Ja koristim Fertility Friend za unos bazalne i opcenito pracenje cijelog ciklusa, a Premom mi sluzi samo zato da ne moram cuvat trakice nego ih samo ubacim u app da imam evidenciju 😉

tnx

Ja isto imam FF zbog tempice i grafa. I dosta stvari mozes zabiljeziti pa ti onda prati  kroz cikluse i baca statistike. Ima dobar forum. I jos dosta zanimljivih stvari. Ja sam si uzela pretplatu na godinu dana. Tako da imam jos i VIP dodatke sto mi je jos vise super. Evo vec skoro godinu i pol. PREMOM imam isto radi LH trakica i to je zapravo to. MOJ KALENDAR IMAM od 2015 godine i za njega sam sentimentalno vezano iako mi nis ne pomaze bas ali je dobar za odbrojavanje u trudnoci. Eto 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.