Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 11:22

zoe🌸

Hvala Bogu on opet radi, u inozemstvo se vratio, eh da mi ga je nazvat na video za koji dan s pozitivnim testićem🥰

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    19. Siječanj 2021. 11:23

Stres je koma u prici oko zatrudnjivanja, ja gledala bas mi nismo pazili god i pol i nista, onda smo isli ciljano pola godine i nista i kad se sve poslozilo i kad fakat nisam bila pod nikakvim stresom skoro sam ostala trudna.

2021. M 💗

Kaća
    19. Siječanj 2021. 11:30

A možemo tako u nedogled, jer se užasno užurbano živi. Mislim da se treba prilagoditi samo novoj situaciji. Naći ispušni ventil. Evo dragi i ja smo krenuli pentrat se po brdima. Par sati, par sati vikendom samo da se maknemo iz stana, da se maknemo iz svakodnevnice i napunimo baterije. Odma se vidi pomak. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

ana0310
    19. Siječanj 2021. 11:35

Kaća

A možemo tako u nedogled, jer se užasno užurbano živi. Mislim da se treba prilagoditi samo novoj situaciji. Naći ispušni ventil. Evo dragi i ja smo krenuli pentrat se po brdima. Par sati, par sati vikendom samo da se maknemo iz stana, da se maknemo iz svakodnevnice i napunimo baterije. Odma se vidi pomak.

Jep, slazem se, naci neki ispusni ventil i milina 😊

2021. M 💗

Kaća
    19. Siječanj 2021. 11:57

Mi smo svoju otvorili ima mjesec dana i guramo još svako na svom poslu dok ne krene naše, da ne moramo doprinose plaćati. Kad se otštopam s prvom bebom ne stajem ako Bog dragi da dok četvrto ne rodim 😂 ima da izmuzem svoju firmu porodiljnom naknadom 😂 a naša firma neka se gradi usputno. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    19. Siječanj 2021. 12:08

Danas je meni i mužu godišnjica... Umjesto pozitivnog testa s kojim sam ga mislila iznenadit, iznenadila menga mene lol... Al nek je stigla napokon.🎉.. Jutros kad sam vidjela da je jos nema, opet sam isla radit hcg ahahahha luda glava 🙈 nisam ih cak ni lijepila u biljeznicu u koju ih inace lijepim, vec sam sve lh i hcg testice lijepo šušnula u smeće.... 
    __
    Bar cemo moci popit koju casicu vcrs 🍷 i stvarno sam optimisticna po pitanju ovog ciklusa koji predstoji :) popodne zovem privatnika da se dogovorimo za termin i idemo dalje 💓 
    ___
    E da, muz jedva ceka spermiogram sutra heheh drago mi je da ga to ne opterecuje. Najbolji je 💙
    __
    Ljubim vas sve po redu i preko reda!!!

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kiky 🥰
    19. Siječanj 2021. 12:11

Kiky radi test popidne oko 16,17 h. Kupit cu jedno 3-4 komada

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    19. Siječanj 2021. 12:15

Kiky 🥰

Kiky radi test popidne oko 16,17 h. Kupit cu jedno 3-4 komada

I bolje ti je da si se javila 😂 Sad znan kad cu opet škicnit.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Siječanj 2021. 12:16

Meni je dobro na poslu. Necu se zaliti da se ne bi pokvarilo nesto!
    Ali imam taj ogroman stres od gubitka bebe, pa nakon toga niz ruznih stvari, smrti bliskih ljudi i poznanika koje su me sokirale, pa potres korona ma sve...sretna sam da nisam prosvikla skroz.
    I mi volimo pobjeci u prirodu ili na selo da se odmaknemo od ove rutine i grada. Doduse u zadnje vrijeme ne uzivam bas previse na selu kod svekra i svekrve. Dobri su oni ljudi, seoski tip, ali zadnjih par puta svekrva stalno indirektno pita kad cemo opet raditi na bebi...znate ono kad dodemo pa pita iii djeco jel ima sta novoo? ili prije rucka nazdravlimo rakijicom i ona kaze za moju buducu unucad da dodu sto prije!...Iskreno sama si radim pritisak ne treba mi i od drugih. Kazem volim selo ali zbog tih komentara mi se vise ni ne da ici tamo.

Kaća
    19. Siječanj 2021. 12:22

I naša je bila uhodana u fušu Lucky  al je usko vezana za ugostiteljstvo 🤦🤦 pa je malo kalalo. 
    Anchy ista priča di god se okreneš. Svi mi vire u onu stvar i pitaju kad ću frljit šta iz nje. I to bez pardona, kao misliš li, ne valja ti brak bez djece. Koji ste se k ženili i tako 
    Pa im svima kažem da ne želim djecu jer mi je baš fino ovako bez da me neko financijski glođe 😂 svi se zgroze pa primire bar na kratko. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.