Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    19. Siječanj 2021. 10:26

Sanjarka88 🐰

Sad kad vidim filtrirane
    Sjena bez greske 🥳🥳🥳

Bas je sjena jer ima boju i debela nije tanka i sive boje ko evošoracijska

BAJOMA
    19. Siječanj 2021. 10:27

*evoporacijska 🤦

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Siječanj 2021. 10:29

Zoe pisni ti to za 2 dana jos!
    Maso kako si nam ti? U kojoj fazi si hvatas O ili?
    Nema jos ni moje M, ali zadnja 2 puta nisam uopce skuzila da je krenula dok na wc nisam otisla. Voli me iznenadit koza jedna!

19. Siječanj 2021. 10:30

Eh dao Bog da je prava, al ne nadam se nesto previse.
    Hvala žene na podršci, Bajo i Maša na filterima😘😘❤️

19. Siječanj 2021. 10:31

Lucky ja sam prekjucer sanjala da sam na ultrazvuku u 6 tjednu i govori mi doktor da su blizanci😂 
    Luda psiha sta napravi od mene🙆🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

19. Siječanj 2021. 10:38

Lucky🍀

Martina znači pratimo se, skupa odbrojavamo 🤞🤞🤞
    Zara hahah muž ti je kralj Chian ma ja sam baš u nekim ekstra ludim snovima, te potres, te nekakve livade, znači sto čuda, i to vrlo živopisno sve, strava, probudim se i ne snalazim se u vremenu i prostoru Sanjarka a vidjet ćemo, od danas mogu računat sve kao simptom hihihi

👍👍👍

Maša🤰🏼
    19. Siječanj 2021. 10:40

Anchy mozda glupaca ni nece doc 😕 ma meni ti ovaj ciklus sav izmjesan 🙈 popila terapiju Medazola ja i M nakon sta sam popila jucer i prekjucer sam napravila trakicu i hopsali smo ali mislim da je pik bio preko noci jer ga uopce nisam ulovila ili mozda zbog antibiotika nije ni bilo O... neznam ne nadam se previse ... evo moje trakice 14 DC I 15 DC : https://ibb.co/QKjYWF9
    https://ibb.co/rcLH7H2
    Ma dobro je , nekako sam smirenija bit ce kako bude HEBIGA 😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

19. Siječanj 2021. 10:40

BAJO1

🦋Anitram1982🦋

BAJO1

Martina nadam se da ti je dobitni . I sad bi trebala bit superplodna ako se ne varam🤞🙏💥🥰😘❤️

Hahhaha bumo vidli za 14 dana iako bi prije dobila na lutriji nego ostala trudna.

Dobi ti ovaj eurojackpot pa častiš onda sve ovdi 😘

Moze 🤝

Kaća
    19. Siječanj 2021. 10:47

Zoe ja nisam ništa vidila dok Maša nije lupila svoj filter. Mislim da je rano za test takve osjetljivosti. Cure su u pravu preskoči dva dana. Evo obećajem zajedno piškimo u četvrtak, isti smo dpo pa da ti pravim društvo. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Siječanj 2021. 10:47

maša25

Anchy mozda glupaca ni nece doc 😕 ma meni ti ovaj ciklus sav izmjesan 🙈 popila terapiju Medazola ja i M nakon sta sam popila jucer i prekjucer sam napravila trakicu i hopsali smo ali mislim da je pik bio preko noci jer ga uopce nisam ulovila ili mozda zbog antibiotika nije ni bilo O… neznam ne nadam se previse … evo moje trakice 14 DC I 15 DC :https://ibb.co/QKjYWF9
    https://ibb.co/rcLH7H2
    Ma dobro je , nekako sam smirenija bit ce kako bude HEBIGA 😂

Ma da samo smireno, biti ce (jos kad bi znali kad )
    Dosta su ti tamne trakice, imala sam ja te plave to ti je na njima pik mislim da su meni takve bile kad je digitalac bacio smajlic! Drzim fige u svakom slucaju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.